אלקטרונית

ברוכים הבאים לפורום מוזיקה אלקטרונית.
בפורום זה תוכלו לפרסם ו/או לברר פרטים אודות גדולי ה-DJ והיוצרים בכל הזמנים, וכמובן גם למצוא טאלנטים נוספים.

שימו לב: לפני התחלת הגלישה בפורום יש לקרוא את חוקי הפורום.
לחץ כאן כדי להכנס לפורום אלקטרונית בגירסה המלאה

PDA

צפה בגרסא המלאה : דיון|הפסיי של פעם ושל היום

Synex
21-06-2007, 20:41
טוב מה אתם חושבים לכבי התפתחותו של הפסיי? השפיעב לטובה? לרעה?
תרשמו תגובות רק אם דעות.

Roi'z
21-06-2007, 21:31
אין ספק שהחלט השפיעה לטובה, פעם הפסיי נשמע כמו המוזיקה במשחקים של דוס, למרות שהיו כמה טובים, והיום יש שפע גדול מכל הסוגים וכל המינים, אפקטים חדשים שלא היו קיימים פעם, ובכלל הכל השתפר

Neytro
21-06-2007, 22:52
I pravda ya ne somnivayus sovodnishnie traci na mnogo lu4we bratan
:wink_5:

GoaDan
22-06-2007, 06:22
אחלה דיון אחי אני חושב שהרמה ירדה היום אומנים לא עושים מוזיקה בשביל הנשמה הם עושים לכסף
הכל נשמע היום בדיוק אותו דבר פעם הייתה נשמה. רוב המוזיקה שאני שומע זה משנת 2000 ומטה
אני יתן דוגמא ברורה ופשוטה - אינפקטד פעם עשו מוזיקה עם נשמה טראקים מטורפים מעניינים
הזתיים ותרא מה קרה היום אפילו לא צאיך לתאר הם הפכו לחרא המוזיקה כבר לא בשביל ליצור משהו איכותי היא רק כדי להכניס כסף לכיס

Johnny-Boy
22-06-2007, 07:24
אין ספק שהחלט השפיעה לטובה, פעם הפסיי נשמע כמו המוזיקה במשחקים של דוס, למרות שהיו כמה טובים, והיום יש שפע גדול מכל הסוגים וכל המינים, אפקטים חדשים שלא היו קיימים פעם, ובכלל הכל השתפר

לפני כמה שנים המוזיקה של של פאקמן הייתה אחד הדברים

djvp111
22-06-2007, 12:44
כמובן שהשפיעה לטובה הפסיי היום נשמע לדעתי יותר חי
וגם אני מסכים בהחלט עם ROI'Z שהיום ישנם אפקטים רבים!!! (הרבה יותר מפעם)

cfxp
22-06-2007, 12:48
אחלה דיון אחי אני חושב שהרמה ירדה היום אומנים לא עושים מוזיקה בשביל הנשמה הם עושים לכסף
הכל נשמע היום בדיוק אותו דבר פעם הייתה נשמה. רוב המוזיקה שאני שומע זה משנת 2000 ומטה
אני יתן דוגמא ברורה ופשוטה - אינפקטד פעם עשו מוזיקה עם נשמה טראקים מטורפים מעניינים
הזתיים ותרא מה קרה היום אפילו לא צאיך לתאר הם הפכו לחרא המוזיקה כבר לא בשביל ליצור משהו איכותי היא רק כדי להכניס כסף לכיס
צודק חושב כמוך

אני חושב שהוא יכל להיות הרבה יותר טוב, אינפקטד הכי טובים בכל הקטע הזה בזמן האחרון וזה עצוב שיש רק את אינפקטד בסצנה הזאת!!

djvp111
22-06-2007, 12:55

:nono:אני ממש לא מסכים איתך:
1 רוב הטראקים הטובים באמת של אינפקטד אחרי 2000
2 הם(אינפקטד) לא עושים מוזיקה את זה בשביל כסף אינפקטד תמיד עשו את זה בכיף והמהלב זה לא השתנה בכלל!!! זה כמעט אותו הדבר כמוני שמע אני DJ ואני מתקלט מהלב לא בשביל הכסף לדעתי אין אומנים שנכנסים לתחום הזה בשביל כסף כולם נהנים מזה ועושים את זה מהלב!!!

Synex
22-06-2007, 13:51
2 הם(אינפקטד) לא עושים מוזיקה את זה בשביל כסף אינפקטד תמיד עשו את זה בכיף והמהלב זה לא השתנה בכלל!!! זה כמעט אותו הדבר כמוני שמע אני DJ ואני מתקלט מהלב לא בשביל הכסף לדעתי אין אומנים שנכנסים לתחום הזה בשביל כסף כולם נהנים מזה ועושים את זה מהלב!!!
אתה יודע מזה התמסחרו?
אז זהו זה מה שאינפקטד הם מוסיפים רוק פופ ראק לטראקים שלהם כדי שיותר אנשים יקנו את הדיסק שלהם זאת אומרת הם עושים זאת בשביל הכסף.
והאלבום הכי טוב שלהם זה מ-2001 (Classical Mushroom)

DaMKa_NaTiON
22-06-2007, 15:13
צודק חושב כמוך

אני חושב שהוא יכל להיות הרבה יותר טוב, אינפקטד הכי טובים בכל הקטע הזה בזמן האחרון וזה עצוב שיש רק את אינפקטד בסצנה הזאת!!

