![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
![]() |
|
מידע+סרטון|צופן התנכ"י/קודים בתורה |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
מה אני לא מאמיןןןןןןןןןןן כתבתי חפירה ענקיתתתת ואז זה הרבה לי שגיעה לשניה והכל נימחק =.=
יואוו... אני יערוך אחר כך הירשום שוב את החפירה אולי |
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
אפשר למצוא צופן בכל ספר... ככל שהספר יותר ארוך כך יותר קל למצוא שטות רנדומלית שמתאימה. |
|
|
||||
|
||||
|
ראיתי את זה מיזמן . וזה אמיתי הכול פה אמיתי .
התנ"ך ניכתב ליפני אלפיי שנים , ואין שום סיכוי שזה מזוייף כי בחיים לא יזייפו דבר קדוש . שוב אני אומר כול פה אמיתי .
|
|
|
||||
|
||||
|
אפשר למצוא צפנים בתנ"ך, במלחמה ושלום, במובי דיק, בהארי פוטר-בכל ספר ארוך.
זה לא רלוונטי בכלל הצפנים האלה... כל ה"נבואות" האלה כביכול, מתגלות תמיד אחרי המקרה לא? ![]() אם גם לכם גרם Fallout 3 להקשיב לשירים משנות השלושים, תוסיפו את זה לחתימה שלכם. אתאיסט גאה "You can plan a pretty picnic, but you can't predict the weather miss jackson"
|
|
|
||||
|
||||
|
קבל כנס לאשכול פשתחתי תקרא מה שרשום באתר הראשון ותבין הכללללללללללללללללללללללללללללללללל ללללללללל
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1813237 |
|
|
||||
|
||||
|
למה נראה לך שאני הולך לראות סרטון על קודים בתנך באורך של שעתים נראה לך שאין לי חיים?
![]() שלי^^ |
|
|
||||
|
||||
|
ההודעה שלך נחשבת לספאם אבל היא לא
אם אתה לא רוצה לראות אז אל תגיב מה הבעיות? אבל לא אתה חייב לרשום הודעה שאתה לא רוצה לראות את הסרט רק בגלל שהוא נמשך שעתיים אני פשוט לא מבינה ילדים כאלה טרנסג'נדר FTM גאה
![]() (לכול מי שיש בעיה עם זה, יכול ללכת ולהתאבד.) לא עונה על שאלות שקשורים לנושא בפרטי! ![]() *Steam: barty1321@gmail.com* |
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|
|
מקרא דרגות:
|
||||||
| FXP | קפיצה מהירה (חזרה למדע בדיוני) | פירגון | הצטרפות לאתר | 06:46 03-09-2010 | ||
|
תנאי שימוש זכויות יוצרים צוות הניהול חיפוש גוגל בדיקת אייפי העלאת תמונות גירסה קלה אודות צור קשר |
דיון עזרה וייעוץ פנאי ובידור מחשבים ואינטרנט תחביבים מוזיקה גרפיקה ואומנות לימודים והשכלה דף הבית |
תכנות ובניית אתרים מולטימדיה חומרה אוהדים בארץ ספורט ובריאות אוהדים בחו"ל וידאו וסרטים לוח בקרה |
סדרות ישראליות סדרות טלוויזיה משחקי פעולה משחקי תפקידים משחקי אסטרטגיה משחקים פורומי מערכת עזרה |
איחסון אתרים בניית אתרים יד שניה משכנתא לימודים אנרגיה סולארית פורקס גמילה מעישון |
הרשמה לאתר שכחת סיסמה |
|