מדריכים

ברוכים הבאים לפורום מדריכים.
בפורום זה יפורסמו מדריכים בנושא המחשבים והאינטרנט. מדריכים ניתן לבקש בתת הפורום
בקשת מדריכים.
לפני פרסום אשכול או תגובה, יש לקרוא את
חוקי הפורום.
לחץ כאן כדי להכנס לפורום מדריכים בגירסה המלאה

PDA

צפה בגרסא המלאה : פתיחת פורטים לסבבה די סי עם ראוטר הצלחה מוצלחת

motishakoi1590
12-11-2008, 19:41
אז ככה בואו לא נדבר הרבה ויאלה נתחיל!!!!
דבר ראשון חבר'ה אתם צריכים להוריד תתוכנה sababadc 1.02 אני לא יביא פה קישור אבל זה לא בעיה להשיג...!
דבר שני להתקין.. לא אמור להיות ביות בהתקנה... אחרי ההתקנה אתם כמבון משתפים קבצים והרבה קבצים (ככל שתשתפו יותר ככה תורידו הרבה יותר מהר )
עכשיו אחרי ששיתפנו כל מה שיכלנו אנחנו יוצאים מהסבבה די סי סוגרים את כל הדברים שפתוחים במחשב ופותחים דפדפן אינטרנט!
בכתובת רושמים את הדבר הבא 10.0.0.138 עכשיו יפתח לכם דבר כזה שאתם צריכים לרשום שם משתמש וסיסמא אז ככה השם משתמש הוא Admin והסיסמא היא גם Admin (חשוב מאוד להקפיד שגם בשם משתמש וגם בסיסמא האות A תהיה גדולה ולא קטנה)
עכשיו זה נכנס לנו לדף אינטרנט תסתכלו למעלה יש לשונית בשם advanced תלחצו עליה... בצד יפתח לכם כמה לשוניות תכנסו ללשונית virtual server ומתחת כנסו ל port forwarding אחרי שנכנסנו אנחנו לוחצים על add אחרי שלחצנו יהיה לנו שתי מקומות שאפשר לסמן... נסמן את pre defined (לרוב הוא זה שמסומן) ונשנה את מה שכתוב שם ל server------ ואז ל webserver מי שלא הבין....
מצד ימין של pre defined יש מלבן שאפשר לשנות בו את הכתוב... נלחץ על המלבן הימני הקרוב ל pre defined ונשנה שם ל server אחרי ששינינו יש עוד מלבן ליד ושם נשנה ל web server .... עכשיו.... תראו למטה כתוב forword to....ip addres
איך נדע מה לרשום שם??? נעשה את הדבר הבא... נכנס להתחל----הפעלה----- ונרשום שם cmd עכשיו זה נכנס לכם לחלון שחור כזה נכון?? יפה!! עכשיו נרשום שם ipconfig ונלחץ אנטר
עכשיו יופיעו שלוש שורות בשורה הראשונה שימו לב רשום ip addres (תכתבו תמספר הזה לידכם נצטרך אותו בהמשך) ומצד ימין את המספר שאתם צריכים לכתוב ב forword to....ip addres עכשיו אפשר לצאת מהמסך השחור ונלחץ apply אחרי שרשמנו את המספר שקיבלנו!! ועכשיו נלחץ apply
אחורי זה נכנסים שוב ל forwording port ומסמנים את user defined במלבן הימני של user defined לא משנה מה רושמים (אני ממליץ לרשום sababadc)... אחרי שכתבנו מה שבא לנון אנחנו יורדים למטה ויש לנו מן טבלה כזאת נכון?? יופי... בחלק השמאלי של הטבלה רשום protocol ומתחת tcp בואו נשנה את זה ל tcp\udp אחרי ששינינו את זה (רק בראשון השניים למטה האחרים לא חשובים לנו) עכשיו נמלא את כל השורות מימין ל tcp\udp במספר 7000!! (זה יוצא ארבע שורות שתיים של Port start ושתיים של port end) יפה!!! עכשיו נלחץ apply!! עכשיו סיימנו לפתוח פורט...
אבל... נצטרך לפתוח גם את הפוורט של הפיירוואל (אתם יכולים לצאת מהדפדפן אינטרנט)

חלק ב

נכנסים להתחל-----לוח בקרה----חיבורי רשת לוחצים לחצן ימני על ה local area conection (אצלי זה רשום ככה אצלכם זה יכול להיות רשום אחרת) עכשיו נלחץ על זה לחצן ימני ומאפיינים עכשיו במאפינים נלחץ על מתקדם----וטיפה מתחת נכנס להגדרות יפתח לנו החלון של הפירוול.... (שיהיה סגור הפירוול) ושמה נכנס ללשונית "חריגים" עכשיו נכנס למטה תראו "הוספת יציאה" נכנס להוספת יציאה תרשמו בשם גם sababadc ובמספר יציאה תרשמו 7000!!!! ותאשרו
עכשיו תכנסו שוב להוספת יציאה ותרשמו את אותו שם אם אותו פורט אבל הפעם תשנו טיפה למטה במקום tcp ל udp ותאשרו שוב!!!!תצאו מהכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חלק ג

נכנסים ל sababadc ולוחצים f6 ואז על הגרות חיבור

עכשיו תסתכלו למעלה רשום לכם "כתובת קישור רשת" תלחצו על המלבן שליד ותבחרו במספר של ה ip addres שלכם ממקודם!!!!!! זוכרים??? אני מקווה שכן
אחרי שסימנו נראה למטה כותרת של הגדרות חיבור תקשורת נכנס.... נסמן את פיירוואל!! עכשיו מצד שמאל יפתחו לנו מלבנים הראשונים הם tcp ן udp תשנו את שתיהם ל 7000!!!! ו ב tls אתם לא נוגעים!!!!!!!
עכשיו חייברל'ך אנחנו לוחצים על אישור!!!!! ויוצאים מסבבה די סי ונכנסים שוב!! והכללללל טוווובבב!!

עוד משו חשוב!!!!!!!!!!!!
חבר'ה עבדתי קשה למדריך הזה רק בשבילכם אם עכשיו זה עובד לכם אני ישמח אם תביעו תגובות....!אחרת....:boxing::boxing::boxing:
סתאאאם אני :wub: אותכם חחח!!!

sp30690
12-11-2008, 20:00
תודה רבה על השקעתך

SuperiorRage
12-11-2008, 21:56
תודה אחי

annapolise
13-11-2008, 12:14
תמשיך כך...
כל הכבוד