שרתים פרטיים

ברוכים הבאים לתת פורום "שרתים פרטיים" Runescape.
בפורום זה תוכלו לדון, לבקש עזרה או תמיכה, לפרסם ולהתחיל לשחק בשרתים פרטיים!
כמו כן, יש לקרוא את ה
חוקים לפני הגלישה בפורום.
לחץ כאן כדי להכנס לפורום שרתים פרטיים בגירסה המלאה

PDA

צפה בגרסא המלאה : הבהרה| לכל מי שרוצה לבנות שרת פרטי

SouthWind
03-04-2009, 22:45
טוב, אז ככה, ראיתי שהרבה חבר'ה פה מריצים Source על המחשב שלהם, נרשמים ל-No IP וזהו- הם סוסים. יש להם שרת.

אני רוצה שתבינו שזה לא ככה..
אז מה אם אין את הפקודה שאתם רוצים שתהיה איך שקיבלתם את השרת, אתם אמורים להוסיף אותה בעצמכם.

אוקיי, אז בתור התחלה- אתם לא יודעים תכנות. יופי.
מה עושים?

אני לא יודע אם זה עובד ככה גם בגרסאות הנוכחיות, מי שעובד עם שרתים אולי יבין, אבל אם אני לא טועה יש קובץ המכיל את כל ה-NPCS שבשרת שלכם, שמן הסתם אמורים להיות לכם כמה כאלה כי אתם עובדים עם סורס.
כאן אתם יכולים להזיז את ה-NPCs על ידי שינוי הערכים של הקורדינטות והקומה, ואת המראה על ידי שינוי המספר הסידורי של אותו NPC.

מעבר לשינוי ערכים תצטרכו ללמוד ג'אווה, לחרוש מדריכים לדברים בשרת ולהגיע לרמה שאתם יכולים לתפקד בעצמכם או להבין ממדריך מתקדם מה רוצים מהחיים שלכם.

ת'אמת שאני לא מבין בזה בשיט כי הפעם האחרונה שניסיתי לבנות שרת פרטי הייתה לפני יותר מ3 שנים, הייתי ילד קטן אבל הבנתי שזה גדול עליי, אבל אני יודע שיש פה כמה חבר'ה מבינים שיכולים לעזור לכם.

אקיצר, תלכו על זה רק אם אתם רציניים. כן, כל אחד יכול שיהיה לו שרת פרטי.
לא, לא כל אחד יכול שיהיה לו שרת טוב. בשביל שרת טוב עובדים קשה..

LordWolf
03-04-2009, 22:46
חח, מה אתה מנסה להגיד פה?
אנחנו לא פותחים שרת סוס שישאר ל20 שנים הבאים.. פותחים לכיף.
לחפיף. החפיף הזה זה סורס וקליינט מוכנים :)

HoMiEsCaPE
03-04-2009, 22:47
צודק ב100% אני עוזר לכולם וביגלל זה אני לא מפרסם כמו אידיוט את השרת אני עובד אליו מנסה ליימצוא באגים אים חבר מתקן ואחר שהכל עובד FIX אני משחרר...

SouthWind
03-04-2009, 22:48
חח, מה אתה מנסה להגיד פה?
אנחנו לא פותחים שרת סוס שישאר ל20 שנים הבאים.. פותחים לכיף.
לחפיף. החפיף הזה זה סורס וקליינט מוכנים :)
סבבה, אתה לא צריך להשתגע על השרת שלך, פשוט שאנשים ידעו שלפתוח שרת זה לא להפעיל איזה קובץ על המחשב..

HoMiEsCaPE
03-04-2009, 22:49
נכון יש אנשים שיושהים ומכינים ועושים ואתם נהינים מזה... :/

rodiking4
03-04-2009, 22:50
אני מנסה סתם לפתוח בשביל הכיף
אני יודע ג'אבה בסיסי,לא יותר
אני לא מתכוון לחרוש על זה \:

SouthWind
04-04-2009, 07:16
אני מנסה סתם לפתוח בשביל הכיף
אני יודע ג'אבה בסיסי,לא יותר
אני לא מתכוון לחרוש על זה \:
תשמע, מותר לך, שוב, לא צריכים להשקיע את הנשמה, אבל שאנשים פה ישקיעו לפחות עוד שעתיים בלעשות שינויים במקור שלהם, אחרת הם סתם העלו משהו שמישהו אחר עשה. אתה קורא לעצמך עורך שרתים. שים לב לעורך.
אז לפחות תשנה את המקומות או תעקוב אחרי מדריכים בסיסיים לכל מיני דברים ותעשה העתק-הדבק איפה שאומרים לך, כדי שתוכל להגיד לעצמך ולאחרים שעשית משהו..

HoMiEsCaPE
04-04-2009, 07:37
תשמע, מותר לך, שוב, לא צריכים להשקיע את הנשמה, אבל שאנשים פה ישקיעו לפחות עוד שעתיים בלעשות שינויים במקור שלהם, אחרת הם סתם העלו משהו שמישהו אחר עשה. אתה קורא לעצמך עורך שרתים. שים לב לעורך.
אז לפחות תשנה את המקומות או תעקוב אחרי מדריכים בסיסיים לכל מיני דברים ותעשה העתק-הדבק איפה שאומרים לך, כדי שתוכל להגיד לעצמך ולאחרים שעשית משהו..

אכשיו אני יפרסם להם מדריכים לעריכה :)
בעיברית