![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
![]() |
|
מדריך|פריצת rar בלי תוכנה בכלל |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
http://rapidshare.com/files/11174540...97___1498_.txt
הנה תורידו את הקובץ הבא אני מבטיח שיש שם את המדריך........אם לא שיתנו לי באן.....(ויש שם את המדריך מילה שלי) |
|
|
||||
|
||||
|
מוכר ועובד
|
|
|
||||
|
||||
|
תביא סריקת וירוסים.
![]() --^^My^^-- בברכה,אורי מעצב לוגואים,סמלים, כרטיסי ביקור וכו'. *לבקשות מיוחדות פנו בפרטי* (כשאני אומר מיוחדות אני לא מתכוון ללוגו לפורום) תקופת הניהול שלי: 22.4.07-3.6.08
|
|
|
||||
|
||||
|
אל תורידו סתם. זה יביא לו פרימיום.
התוכן המצוי: יש הרבה קבצי rar שיש להם סיסמא ואי אפשר למצוא אותה אותו אדם שפירסם פשוט נעלם בלי לתת את הסיסמא אז מה עושים? מעתיקים את אחד מהלינקים שהורדתם את הראר מורידים ממנו את http/// ומורידים ממנו את partX X- האיקס מייצג את מספר החלק מעתיקים את מה שיצא ומדביקים בגוגל בטוח יש עוד אנשים שפירסמו את אותו המשחק או את אותה התוכנה וכתבו סיסמא!!!!! זה המדריך |
|
|
||||
|
||||
|
איך אני עושה סריקת וירוסים אחי?זה קובץ טקסט תגיד לי איך ואני עכשיו יעשה....
|
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
|
|
|
||||
|
||||
|
רווח אישי
הוא רוצה שתורידו והוא יקבל על זה נקודות SPIDERDUDE CAN SEE YOU -"מדע ללא דת זה עלוב. דת ללא מדע זה עיוורון"-איינשטיין -"כשנאה ואהבה שניהם לא נוכחים הכול נהיה ברור וחשוף"-אושו -"יותר טוב מאלף מילים חלולות, היא מילה אחת שמביאה שלווה"-הבודהה -"האסרטיביות המתמשכת והקבועה של אמונה היא ההצבעה על פחד"-ג'ידו קרישנאמורטי
|
|
|
||||
|
||||
|
רגע אתם לא מקבלים משהו בבקשה הנה אתם מקבלים מדריך בשביל קובץ מינימלי לא שוקל אפילו קילו בייט אז מה?
למה להיות טמאים מתים..?ואם לא מוחקים מה שאמרתם שיש בתוך הקובץ אז בסדר אין בעיה אני הבאתי מדריך שהוא פשוט תמיד עובד לי לי עוד מלא מדריכים שרציתי לחלוק עם הפורום הזה כמו איך למצוא משחקים בשנייה בלי תוכנה בלי כלום ככה זה יכל לחסוךאת עבודת המנהלים למצוא משחקים ויש עוד הרבה אבל אאם אתם טמאים כאלה אז בסדר... |
|
|
||||
|
||||
|
אתה מרוויח יותר ממה שאנחנו מרוויחים ככה שזה כבר לא פייר
וחוץ מזה יש חוק שאוסר רווח אישי!! אם אתה כל כך רוצה לעזור לפחות תתאמץ קצת ותקרא חוקים!! SPIDERDUDE CAN SEE YOU -"מדע ללא דת זה עלוב. דת ללא מדע זה עיוורון"-איינשטיין -"כשנאה ואהבה שניהם לא נוכחים הכול נהיה ברור וחשוף"-אושו -"יותר טוב מאלף מילים חלולות, היא מילה אחת שמביאה שלווה"-הבודהה -"האסרטיביות המתמשכת והקבועה של אמונה היא ההצבעה על פחד"-ג'ידו קרישנאמורטי
|
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
בכלל......מה מפריע לך שאני מרוויח יטמעעעעעעע |
|
|
||||
|
||||
|
אני רוצה להורידדד יש בזה ווירוס או לא?1
אמא של סואן מוכרת נפצים-טנהנהנהנהנהנהנה נהנה היא ירדה למרתף ועטלף עשה לה כיף-טנהנהנהנהנהנהנה נה היא חיפשה חברים ופתחה מקושרים-טנהנהנהנהנהנהנה נהנה אמא של סואן יורדת לכבשים-טנהנהנהנהנהנהנה נהנה מכבי חיפה? קטן הכוכב שלכם? ח הצחקתם את יצחקי, דגדגתם את בן שושן, קולמה? יכול רק לדבר ספרדית כמו פרננדס,רפאלוב? יכול רק לקפוץ לברוכיאן גולסה? יכול רק לקנא בוורד. רק בית"ר זה הסוכר של הליגה. |
|
|
||||
|
||||
|
על תורידו
|
|
|
||||
|
||||
|
תודה רבה אחי, מצטער שיש כאן ילדים קטנים. אם יש כאן חוק כזה אז אתם צודקים, אבל אם אין אז למה להרוס לבנאדם? כמו שאני רוצה שיהיו הרבה תגובות באשכולות שלי הוא פשוט רוצה שיורידו כמה שיותר. קיצר, מצטער אם אני טועה ואם לא אז :\
|
|
|
||||
|
||||
|
יש'ך באן..
מוכר משחקים ל-XBOX 360 באזור המרכז! מי שרוצה שישלח לי הודעה פרטית! |
|
|
||||
|
||||
|
חחחחחחחחחחחחח...............
גם כן כמה גאונים יש פה.. כדי לקבל נקודות לפרימיום צריכים קובץ ששוקל יותר מ 1MB,אז חלאס תרדו כבר מהבן אדם! |
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|
|
מקרא דרגות:
|
||||||
| FXP | קפיצה מהירה (חזרה למדריכים) | פירגון | הצטרפות לאתר | 18:41 09-02-2010 | ||
|
תנאי שימוש זכויות יוצרים צוות הניהול חיפוש גוגל בדיקת אייפי העלאת תמונות גירסה קלה אודות צור קשר |
דיון עזרה וייעוץ פנאי ובידור מחשבים ואינטרנט תחביבים מוזיקה גרפיקה ואומנות לימודים והשכלה דף הבית |
תכנות ובניית אתרים מולטימדיה חומרה אוהדים בארץ ספורט ובריאות אוהדים בחו"ל וידאו וסרטים לוח בקרה |
סדרות ישראליות סדרות טלוויזיה משחקי פעולה משחקי תפקידים משחקי אסטרטגיה משחקים פורומי מערכת עזרה |
איחסון אתרים בניית אתרים יד שניה משכנתא לימודים אנרגיה סולארית פורקס |
הרשמה לאתר שכחת סיסמה |
|