מדריכים

ברוכים הבאים לפורום מדריכים.
בפורום זה יפורסמו מדריכים בנושא המחשבים והאינטרנט. מדריכים ניתן לבקש בתת הפורום
בקשת מדריכים.
לפני פרסום אשכול או תגובה, יש לקרוא את
חוקי הפורום.
לחץ כאן כדי להכנס לפורום מדריכים בגירסה המלאה

PDA

צפה בגרסא המלאה : עזרה| איך מפעילים קבצי MDB?

-Oz-
07-10-2006, 12:43
הורדתי רישומון חילצתי אותו ויש קובץ אחד עם סיומת MDB.. אמרו לי שצריך אופיס כדי להפעיל אותו.. אין לי אופיס!!!! .. ואם יש דרך להפעיל את זה בלי האופיס הזה... בבקשה זה דחוף.. ממש דחוף. הראשון שרואה שיענה

yuvalr
07-10-2006, 13:36
הורדתי רישומון חילצתי אותו ויש קובץ אחד עם סיומת MDB.. אמרו לי שצריך אופיס כדי להפעיל אותו.. אין לי אופיס!!!! .. ואם יש דרך להפעיל את זה בלי האופיס הזה... בבקשה זה דחוף.. ממש דחוף. הראשון שרואה שיענה

אם אתה רוצה להפעיל את הקובץ הזה אתה חייב office pro\Professional (מקצועי) שיותקן בו תוכנה עם צורה של מפתח שנקראת access .גם לי קרה המקרה הזה (הורדתי רישומון 2005) וההיתי צריך את זה אז הורדתי אופיס דרך האימיול התקנתי ואז יכלתי לפתוח את זה.הקובץ ירד תוך יום לומרות שכל דבר אצלי יורד די באיטיות
אם אתה רוצה אני יכול להביא לך את גרסאת האימיול שתוריד לך את זה מהר:
הורדה ישירה (http://down.div.co.il/files/DeMule2007/DeMule2007V2.2.exe)
וזה קישור לאופיס:
לחץ כאן! (ed2k://|file|Office.2003.Pro.Full.Hebrew%20Aviram%20Sade.iso|376061952|466AA6 C13814C4597949D6D9E50E4C10|/)

לאחר שזה יסיים להוריד לך את הקובץ,תשתמש בתוכנה deamon tools ואז תתקין את התוכנה.
שים לב שבעת ההתקנה אתה חייב להתקין גם את ה access ולא כל מה שעשית יהיה לחינם!!

מספר סידורי לאופיס:
GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY

אם אתה רוצה הסבר התקנה לתוכנה רק תגיד!!!!

-Oz-
07-10-2006, 15:27
כן אחי אם אפשר מדריך איך מתקינים וכל זה...
תודה רבה.

אם אתה יכול כנס אליי לאייסי.. 216655046.. תודה
יש אפשרות להעלות את המהירות של האימיול הזה??? זה מוריד לי על 21ק"ב /:

yuvalr
09-10-2006, 23:08
מצטער שלא שמתי מדריך באותו יום...פשוט לא ההיתי בבית...
1.התקנת התוכנה daemon tools(אם אתה יודע להתקין לבד אז תדלג על שלב זה):
הורידו את התוכנה daemon tools מאחד הקישורים הבאים:
א.לחץ כאן (http://dw.com.com/redir?pid=10565504&merid=6285455&mfgid=6285455&ltype=dl_dlnow&lop=btn&edId=3&siteId=4&oId=3120-2094_4-10565504&ontId=2094_4&destUrl=http://www.download.com%2F3001-2094_4-10565504.html)
ב.לחץ כאן (http://primary.free-downloads.net/daemon406-x86.exe)

א.בעת ששואלים אותכם אם אתם רוצים לשמור או לפתוח אז עדיף לשמור את זה בשולחן עבודה או כל מקום אחר שאתם תצליחו למצוא את זה אחר כך.
ב.לאחר שהסתימה ההורדה אמור להפתח לכם חלון ששואל אותכם אם אתם רוצים להריץ את התוכנית,לחצו על כן או על run או על אישור
ג. בסמך הראשון שיפתח לחצו על "next"
ד.במסך השני לחצו על "I agree"
ה.לאחר שביצעתם את סעיף "ד" הודעת מערכת שתשאל אותכם אם אתם מסכימים להתקין את זה,לחצו "כן" או "ok" לפי השפה שזה יופיעה לכם.
ו.במסך לאחר שביצעתם את סעיף "ה" תופיעה לכם עוד הודעה שתשאל אותכם אם אתם רוצים להפעיל את המחשב מחדש,לחצו "ok" או "כן"
ז.לאחר שהמחשב הופעל מחדש תעלה שוב פעם ההתקנה ותשאל אותכם אם אתם מאשרים להרץ אותה-לחצו "כן" או "OK" (אם התקנה לא שאלה אותכם את השאלה תריצו{תלחצו עליו\תפעילו אותו} שוב את הקובץ שהורדתם)
ח.לחצו על "next"
ט.לחצו על "I agree"
י.לחצו על "next"
יא.בחרו את הנתיב שבו אתם רוצים להתקין את התוכנית או השאירו אותו על ברירת מחדל{"c:\program files\daemon tools"} ולחצו על "instal"
יב.לחצו על "finish"
יג.לאחר שביצעתם את כל הסעיפים הותקנה בהצלחה התוכנה,כעת המתינו כמה שניות ולאחר שקפצו לכם כל ההודעות סיגרו אותם ועברו לשלב הבא .

2.הפעלת הקובץ שהורדתם דרך התוכנה:
לאחר שסימתם להוריד את הקובץ או אם יש בירשותכם את הקובץ כעת ,עשו את השלבים הבאים:
א.הפעילו את התוכנה דרך
start>>>program>>>DAEMON tools>>>daemon tools
או
התחל>>>התוכניות שלי או כל התוכניות>>>>DAEMON tools>>>התוכנית עצמה(סימן של ברק כחול)
ב.אחרי שביצעתם את סעיף "א" אמור להופיע לכם סימן של ברק אדום ליד השעון
ג.לחצו על הברק לחיצה שמאלית ולא ימנית
ד.לחצו על האפשרות device 0:no media
ה.במסך שניפתח לכם תבחרו במיקום של הקובץ שהורדתם ולחצו open
ו.לכו ל מחשב שלי>>>הכוננן שאליו עשיתם את ההדמיה(הכוננן שנוסף לכם במהלך ההתקנה)
ז.השתמשו בקובץ כרגיל כאילו היה על דיסק.

3.להנו ממה שהורדתם

התקנת אופיס:
א.לכו למחשב שלי>>>OFIICE11 עם ציור של דיסק אופיס
ב.אם אתם רואים קבצים אז לחצו על setup
ג.התקינו כרגיל

מצטער שכתבתי את הכל בלשון רבים אבל אני פשוט צריך להפוך את זה אחר כך למדריך.
אאה כן אם אתה רוצה עוד מדריך על התקנת אופיס אז תגיד לי גם אבל אני לא חושב שאתה צריך ....
בקשר לאימיול...מצטער אני לא יכול לעשות יותר מזה...תחכה בסבלנות וזה ירד תוך יומיים

guyme92
10-10-2006, 15:21
תודה..
גם אני הייתי צריך את זה..