![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
![]() |
|
דיון| מי לדעתכם האוהדים השרופים של חיפה |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
בונאה רציתי לדעת מי האוהדים הכי שרופים של מגבי חיפה והגעתי למסקנה יש שתי אוהדים של חיפה בלי חיים פשוטו כמשמעו אוהדים האלה הם מפורסמים מצלמים אותם בעיתונים צוחקים עליהם וגם מסטלבטים אבל מה שהתקשורת לא יודעת שזה מה שהם מחפשים
אז מי לדעתכם האוהד הכי שרוף של חיפה אז לפי דעתי זה שתי אלה: [IMG] [/img]חחח וסילי והיורש |
|
|
||||
|
||||
|
וסילי ולירן XD
![]() הכאב הוא זמני,הגאווה היא נצחית!
|
|
|
||||
|
||||
|
יש גם את אופיר שכל משחק רואים אותו בטלויזיה הוא יושב ממש למטה בצד של גימל
|
|
|
||||
|
||||
|
אני!!!! חחח מי שאוהד אמיתי זה מי שבא לכל המשחקים לא אלה שמחפשים תמצלמות הם לא אוהדים הם קוקסינלים וסילי בן 200 עוד מעט מת כל אחד ודעתו לדעתי אני אוהד!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
וסילי , לירן חולצה אפורה , אור יפרח , חסן , אור , גרג , טל , גולן , חיים ויש עוד מלא
כמה מהאנשים שרשמתי הם מהאירגון של הקופים , אולי אתם לא מכירים אבל אני כבר מעל 3-4 שנים ביציע איתם מאז שנולדתי יש בי ירוק כשהייתי קטן עוד העזו לצחוק אמרו שזאת סתם אהבת נעורים הוכחתי לכולם, שאת החיים. מכבי חיפה אהבת חיי ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
וסילי, זה סבא שלי..רק פאדיחות הוא עושה ליייי :X
|
|
|
||||
|
||||
|
אציני ואם כן משתתף בצערך אלללה מכבי
אל שתכח לקחת לו את המגפון חחחחחח
|
|
|
||||
|
||||
|
ייאלה מכביייי
חחח כה אני רואה אותם בל מקום |
|
|
||||
|
||||
|
וסיליי..
והזה שעומד בכל משחק בלי חולצה עם הקעקוע של מכבי חיפה על הגב עם הקוקו... לא מסתכל על המשחק בכלל,מעודד את האוהדים לאהוד וזה אוהד אמיתיי!!! לא משנה מה בכל מצב מעודדים! ^ ^^^ ![]() ^ ^^^
|
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
והם אוהדים אמיתיים ![]() נער החידות ממומביי
|
|
|
||||
|
||||
|
וסילי !!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
שמעווו זה עם החולצה האפורה כל החיים עם אותה חולצה
![]() D:
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
צודק . בכולם משתמש ארגון הinferno
|
|
|
||||
|
||||
|
יעקוב שחר אוהד מספר בתכלס כל פעם שחיפה מפספסת היזדמנות הוא כימעט שובר את הכיסא שהוא יושב עליו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|
|
מקרא דרגות:
|
||||||
| FXP | קפיצה מהירה (חזרה למכבי חיפה) | פירגון | הצטרפות לאתר | 06:51 03-09-2010 | ||
|
תנאי שימוש זכויות יוצרים צוות הניהול חיפוש גוגל בדיקת אייפי העלאת תמונות גירסה קלה אודות צור קשר |
דיון עזרה וייעוץ פנאי ובידור מחשבים ואינטרנט תחביבים מוזיקה גרפיקה ואומנות לימודים והשכלה דף הבית |
תכנות ובניית אתרים מולטימדיה חומרה אוהדים בארץ ספורט ובריאות אוהדים בחו"ל וידאו וסרטים לוח בקרה |
סדרות ישראליות סדרות טלוויזיה משחקי פעולה משחקי תפקידים משחקי אסטרטגיה משחקים פורומי מערכת עזרה |
איחסון אתרים בניית אתרים יד שניה משכנתא לימודים אנרגיה סולארית פורקס גמילה מעישון |
הרשמה לאתר שכחת סיסמה |
|