![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
![]() |
|
youtube לא עובד לי |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
אמרו לי לעשות איפוס להגדות אינטרנט עשיתי ועדיין זה עושה לי ERROR מה לעשות? זה משגעעע אותי שניםםםםם YOUTUBE לא עובד לי
|
|
|
||||
|
||||
|
א. באיזה דפדפן אתה משתמש?
ב. תנסה להסיר את נגן הפלאש שלך מהמחשב להפעיל מחדש את המחשב ואז לנסות להוריד את הגרסא האחרונה של נגן FLASH ואז לנסות להכנס ליוטיוב. ג. תתן לנו תמונת מסך של הבעיה שלך כי אם כל ה ERROR לא הבנתי איזה בדיוק מופיע לך... אם אני לא מגיב להודעה אז צרו איתי קשר בהודעה פרטית כי קשה מאד לעקוב אחרי כל ההודעות באתר
כל יום חצי מליון הודעות... ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
קודם כל מדובר כנראה בבעית תקשורת ולאו דווקא בבעיה בנגן הפלאש.
מותקן אצלך איזה שהוא פיירוול? או תוכנת חסימה כל שהיא? מסירים את נגן הפלאש בהוספה והסרה של תוכניות בלוח הבקרה. תנסה להשתמש בדפדפן FIREFOX ואז נראה אם גם שם אותה הבעיה. אם אני לא מגיב להודעה אז צרו איתי קשר בהודעה פרטית כי קשה מאד לעקוב אחרי כל ההודעות באתר
כל יום חצי מליון הודעות... ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
מאיפה להוריד FIREFOX?
|
|
|
||||
|
||||
|
קודם כל FIREFOX אתה מחפש בגוגל וקישור ראשון יהיה לך הורדה..
וזה בכל הסרטונים לא עובד נכון ? אבל תנסה לפני כן 1. תוריד Java מפה:
http://www.java.com/en/download/index.jsp 2. תוריד FlashPlayer מפה: http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash |
|
|
||||
|
||||
|
על 2 הדפים שאני לוחץ זה עושה לי לא ניתן להציג דף זה.
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|
|
מקרא דרגות:
|
||||||
| FXP | קפיצה מהירה (חזרה לתמיכה טכנית) | פירגון | הצטרפות לאתר | 06:52 03-09-2010 | ||
|
תנאי שימוש זכויות יוצרים צוות הניהול חיפוש גוגל בדיקת אייפי העלאת תמונות גירסה קלה אודות צור קשר |
דיון עזרה וייעוץ פנאי ובידור מחשבים ואינטרנט תחביבים מוזיקה גרפיקה ואומנות לימודים והשכלה דף הבית |
תכנות ובניית אתרים מולטימדיה חומרה אוהדים בארץ ספורט ובריאות אוהדים בחו"ל וידאו וסרטים לוח בקרה |
סדרות ישראליות סדרות טלוויזיה משחקי פעולה משחקי תפקידים משחקי אסטרטגיה משחקים פורומי מערכת עזרה |
איחסון אתרים בניית אתרים יד שניה משכנתא לימודים אנרגיה סולארית פורקס גמילה מעישון |
הרשמה לאתר שכחת סיסמה |
|