WishMeLuck
29-11-2007, 08:15
כמה הערות: :wiggle:
א.כול השיטות שנכתבו כאן הן שיטות אמינות שאני משתמש בהן בעצמי בגלל המחשב החלש שלי.
ב.אם יש לכם שיטה משלבם להוסיף למדריך שלחו לי אותם בהודעה פרטית בשביל למנוע ספאם מיותר.
ג.השיטות לא הומצאו על ידי אלא הן שיטות שקימות ומשומשות.
ד. אם אתם מעתיקים אין לי בעיה אבל לפחות אם זה לא קשה תרשמו קרדיט.
שיטה 1: לרוקן את קבצי הזבל. :boxing:
הכנסו ל: C:\WINDOWS\Temp ומחקו כול קובץ שתראו שם. (במידה ואי אפשר למחוק קובץ מסוים אל תנסו עוד פעם אבל לנסו אחרי איזה יום או שעתיים מינימום).
התחל/start-> הפעל(לא בטוח)/Run->תירשמו Prefetch / %temp%s (אל תתיחסו לs אחרי האחוז) רוקנו את שני התיקיות האלה.
שיטה 2: חזרה לWin 98. (השיטה מומלצת למחשבים חלשים) :ninja:
לחצו על ה"מחשב שלי" עם המקש הימני->מאפיינים/Properties -> בחרו בלשונית מתקדם/Advenced ->
בריבוע הראשון שם (Performance/ביצועים) לחצו על Settings/הגדרות->
*כרגע אנחנו הולכים להתעסק רק בלשונית הראשנה אז אני מבקש לא לגעת בשאר הלשוניות*
עכשיו אתם תראו 4 מאפיינים שונים למחשב ולמטה בריבוע מיוחד כזה הרבה דברים שמסומנים בV עכשיו אם אתם
רוצים להגיע למקסימום של המקסימום של המהירות לסמן בריבוע השלישי מהאלה שלמעלה וי (במידה ותעשו זאת Windows יראה כמו Windows 98 אז מי שרוצה ביצועים ולא מראה שיבחר בזה.
או במקום הריבוע השלישי אתם יכולים לבחור למטה מה אתם רוצים ומה אתם לא במידה ואתם רוצים להגיע לביצועים משופרים+עיצוב למחשב. :-).
שיטה 3: נוחות עבודה למחשב. :king:
התחל/start-> הפעל(לא בטוח)/Run->תירשמו MSCONFIG->
לכו ללשונית האחרונה ותראו שם רשימה של תוכנות שיעלו לכם עם הדלקת המחשב תורידו את הV מהתוכנות שאתם לא צריכים ומומלץ שיהיה לכם פחות מ-5 תוכנות בהפעלת המחשב.
*המלצה שלי עשו רק שהAntiVirus יפעל בתחילת המחשב :thumbsup:*
יש עוד שיטות אבל אני אוסיף אחר כך פשוט אני ממהר אז אני אוסיף אחר כך.
א.כול השיטות שנכתבו כאן הן שיטות אמינות שאני משתמש בהן בעצמי בגלל המחשב החלש שלי.
ב.אם יש לכם שיטה משלבם להוסיף למדריך שלחו לי אותם בהודעה פרטית בשביל למנוע ספאם מיותר.
ג.השיטות לא הומצאו על ידי אלא הן שיטות שקימות ומשומשות.
ד. אם אתם מעתיקים אין לי בעיה אבל לפחות אם זה לא קשה תרשמו קרדיט.
שיטה 1: לרוקן את קבצי הזבל. :boxing:
הכנסו ל: C:\WINDOWS\Temp ומחקו כול קובץ שתראו שם. (במידה ואי אפשר למחוק קובץ מסוים אל תנסו עוד פעם אבל לנסו אחרי איזה יום או שעתיים מינימום).
התחל/start-> הפעל(לא בטוח)/Run->תירשמו Prefetch / %temp%s (אל תתיחסו לs אחרי האחוז) רוקנו את שני התיקיות האלה.
שיטה 2: חזרה לWin 98. (השיטה מומלצת למחשבים חלשים) :ninja:
לחצו על ה"מחשב שלי" עם המקש הימני->מאפיינים/Properties -> בחרו בלשונית מתקדם/Advenced ->
בריבוע הראשון שם (Performance/ביצועים) לחצו על Settings/הגדרות->
*כרגע אנחנו הולכים להתעסק רק בלשונית הראשנה אז אני מבקש לא לגעת בשאר הלשוניות*
עכשיו אתם תראו 4 מאפיינים שונים למחשב ולמטה בריבוע מיוחד כזה הרבה דברים שמסומנים בV עכשיו אם אתם
רוצים להגיע למקסימום של המקסימום של המהירות לסמן בריבוע השלישי מהאלה שלמעלה וי (במידה ותעשו זאת Windows יראה כמו Windows 98 אז מי שרוצה ביצועים ולא מראה שיבחר בזה.
או במקום הריבוע השלישי אתם יכולים לבחור למטה מה אתם רוצים ומה אתם לא במידה ואתם רוצים להגיע לביצועים משופרים+עיצוב למחשב. :-).
שיטה 3: נוחות עבודה למחשב. :king:
התחל/start-> הפעל(לא בטוח)/Run->תירשמו MSCONFIG->
לכו ללשונית האחרונה ותראו שם רשימה של תוכנות שיעלו לכם עם הדלקת המחשב תורידו את הV מהתוכנות שאתם לא צריכים ומומלץ שיהיה לכם פחות מ-5 תוכנות בהפעלת המחשב.
*המלצה שלי עשו רק שהAntiVirus יפעל בתחילת המחשב :thumbsup:*
יש עוד שיטות אבל אני אוסיף אחר כך פשוט אני ממהר אז אני אוסיף אחר כך.