מדריכים

ברוכים הבאים לפורום מדריכים.
בפורום זה יפורסמו מדריכים בנושא המחשבים והאינטרנט. מדריכים ניתן לבקש בתת הפורום
בקשת מדריכים.
לפני פרסום אשכול או תגובה, יש לקרוא את
חוקי הפורום.
לחץ כאן כדי להכנס לפורום מדריכים בגירסה המלאה

PDA

צפה בגרסא המלאה : Duel Boot + מחיצה מקשרת, אפשרי?

DarknessGuy
06-07-2009, 18:25
הקדמה:
מכירים את זה, שאתם מתקינים מערכת חדשה, ואז אתם תקועים עם התקנות מחדש? (לא, זה לא סטנד-אפ)...
נכון, כשמדובר בקבצי Data פשוטים זו לא בעיה; מחיצה לוגית, ונגמר הסיפור...
אבל מה קורה כשנמאס לי להתקין דרייברים מחדש? (בייחוד כשכל שבוע מודלפת גרסא חדשה יותר של WIN7, ואז הפעולה הזו נעשית הרבה יותר שכיחה) ומה עם תוכנות, שחלק מהליך ההתקנה שלהן כולל רישום של קבצי מערכת\קבצים שהמיקום שלהם מושפע או משפיע? אני לא יכול להתקין בXP איזשהו Plugin לתוכנה לעריכת מוזיקה, ואז לפתוח את התוכנה בWIN7 ולמצוא אותו שם, או לפרוץ חוקיות של תוכנה מבלי להצטרך לעשות זאת גם בווינדווס השני...אם התקנתי אנטי-וירוס והשתמשתי בקוד רישון (אפילו חוקי), בווינדווס השני, יידרש קוד גם...כאילו לא רשמתי את התוכנה...משחקי רשת מסויימים המופעלים דרך האינטרנט עשויים לא לזהות על המערכת החדשה את המשחק, ולדרוש שאתקין אותו...

אז מה? שאני אחליט: "XP זה ליישומי A וWIN7 זה ליישוימי B"? ואם לא בא לי?מה אם אני מפעיל דברים במקביל, או משתמש בXP עקב בעיות של קומפטיבליות?
להתקין כל דבר פעמיים? מצטער, אין לי טרה זכרון, וגם לא עצבים להתקנות כפולות...
וזה עדיין לא משנה את העובדה שאם אני מתקין את מערכת ההפעלה מחדש\מחליף אותה באחרת; אני אצטרך לעבוד שוב מחדש!!!

---

טוב, אז אני מניח שאני מספיק ברור...XD

1) יש פתרון לזה? אני יכול ליצור 2 מחיצות, אחת לכל מערכת הפעלה; שזו תהיה כל המטרה שלהן, ולהשתמש במחיצה אחת גדולה, אליה אני אתקין את הכל?
2) אם מערכות הפעלה שונות דורשות דרייברים שונים, והתקנת כל הדרייברים במחיצה אחת עשוייה ליצור 'קונפליקט', יהיה בעצם צורך ליצור "מחיצת דרייברים ל-XP" ו-"מחיצת דרייברים ל-WIN7 למיניהם" נפרדות?
3) אם כן, אפשר להגדיר למחיצה\מערכת הפעלה שהיא "תשתמש בדרייברים רק מתוך מחיצה X", כך שלא תקח בטעות מן המחיצה השנייה, גם אם אני אתקין מערכת הפעל המחדש? (הכוונה, קיימת מחיצה S שמשתמשת במחיצה T כמקור לדרייברים, ועכשיו אני עושה Clean Installation למחיצה S, אני יכול להגדיר שהיא תשתמש במחיצה T\תייבא את הדרייברים שהיו קודם מבלי שיהיה צורך להתקין את כל הדרייברים בT מההתחלה, כי הם לא מיובאים?
4) אם יש פתרונות, איך לעזאזל עושים את זה? X_X

---

תודה רבה מראש. (:

Pentagon
06-07-2009, 18:27
לא מבין את השאלה, קשור או לבקשת מדריכים או לתמיכה טכנית.
לא המקום לשאלות בכל מקרה.
ננעל