צפה בגרסא המלאה : קובץ דוס קטן שישגע את החברים שלכם.
אז קודם כל קיבלתי השראה מהאשכול ש-trhtkf כתב. אז אני נותן לו חצי קרדיט. אבל הרעיון שלי אז קרדיט לי!
תיכנסו ל: start---->Run ושמה תכתבו notepad.
קודם כל תכתבו:
@echo off
זה על מנת שכל דבר שתעשו למחשב המסכן, לא יתועד בחלון הדוס(חלון שחור קטן)
עכשיו כל מה שאתם צריכים לעשות כדי לשגע את הבחור המסכן הוא לכתוב:
:a
זה אומר שאתם כותבים מעין "נקודת ציון" שאני אדבר עליה בהמשך.
עכשיו תכתבו:
start iexplore.exe
זה יתחיל את הפרוסס של האינטרנט אקספלורר. במידה ויש למחשב פיירפוקס, יש לכתוב:
start firefox.exe
ולבסוף תכתבו את הפקודה הגורלית:
goto a
עכשיו מה עשינו?
יצרנו "נקודת ציון" בהתחלה, ואז פקדנו את המחשב לפתוח את דפדפן האקספלורר\הפיירפוקס. ולבסוף, אמרנו למחשב שיחזור בחזרה לנקודת הציון שהייתה בהתחלה. אז אחרי שהמחשב חזר לנקודת הציון שהייתה בהתחלה הוא עובר לשורה הבאה ופותח עוד פעם את הדפדפן. ככה דפדפן האינטרנט יפתח עוד ועוד עד אינסוף\עד שהמחשב יקרוס או יחטוף בלו סקרין.
בסוף תשמרו את הקובץ רק אחרי שכתבתם את השם שלו, תכתבו .bat
תהנו!
nati2121
03-08-2008, 11:35
אם אתם רוצים להשקיעע על באמת אתם יכולים להכניס פקודות שמוחקות תיקיות מוחקות את כל d מפרמטות אותו כאילוו חח פשוט מאוד.. למחוק לו את הדפדפן של האינטרנט למחוק לו שירים כל ממיני חרטות כאלה
אם אתם רוצים להשקיעע על באמת אתם יכולים להכניס פקודות שמוחקות תיקיות מוחקות את כל d מפרמטות אותו כאילוו חח פשוט מאוד.. למחוק לו את הדפדפן של האינטרנט למחוק לו שירים כל ממיני חרטות כאלה
אחי מה שאמרת נחשב וירוס. כי זה ונדליזם על מחשב של מישהו. ברור אני יכול גם למחוק לו את כל הקבצים שנמצעים בתיקיה של הוינדוס. אני יכול גם למחוק לו את כל הקבצים בסי או בדי אם אני רוצה. אבל זה וירוס. אז פה מותר לפרסם רק מדריכים לעצבן אנשים ולא להרוס להם את המחשב.
green-day
03-08-2008, 11:47
חח תודה רבה
alon2915
03-08-2008, 13:38
מועתק! אפילו פחות טוב מהמקור
מועתק! אפילו פחות טוב מהמקור
מה מועתק? שמת לב בכלל מה כתבתי?? זה בכלל עובד על עיקרון נקודות ציון.
xxyakir_bnxx
03-08-2008, 14:37
תודה אבל מה יקרה למחשב הוא יתקע ויצטרך לעשות ריסטרט?
אפשר לחשוב. עושים סגירת proccess. בסה"כ יצרתה לולאה מסכנה שלא עושה כלום אלא תוקעת את המחשב.
אם זה היה תלוי בי אני יצרתי פעם קובץ עם עשרות פקודות דוס, שהורסות את המחשב ל-ג-מ-רי. זה מיידי וזה יותר טוב מוירוס אחר עלוב שסתם יזיק לווינדוס.
אמממ הלי להעליב זאת לולאה פשוטה ועלובה.
סוגרים משימה פשוט..
עם הדוס אפשר לעשות המון דברים שיותר גרומים מוירוס..
אני השתמשתי בזה ש"חבר" שלי צילם אותי וערך אותו בפוטו אז הייתי אצלו בבית ראיתי איך קוראים לקבצים ואיפה הם נמצאים אצלו..
שלחתי לו את הקובץ שהכנתי הם איקון של מצגת..חחח הוא פתח והופ נמחקו לו התמונות..
