צפה בגרסא המלאה : הודעה
אוקיי כפי שאתם אסור מעכשיו לפרסם הורדות אז יש לי רק דבר אחד להגיד
זה אוטיזם לגמריי
פורום מוזיקה בלי מוזיקה?
חח דיי קיצר אני פורש ומי שרוצה לדבר מוזמן להוסיף אותי לאייסיי
406702990
Synex
yossik17
02-08-2007, 12:05
באמת נו מה זה למה אוסרים מוזיקה בפורום מוזיקה? WTF? כאילו מה עכשיו כל השירים מאיפה אני יוריד אותם?? אם כן כבר תמחקו כללי ת'פורום כי מה שווה פורום אם לא נותנים ישר ת'שירים להורדה?
יאללה אולי כל האלה שעדיין רוצים להוריד שירים צריכים לדבר דרך האייסי,זה שמעליי אני עכשיו יוסיף אותך לאייסי...
ומי שרוצה שיתחבר גם אלייי....
335015230
D'eInferNo
02-08-2007, 12:13
גם אני שוקל לפרוש.
זה ממש גועל נפש,אין כבר מה לעשות עכשיו..שיסגרו את המוזיקה וזהו..
איכסס סתכלו מזה כל הפורום נהיה יבששש
LiL-Mike
02-08-2007, 13:01
טוב אני גם יפרוש איזה פורם יבש ניהיה פה אין פה כלום כבר תכנסו אליי גם לאיי סיי דברו 392141343
Johnny-Boy
02-08-2007, 13:52
למה אסוררררר?
guitar8king
02-08-2007, 14:15
מה זה?!?!?
סליחה על מה שאני הולך להגיד עכשיו זה פעם ראשונה שאני מקלל כאן בפורום אבל כוס אמק ערס בסדר?!
מה זה הדבר הזה בלי מוסיקה?!?!
נשבע לכם שאני בפורום הזה רק ביגלל הקהילה כאן! אם לא הם כבר מזמן הייתי פורש! כל יום מוצאים חוק מסריח והורס יותר!!!
נימאסתם כבר!! כל ההשקעה שלי בפורום ימים ולילות הלכו!!
כוס אמ אמק!! אני עצבני כמו לא יודע מה!
תביא לי אזהרות ובאנים כמה שאתם רוצים!! אני עם הפורום הזה כבר גמרתי!!!
אני עובר לפורום של עופרה....
כל הפורום באמת כולם מוזמנים להיכנס אליי לאייסי ולהישאר איתי בקשר! 236390506
אני יתגעגע באמת!!!
אוהב אותכם!! אתם הקהילה הכי יקרה שהכרתי!!מפרגנים,עוזרים,תומכים!!
תודה על הכל! איזה עצוב זה עכשיו...
במידה ויחזירו את החוק ההוא אני יחזור... מדי פעם אני יבוא לבקר....
בקיצור ולעניין... להתראות אנשים\חברים לעת!!!אני אוהב את כולכם!!
D'eInferNo
02-08-2007, 14:47
חח אתה מדבר על ההשקעה שלך?
כל יום הייתי נותן 20+ הורדות..
(Untitled)
02-08-2007, 15:01
זה לא הפורום...
זה הפדרצייה לזכויות יוצרים או משהו כזה.
מה לעשות:(
guitar8king
02-08-2007, 15:14
חח אתה מדבר על ההשקעה שלך?
כל יום הייתי נותן 20+ הורדות..
חחח ואללה?! טוב אם אתה אומר... אני בקושי ראיתי את ההשקעות שלך...בפורום מוזיקה כללית אתה מדבר או כאן?!
אחרי כל גל הפרישות, אין לי מה לומר חוץ מיזה שאני מצטרף, פורום מוזיקה בלי מוזקיה הוא לא פורום, חבל מאד הייתה פה אחלה קהילה..
המסנ שלי למי שרוצה roi_angress@hotmail.co.il (אחרי הroi קו תחתון)
יאללה ביי אנשים, אם החוק יבוטל אני אחזור
EvilShnizel
02-08-2007, 18:20
כן מה זה פורום מוזיקה בלי מוזיקה מה הקטע בזה..?
היה נחמד איתכם חברה אני גם עוזב...
יאללהה עזבו אותכם שטויות סתם מעפן נהיה תוסיפו גם אותי אם בא לכם:
293048013
נעבור פורום או משו
איזה פורום זה בלי להעלות מוזיקה זה לא שווה
FlashBang
02-08-2007, 22:09
מה זה הפורום הזה בלי מוזקיה לא שוהה כלום!:mad:
איזה באסה איתם ניהיה פורום מעפן איזה בלעט חבל=[ הרבה השקיעו פה סתם לא טוב...
AzaxSyndrom
03-08-2007, 00:18
אתם לא מבינים שאם לא היה את החוק הזה בפורום אז הפדרציה הזאת היתה סוגרת את הפורום אז אין
לפורום כל כך ברירה ואני לא אומר שהחוק הזה לא מעצבן אותי פשוט לא היתה ברירה.