זה לא שיש רק את אינפקטד, אלא הם מקבלים הכי הרבה פרסום, למה? כי הם התמסחרו, רצים אחרי הכסף.
אפילו צלילים לאיסיקו הם עשו, יותר עלוב מזה?

GoaDan
22-06-2007, 16:53

בטראקים הטובים באמת של אינפקטד רובם מ2001 בקלאסיקל משרום הם עושים את המוזיקה לכסף פעם הם עשו
פסיי טהור בלי כל הראפ ושירה המטומטת. אינפקטד הם דוגמא קלאסית להרכב שהיוטובים וניצלו את זה להמסחרות
ולכסף
ונכון אין אומנים שנכנסים בשביל הכסף אתה נכנס מהלב רואה שהולך לך ומתסחר.

djvp111
23-06-2007, 12:58
בטראקים הטובים באמת של אינפקטד רובם מ2001 בקלאסיקל משרום הם עושים את המוזיקה לכסף פעם הם עשו
פסיי טהור בלי כל הראפ ושירה המטומטת. אינפקטד הם דוגמא קלאסית להרכב שהיוטובים וניצלו את זה להמסחרות
ולכסף
ונכון אין אומנים שנכנסים בשביל הכסף אתה נכנס מהלב רואה שהולך לך ומתסחר.
בקשר למשפט הזה : "ונכון אין אומנים שנכנסים בשביל הכסף אתה נכנס מהלב רואה שהולך לך ומתמסחר"
יש משו במה שאתה אומר אני יחשוב על זה

SyStem Shock
23-06-2007, 13:02
אין על הPSY של היום

Dream Hunter
23-06-2007, 15:40
הפורום הזה דיי מוזר, כולם פה חושבים שסקאזי,void, אינפקטד הם האלוהים של הטראנס...
יש לי רק מילה אחת להגיד על המוזיקה שלהם: ח-ר-א.

פשוט ככה הכל נהיה בשביל הכסף סקאזי עושה טראקים עם סאונד קקי וסתם מקפיץ את הקהל שלא מבין שיש טראנס הרבה יותר טוב מעבר לחרא שהוא מייצר.
אינפקטד פעם היו טובים, סאונד יש להם מצוין אבל מה עושים חרא של מוזיקה, סופרוויזר ווישס דלישס חרא של אלבומים גועל נפש מרוכז, רק ב99 הוציאו אלבום תותח ואיזה 2-3 טראקים קצת אחריי זה וזהו הכל קקה מיובש.

void, מה אפשר להגיד עליו, בלייבל כימיקל קקה, סקאזי עושה לאומנים שם את המסטרינג ועבודות סאונד ובגלל זה כולם נשמעים כמו חרא, קקי של טראנס אם אפשר לקרוא לזה טראנס.

אם מישהו ישמע קצת דרום אפריקאי, דארק, גואה טראנס, אפילו פול און אבל לא ממוסחר יהנה הרבה יותר ממה שאתם קוראים לו מוזיקה והוא בעצם קקי שעושה הופעות לערסים.

djvp111
23-06-2007, 19:59
הפורום הזה דיי מוזר, כולם פה חושבים שסקאזי,void, אינפקטד הם האלוהים של הטראנס...

פשוט ככה הכל נהיה בשביל הכסף סקאזי עושה טראקים עם סאונד קקי וסתם מקפיץ את הקהל שלא מבין שיש טראנס הרבה יותר טוב מעבר לחרא שהוא מייצר.
אינפקטד פעם היו טובים, סאונד יש להם מצוין אבל מה עושים חרא של מוזיקה, סופרוויזר ווישס דלישס חרא של אלבומים גועל נפש מרוכז, רק ב99 הוציאו אלבום תותח ואיזה 2-3 טראקים קצת אחריי זה וזהו הכל קקה מיובש.

void, מה אפשר להגיד עליו, בלייבל כימיקל קקה, סקאזי עושה לאומנים שם את המסטרינג ועבודות סאונד ובגלל זה כולם נשמעים כמו חרא, קקי של טראנס אם אפשר לקרוא לזה טראנס.

אם מישהו ישמע קצת דרום אפריקאי, דארק, גואה טראנס, אפילו פול און אבל לא ממוסחר יהנה הרבה יותר ממה שאתם קוראים לו מוזיקה והוא בעצם קקי שעושה הופעות לערסים.