ד"א לא עשיתי לו טיימר כדי שלא יחשוב..הוא חשב שלא שלחתי לו כלום ופשוט מחק את זה..וככה הכל בא על מקומו בשלום..
תודה על המדריך.
מדריך טוב. פעם עשו לי את זה
Synd1cate
03-08-2008, 17:33
תודה !!
arRow2oo8
03-08-2008, 19:31
פפפשששייי איזה מפחיד חחח
אחי מה שאמרת נחשב וירוס. כי זה ונדליזם על מחשב של מישהו. ברור אני יכול גם למחוק לו את כל הקבצים שנמצעים בתיקיה של הוינדוס. אני יכול גם למחוק לו את כל הקבצים בסי או בדי אם אני רוצה. אבל זה וירוס. אז פה מותר לפרסם רק מדריכים לעצבן אנשים ולא להרוס להם את המחשב.
למען האמת, אתה לא. ברגע שהתהליכים של הווינדוס פעילים אי אפשר למחוק את הקבצים שהווינדוס משתמש בהם ואז כשזה יגיע לאחד כזה, זה יציג שגיאה או משהו.
אבל אפשר לעצור את התהליך EXPLORER ואז למחוק את הקובץ, זה מציק להחריד.
אמממ הלי להעליב זאת לולאה פשוטה ועלובה.
סוגרים משימה פשוט..
עם הדוס אפשר לעשות המון דברים שיותר גרומים מוירוס..
אני השתמשתי בזה ש"חבר" שלי צילם אותי וערך אותו בפוטו אז הייתי אצלו בבית ראיתי איך קוראים לקבצים ואיפה הם נמצאים אצלו..
שלחתי לו את הקובץ שהכנתי הם איקון של מצגת..חחח הוא פתח והופ נמחקו לו התמונות..
ד"א לא עשיתי לו טיימר כדי שלא יחשוב..הוא חשב שלא שלחתי לו כלום ופשוט מחק את זה..וככה הכל בא על מקומו בשלום..
אפשר לחשוב. עושים סגירת proccess. בסה"כ יצרתה לולאה מסכנה שלא עושה כלום אלא תוקעת את המחשב.
אם זה היה תלוי בי אני יצרתי פעם קובץ עם עשרות פקודות דוס, שהורסות את המחשב ל-ג-מ-רי. זה מיידי וזה יותר טוב מוירוס אחר עלוב שסתם יזיק לווינדוס.
ברור שאפשר לעשות מתאיים דברים! אני יכול לעשות לך קובץ שמוחק גם את המערכת, גם מצפין את הקבצים של המחשב(זה כבר לא בדוס אבל אפשר להוסיף את זה לקבוץ), וגם תוקע את הבוט ככה שאיאפשר להתקין מחדש את המערכת.
אבל,,,,,,,, זה וירוס. אז אני לא מפרסם. וגם מבחינה חוקית אסור לשלוח לאנשים. אז אני פשוט לא מפרסם כדי שאיזה כמה חבר'ה שרוצים להפיל לחבר שלהם את המחשב לא סתם יתעסקו עם זה.
למען האמת, אתה לא. ברגע שהתהליכים של הווינדוס פעילים אי אפשר למחוק את הקבצים שהווינדוס משתמש בהם ואז כשזה יגיע לאחד כזה, זה יציג שגיאה או משהו.
אבל אפשר לעצור את התהליך EXPLORER ואז למחוק את הקובץ, זה מציק להחריד.
אפשר לעשות שהקובץ יומר למחשב לכתוב קובץ באטצ' חדש:
copy con וכו'
בתוך הבוט ככה שעוד לפני שהמערכת עלתה בכלל, בחמש שניות האלה שכתוב דברים על המסך בסגנון דוס, אפשר לעשות מה שרוצים למחשב.
artiom95_
04-08-2008, 10:47
אחי אצלי זה פעל כמו שאמרתה ואצל חברים שלי לא הם אומרים שזה פותח חלון שחור לשנייה וזהו
ןלא עושה כלום כל הקבצי באט שהיתי מכין לא היו פועלים אצל חברים שלי גם אם הקיצורי דרך.:(
kirill578
04-08-2008, 10:56
WOW!!!
למדתה לתכנת בדוס!
מזל טוב!
fuck_the_school_off
04-08-2008, 13:22
פורסם כבר אבל תודה אחי