Breezer Fuze
03-08-2007, 14:46
לפרוש זה הדבר האחרון שאתם צריכים לעשות!!!!!!!! אתם לא מבינים שאם כולם יפרשו הפורום הזה יתמוטט! סוף סוף פורום שאני מתחבר אליו כי אנשים ממש מבינים פה ועכשיו הם רוצים לעזוב! עדיין תוכלו לתת שמות שאנשים יורידו בכוחות עצמם או סירטונים של יוטיוב שדרך אגב לדעתי חוקי כי האתר עצמו הוא חוקי! אל תפרשו!
Mc.B[a]D
03-08-2007, 15:12
יאללהה עזבו אותכם שטויות סתם מעפן נהיה תוסיפו גם אותי אם בא לכם:
293048013
נעבור פורום או משו
מצטרף!!!
אחרי כל מה שהשקענו פה-זה מה שאנחנו מקבלים בחזרה?! (אשפר להפוך את זה לחתימה את המשפט "אחרי כל מה שהשקענו פה-זה מה שאנחנו מקבלים בחזרה?!" זה ילך טוב עם כולם ישימו את זה)
דברו שם באייסי על איזה פורום טוב שאפשר לעבוא אליו, יש לי כמה רעיונות לפורומים טובים (252304268-אייסי)
כשיהיה פורום טוב לעבור אליו אז נפתח אשכול שבוא תיהיה הכתובת לפורום החדש, שכל הפורום מוזיקה יכל לעבור אליו...
אז יאללה, לעבוד!!
אני מסכים .
איך אפשר להיות בפורום שאתה כול הזמן סגור מכול מקום ..
אתה רוהצ ליכתוב משהו ולא זה ספאם ..
אתה רוצה להוריד משהו זה לא חוקי למרות שבכול הפורומים שאני מכיר אתה יכול להוריד ..
כול מקום סוגרים אליך משהו בפורום, FXP נימאסתם !
תנו באן תעשו מה שבה לכם ..
כי כרגיל כול משהו טוב בפורום הזה אתם סוגריים ליילדים בפורום סגרתם את פורום אקים בגלל שהם כותבים יותר מידי ..
מזה השטיות האלה זה פורום אז מה קרה למה כולם רואים אחד לשני את המונה זה מה שיעזור לך אז תספאים אבל למה כול החוקים באלה שסוגרים אותך ולא נותנים לך לעשות כלום בלי להגיד " אה נכון אסור ליכתוב חדש כי זה לא חוקי " או להגיד " יום איזה יום עבר אלי בלי לחשוב שיש פורום קישקושים .. " אוףף נימאסתם אלי רצח ומי שרוצה להגיד שניכנסתי לזה יותר מידי להגיד וגם שיש לי קצת הודעות ואני לא יכול לדבר בכלל אז נכון אבל אני אומר לדעתי את מה שכולם חושבים אליו שזה כולה פורום וכול החוקים האלה שלכם רק עושים אותו יותר ויותר מעפן כאילו מה קרה השרמוטות האלה מאיימים ליטבוע אותכם כי אתם מעפנים לכול פורום בארץ אמרו את זה אז מה !? היתטבעו את כולם ?! אה כאילו דוגרי ?
איכססס אני פרשתי למי שלא הבין אני עברתי לאלסף ותנו באן אל הזיין שלי אתם יודעים את זה ... כי אני קיוותי שפה אני ימצא פורום על רמה מ23 אלף מחוברים לא רמה !? כניראה שלא ... המקום הזה כול דבר שאתה עושה או באן או אזהרה על כלום כי אנחנו צריכים להיות קהילה על רמה נו באמת יסתום ! חצי מהפורום הזה ילדים בני 14-16 איזה קהליה אתה רוצה ליבנות פה רוצה ליבנות קהילה של מבוגרים תיפתח קהילה של 20 + שהפורום היה תרבותי כולנו פה ילדים וכולנו אוהבים לדבר אבל שיש 1000000000 חוקים אל תיתפלו שעוזבים אותכם !
מי שרוצה לדבר שיגיד מה שהוא רוצה גם אם הוא קילל אותי ..... ולמי שבמת חשוב לדבר איתי שהיכנס כי אחרי ההודעה הזאת בדוק אני יקבל באן ... 260289715
גם אני פורש מי שרוצה להיות בקשר איסי 197448144
XD מאיפה באת חחחחח הנושא מלפני שבועיים ....
ומה פרשת 0_o אתה יודע צריך להיות בפורום קודם בשביל לפרוש ממנו ...
ישלך 19 הודעות חחחח ...אתה צריך לקבל ניהול ..!!:zoo_taz:
אתם מוזמנים לסטלה זון P:
כרגע הדומיין נפל אבל אפשר להיכנס דרך הכתובת הזאת : http://84.95.240.250/~satla/forums/
יש לנו אחלה של פורום אלקטרונית אתם מוזמנים לבוא לדבר שם על מה שבא לכם... אני אחראי קהילה שם יש לכם גב מלא...
באמת FXP מגזימים עם החוקים כל פיפס קטן שמים באן וחארטות... כניראה שגם אני יאכל באן עכשיו חעחע
קיצר תבואו תנו לי PM אני זה `psycho- אני יסביר לכם איך עובד ההורדות אצלנו :)
לא לחפור ;ם
KremBoRevange
18-08-2007, 10:28
יאללה פרשתי גם...[היה לי משתמש של 2500 הודעות אז על תזיינו לי ת'שכל]
339918238 מרשה לכם לחפור :P