אחי אתה ממש מדבר שטיות יש פה כמה ילדיםן שלא מבינים מהחיים שלהם אבל אם הם אוהבים סקאזי אז סבבה כל 1 והטעם שלו
בכל מקרה אל תדבר שטויות אפחד כמעט פה לא עושה ה' מסקאזי או VOID או אינפקטד יש אומנים הרבה יותר טובים מהם כמו x noize eskimo raja ram gms ועוד רבים בכל מקרה הפסיי של היום יותר טוב מפעם!

Synex
23-06-2007, 20:13
אחי אתה ממש מדבר שטיות יש פה כמה ילדיםן שלא מבינים מהחיים שלהם אבל אם הם אוהבים סקאזי אז סבבה כל 1 והטעם שלו
בכל מקרה אל תדבר שטויות אפחד כמעט פה לא עושה ה' מסקאזי או VOID או אינפקטד יש אומנים הרבה יותר טובים מהם כמו x noize eskimo raja ram gms ועוד רבים בכל מקרה הפסיי של היום יותר טוב מפעם!

חח מה אתה אומר?
חצי מהפורום פה שומע ביקומינג ינסיין מהבוקר עד הלילה.

ko0kiz
23-06-2007, 22:47

אחי, אפשר לבקש אותך מההורים? כל אחד בא לפה בפוזה של PSY מה PSY, אתם כל היום שומעים ביקומינג אינסיין וHIT AND RUN, על מה אתם מדברים צוציקים?
רוצים לדעת מה זה פסיי אמיתי?
Cosmo,Cosma, Dali, Dark Nebula, Kindzadza, Dark Soho, Double R.E.L, Eskimo, Fungus Funk, GMS, Hallucinogen, HuxFlux, Hyt, Ibojima, Indra, ITP, Logic Bomb, Opium Of The Masses, Osom, Paranormal Attack, Perplex, Psychotic Micro, Psykovksy, Shift, Wizard Lizard, Space Tribe, Talamasca, Texas Faggott, The Freak Show, KoxBox, Artifakt, AzaxSyndrom
הרשימה שהבאתי פה זה לא סוג אחד של פסיי זה כמה סוגים יש פה fullon/dark/psy וכולם ה-ר-ב-ה יותר טובים מהמסחרה שאתם שומעים.
זה פאקינג פסיי, סקאזי?... חוץ מלהרים מסיבות הוא לא יודע לעשות טראנס, תחדשו קצת צאו מהבועה שלכם אנשים... יש עוד אומנים... שעושים באמת פסיי ולא "מוזיקת ערסים"
תהנו חברים, אם תרצו באמת אני יוכל להביא לכם פה קצת אלבומים של מוזיקה איכותית ולא החרא שאתם קוראים לו פסיי. :rasta:

yotam_Sa
24-06-2007, 01:45
לא כולם שומעים רק ממוסחר
נכון שאני שומע איפקטד ולעפמים אפילו סקאזי אבל למשל מהרשימה שהבאת takamasca indra וeskimo אני מוריד כל מה שרק אפשר
לא אכפת לי ממוסחר או לא אם אני אוהב אני שומע ואם לא אז לא

Exctasy
24-06-2007, 01:54
ממוסחר לא ממוסחר על הזין שלי....
אני שומע מה שנשמע לי טוב ולא ממיין הכל לפי סוגים כמו איזה מעפן
אותו דבר לגבי מסיבות
הולכים למסיבה כדי לבלות להנות קצת
ולא לחשוב כמו טמבל "אה אינפקטיד ממוסחרים אז אני לא אלך למסיבה שלהם"

אני יודע שהתגובה שלי לא כל כך קשורה לנושא הדיון
פשוט אחרי התגובות שחלק מפה הביאו הייתי חייב לכתוב הודעה בסגנון כזה

ester599
24-06-2007, 20:30
אחי אני חושב שאתם צודקים בקטע ש90% מהאומנים מתמסחרים אבל תשימו עין על TALAMASCA אני מגיל 15 שומע תמוזיקה המהממת שלו ואת האפקטים שעוד 1000 שנה אף אחד לא יבין איך לייצר אותם זאת מוזיקה אמיתית אומנות ולא סתם רעש קיק ובאס של בני 13 בבר מצוות (או במסיבות של אינפקטד)
...:blink::XDemotico:wiggle:

shoshoavi
24-06-2007, 22:54
צודק בכל מילה eskimo אחד הסוסים
תשמעו לדעתי הפסיי של היום הוא יותר טוב בהרבה מובנים אולי יש אומנים שפעם המוזיקה הייתה טובה ועכשיו חרא כי אולי הם גלשו לנושאים אחרי של הפסיי גם אני הייתי מתחרפן מאותו סגנון מוזיקה אחרי עבודה של הרבה שנים באותו קצב
וכל אחד היה פה מתמסחר אחרי שהיה מרוויח מה שסקזי או אינפקטד מושרום מרוויחים זה משתלם להם
ואני בטוח שגם פעם היו אנשים שנכנסים לנושא הזה בגלל הכסף כמו היום אין הבדל
אנשים תמיד ישארו אנשים...