![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
![]() |
|
שחרור|LocalHost v55+v54 בלי הגבלת DMG |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
אחי קרידיט שלך על ההעלאה לא על ההכנה! או שאינני צודק?!
ואי איך מאמינים לו? למה לקחת קרידיט לעצמך? גנבת קרידיט של הכנה... תערוך את זה! כל מי שצריך עזרה בהכנת שרתי MS יכול לדבר איתי רוצים להפעיל השרת שלכם בלי המצ'י,לחצו פה ותלמדו איך! (437 צפיות למרות שנעול אם הנושא עזר לכם,ה"פ בבקשה תגידו תודה) משתמש בעל 100 תגובות > משתמש בעל 5000 תגובות !!!האיכות ולא הכמות!!! Its Not About Quantity...But Quality
|
|
|
||||
|
||||
|
הורדתי זה עושה לי וירוס לא עובד
|
|
|
||||
|
||||
|
חברה זה לא וירוס זה סתם חירטוט......למי שיש avg8 וזה מראה תלוקל הוסט כוירוס אז כניראה שכמעט כל קובץ שתורידו יחשב כוירוס....
|
|
|
||||
|
||||
|
מגניב אתה יכול להביא לי גם ריפאק ו-SQL לריפאק עצמו? אם כן אני ישמח כי זה דיי דחוף לי אני לא יכול להתחיל את הבנייה של השרת ככה...
92% מהמתבגרים עברו לשמוע ראפ. אם אתה ה-8% האלה שמקשיבים למוזיקה אמיתית, העתק זאת לחתימה שלך 9dragon: שרת: בארדו קלאן: דימון רמה: 2X עבודה: blood demon ניק: GodOfDeath להוסיף אותי לבאדי חופשי אין לי בעיה לעזור לאנשים שצריכים (בעיקר בלעבור את הבחינה של הקלאן...)
![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
למה אף אחד לא מקשיב שאומרים לעשות סריקת וירוסים הא ?!!!!!!!!!!!!!
אני הולך להוכיח ![]() להעיף מהלינקייה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() הנה פנחשטן! והנה דרדא-פנחסבא! שנייהם שלי לאמץ רק עם קרדיט |
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
![]() היה לי משעמם אז החלטתי לעבור לאיירסופט פרשתי ממיפל לול !!! |
|
|
||||
|
||||
|
מוזר שלא שמתי לינקים לשאר הקליינטים עם כל התוספות כמו זריקת קאש ועוד כל מיני דברים
ציטוט:
GIORA בCEF GIORAZ בODIN וGIORA123 בRAGEZONE זה לא רק יראה זה באמת יאפשר לעשות דמג' מעל ל99999 כל שחקן בשרת יראה את זה אתה יכול לפתוח שרת ולבדוק את זה בתור GM נערך לאחרונה על ידי GIORA, 11-06-2008 בשעה 21:46 |
|
|
||||
|
||||
|
אני מכיר אותו הוא חבר שלי הוא לא שם וירוס זה מזהה את זה כווירוס אבל זה לא
![]() fucking inlay :O |
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
לללללא....... זה רק יראה כאילו אתה עושה יותר דמג' |
|
|
||||
|
||||
|
מה זאת אומרת Multi?
מנהל מליון פורומים לשעבר ליגה 7:חשיבה חכמה אני יתחיל להששקיע בפורום אומנויות לחימנ ב26/6 עקב מבחנים ואימונים לאליפות אירופה עד גיל 21 בונה אתר מדריכים לרדיו ופוטושופ IL...
|
|
|
||||
|
||||
|
זה מה שזה נשמע זאת אומרת שאתה יכול לפתוח את המייפל כמה פעמים שאתה רוצה
|
|
|
||||
|
||||
|
איכס הכל פה וירוסים לא להוריד
|
|
|
||||
|
||||
|
תודה גבר....
עזרתה לי מאוד
|
|
|
||||
|
||||
|
וואלק מישהו יכול לעזור לי זה עדיין כותב לי שזה WRONG VERSION
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|
|
מקרא דרגות:
|
||||||
| FXP | קפיצה מהירה (חזרה לשרתים פרטיים) | פירגון | הצטרפות לאתר | 07:16 03-09-2010 | ||
|
תנאי שימוש זכויות יוצרים צוות הניהול חיפוש גוגל בדיקת אייפי העלאת תמונות גירסה קלה אודות צור קשר |
דיון עזרה וייעוץ פנאי ובידור מחשבים ואינטרנט תחביבים מוזיקה גרפיקה ואומנות לימודים והשכלה דף הבית |
תכנות ובניית אתרים מולטימדיה חומרה אוהדים בארץ ספורט ובריאות אוהדים בחו"ל וידאו וסרטים לוח בקרה |
סדרות ישראליות סדרות טלוויזיה משחקי פעולה משחקי תפקידים משחקי אסטרטגיה משחקים פורומי מערכת עזרה |
איחסון אתרים בניית אתרים יד שניה משכנתא לימודים אנרגיה סולארית פורקס גמילה מעישון |
הרשמה לאתר שכחת סיסמה |
|