צפה בגרסא המלאה : שאלה| אני רוצה להבין איך הדבר עובד...
yossi_21
19-12-2006, 00:19
בראפידשר שאנחנו מורידים אנחנו עובדים עם IP או עם פרוקסי?למה הורדתי קובץ והצלחתי לשנות את הIP שלי דרך הCMD אבל זה עדין לא נתן לי להוריד אז מה לעזעזאל אני צריך לעשות כדי שזה יוריד לי קבצים אחד אחרי השני כי חאלס נימאס והמדריכים פה עם כל הכבוד לפורום הזה ויש כבוד תאמינו לי אני חולה על FXP אבל המדריכים שווים לת**
מה עושים?
Dj Liran Mix
19-12-2006, 04:47
בראפידשר שאנחנו מורידים אנחנו עובדים עם IP או עם פרוקסי?למה הורדתי קובץ והצלחתי לשנות את הIP שלי דרך הCMD אבל זה עדין לא נתן לי להוריד אז מה לעזעזאל אני צריך לעשות כדי שזה יוריד לי קבצים אחד אחרי השני כי חאלס נימאס והמדריכים פה עם כל הכבוד לפורום הזה ויש כבוד תאמינו לי אני חולה על FXP אבל המדריכים שווים לת**
מה עושים?
גם אני ככה אותו דבר..
ככה זה...או שתנתקו את האינטרנט...אני לא יודע להסביר לכם מה קורה שאתם מנתקים את האינטרנט אבל אתם יכולים לשאו את חברת הכבלים מה זה עושה בעצם....זה לא אמור להיות בלאגן לשאול אותם...אני אפילו ישאל אותם בעצמי...
http://www.planetnana.co.il/rapidshare
תעשה כל שלב וזה ייעבוד
yossi_21
19-12-2006, 15:17
לי יש ראוטר .... ובראוטר יש שני דברים
א. יש לי איי פי קבוע לא משנה כמה פעמים אני יצא מהאינטרנט וכינס אליו שוב אבל כשאני מוציא את הראוטר מהחשמל ומחבר אותו שוב פעם אני מוריד מהרפידשר בלי בעיה , הבעיה שזו דופק ת'אמא של הראוטר
ב. אין לי חייגן הראוטר עשה לי חיבור קבוע!!!
אם היה לי חייגן אולי הייתי יכול להוריד בצורה נורמאלית
רק בכבלים אפשר לשנות איפי (אולי גם בADSL לא חזק בעיניין הזה ) בצורה הכי פשוטה.
להתחבר ולהתנתק שוב מהאינטרנט, בלי כל הפקודות ב-CMD.
נ.ב
כנראה אתה לא מכיר את רצף הפקודות שצריך כדי לנתק את האינטרנט..
Eden6600
19-12-2006, 20:57
יש מצב שאפשר לעשות חייגן במחשבים עם ראוטרים?