מדריכים

ברוכים הבאים לפורום מדריכים.
בפורום זה יפורסמו מדריכים בנושא המחשבים והאינטרנט. מדריכים ניתן לבקש בתת הפורום
בקשת מדריכים.
לפני פרסום אשכול או תגובה, יש לקרוא את
חוקי הפורום.
לחץ כאן כדי להכנס לפורום מדריכים בגירסה המלאה

PDA

צפה בגרסא המלאה : [מדריך] איחוי ברמה אחרת

matan12128_bu
11-06-2007, 13:31
דבר ראשון מדריך שלי ורק שלי.

עכשיו הסבר:

הדיסק הקשיח שלכם- אותו כונן עליו אתם שומרים את כל התוכנות, המשחקים, המוסיקה והרטים- הוא כלי המצוי בפעולה מתמדת.
בקשצים מתווספים, נמחקים או משנים אותו כונן עליו אתם שומרים את כל התוכנות, המשחקים, המוסיקה והסרטים- הוא כלי המצוי בפעולה מתמדת.
בקבצים מתווספים, נמחקים או משנים את גודלם, ומערכת ההפעלה נאלצת לפזר אותם ברחבי הכונן הקשיח, פעולה אשר מאטה את מהירות הגישה אל הקבצים הללו ואת פעילות המחשב. מאחת הקבצים של חלונות הוא כלי פשוט למדי, אשר מסדר ומארגן מחדש את הקבצים על הכונן הקשיח בצורה רציפה, כך שהגיע אליהם על ידי המערכת תהיה קצרה ויעילה יותר פעולה הנקראת איחוי.
עם זאת, בתוכנה המגיעה אל מערכת ההפעלה, לא ניתן להשתמש בהגדרות מהסיבה הפשוטה שאין כאלה וכל שתוכלו לעשות איתה הוא להתחיל את הפעולה ולהפסיק אותה. לי באופן אישי ואני מאמין שגם לכם, זה לא מספיק. התוכנה הבאה תאפשר לכם לערוך בדיקה וטיפול אוטומטים לכונן שלכם כבר בהפעלתה הראשונית של התוכנה. היא תעבוד ברקע ותחליט בכוחות עצמה מתי נדרשת פעולת איחוי ותבצע אותה ללא התערבותכם. תוכלו גם להגדיר ימים ושעות קבועים בהם תפעל התוכנה וכך לא תפגעו במשאבי המערכת בזמן שאתם עובדים על המחשב.
ממשק התוכנה נוח ופשוט להפעלה, ותוכלו לקבל מידע על הכונן שלכם בקלות ובמהירות.
להורדה: software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=4333

תהנו!!!

בבבקשה תגיבו כי בקשתי מהמנהלים לעשות אותי מנהל אם אני יביא הרבה מדריכים אז בבקש תגידו אם המדריכים שלי טובים.
אני יביא כל שבוע או פחות 2 ויותר מדריכים רציניים.

VolumeRX
11-06-2007, 13:36
באמת באמת תודה אחי ישששששששש :) (http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=418955#)

matan12128_bu
11-06-2007, 13:49
בבקשה תגיבו אניהשקעת מאמצים רבים שיהיה לכם דברים יפים ושיעזרו לכם אז בבקשה תגיבו

SmartAngel
11-06-2007, 13:51
תודה תמשיך להשקיע :)

-MiRoR-
11-06-2007, 15:01
תודה אחי

matan12128_bu
11-06-2007, 16:00
הכל בשבילכם אני אמשיך להשקיע רק תביאו חברים לפורום FXP אם הם לא מכירים

liortesta
11-06-2007, 16:15
תודה אחי

k9_design
11-06-2007, 17:05
ואו זה באמת מושקע, אתה כתבת את זה?

P0uRpA
11-06-2007, 19:27
טוב הוא בבאן..
הוא צריך לתת קרדיט וסריקה אז בינתים אני ינעל...