צפה בגרסא המלאה : למה לא מעלים פה יותר שירים בשביל מה יש את הפורום הזה..?!
כותרת..
כבר הפורום הזה ירד באיכות תאמינו לי מכניסים דברים כאלה מפגרים הורסיפ את כל הפורום..!
סתם נשאר ליופי ^^
חחחח זה ממש יהיה ככה עוד כמה זמן...
מה עם הסט!!!!!!!!!:mad:
חחחח זה ממש יהיה ככה עוד כמה זמן...
מה עם הסט!!!!!!!!!:mad:
חחח מניאקים של ארמין מביאים אבל של B&J אין להם =.=
עריכה:מצאתי!!!
חח אבל אתה צריך להרשם ולהספים 5 הודעות ^^ ואין לי כח להספים
http://extradj.com/forum/index.php?showtopic=14472
אני לא מבין בשביל מה יש את הפורום הזה...
נכון שאני לא נכנסתי בזמן האחרון בגלל שחיברו את זה ביחד האוס ופסיכודלי והכל ביחד...
אז לא ביקרתי מאז..
וסתם עכישו רציתי להוריד אני רואה שממש הכל נהרס כאן..
נו מה אתה רוצה ניהיה מאעפן כאן.
באמת באסה אין כבר מה לעשות עכשיו בפורום אני פה בשביל שירים שאתם אחלה גברים מביאים לפה ועכשיו אסור לפרסם הורדות איזה חרא...:confused:
נכון טאכלס גם אני באתי לפורום בשביל שירים...
אבל התחלתי להיות הרבה בפורום יוצרים האופנה ורכילות וחיי לילה..
כמה שהפורום הזה גדול עם מלא מלא משתשים הוא ממש לא מפותח..!
אנשים פה בכלל לא תורמים...עושים טובה שיש אשכול מוסיקה או חיי לילה בכלל לא מפרסמים שם מסיבות...
אני תמיד מפרסם שם ואפילו לא מגיבים שואלים שם שאלות כמו ילדים קטנים.. קיצ הפורום ירד ברמה... גם כן עכשיו המוסיקה הזה..
אני הייתי מפרסם דיי הרבה חח אבל ממש חבל שאסרו את זה אוף איזה מעצבן זה בואו נחליט על פורום אחר שנעבור אליו (לא לגמריי נהיה בשניהם) ושבפורום שנעבור יהיה מותר לפרסם מי בעד?
אבל עזבו גם ככה אף אחד פה כמעט לא מפרסם רק אני ועוד איזה 4 משו כזה וחלקם מנהלים אז אף אחד לא ירצה...
amirgabso11
02-08-2007, 22:03
לא מספיק הפורום של maple story נהרס...
וגם של קונטר סטרייק...
מה שנשאר זה מוזיקה...
וגם זה אין כבר....
בלי לפרסם שירים מה זה באמת שווה??
ד"א רק אני או שסמתם לב שמתחילים לפרוש בו אנשים בקצב בגלל החוק הזה??"
masermak
03-08-2007, 08:14
fxp קורס רק בגלל החופש לאנשים הרצינים שעלו שירים יפים ותקינים לא פו אחים שלי כי זה הזמן להנות!!
אחים שלי לא לבזבז את החופש על מחשב לכו לבריכה קניון ים סרט לונה פארק ממדיון ימית אלפים סופרלנד מועדון בר מיסעדה תוקיו פארק נופש באילת\טבריה \בחול רק תעשו משהוא חבל נישאר פחות מחודש!
guitar8king
03-08-2007, 09:06
fxp קורס רק בגלל החופש לאנשים הרצינים שעלו שירים יפים ותקינים לא פו אחים שלי כי זה הזמן להנות!!
אחים שלי לא לבזבז את החופש על מחשב לכו לבריכה קניון ים סרט לונה פארק ממדיון ימית אלפים סופרלנד מועדון בר מיסעדה תוקיו פארק נופש באילת\טבריה \בחול רק תעשו משהוא חבל נישאר פחות מחודש!
צודק!!! הכי חושב!!