![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
![]() |
|
תמונה| משהו שקיבלתי + תוצאה שעלתה לי ת kd[שוב O.o] |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
לילה טוב חברה...לא מזמן עשיתי תוצאה שעלתה לי ת kd ל 2.26 אז הינה התוצאה[שימו לב כמה Exp אני]:
![]() וחבר טוב שלי מבריטניה נתן לי גיפט[עוד אחד o.O]: ![]() עכשיו אני הולך לחרוש יש רק עוד 20% אזז תאחלו לי בהצלחה...D: ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
חשבתי שברמה שלך צריך איזה 100/1 כדי לעלות K/D .
ואחי תחרוש כל עוד יש לך איזה ה-40% ! ... ד"א עם הדמות שלך היא בן ואתה קונה Viper זה יתן לך לשים את זה ויהפוך את הדמות לבת עם Viper ? או שאתה חייב להיות בת כדי לשים Viper ? ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
OMG Oo
אין אחי אתה סוס !! |
|
|
||||
|
||||
|
חח תודה רבה לכולם...ולא לא צריך את Viper כדי לשים את זה..עוד ?
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
התמונות לא פועלות אחי.
|
|
|
||||
|
||||
|
פועלות...לך לא איך כולם רואים ?
יאללה תגיבו :{ ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
עדיין אתה אפס =) תביא תשם שלו!!!!!!!! נאחסססססססססס שיביא לי גם איזה משהו יזבלללללללל
חרשן =)) מזל טוב ישמנמן תוצאה חמודה |
|
|
||||
|
||||
|
חחח תודה אח שלי
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
OMG יפרו
|
|
|
||||
|
||||
|
סוס אחי :]
147 זה קצת :\ ד"א לכמה זמן הVIPER ? ![]() -------------------- בברכה מורן, Combat Arms EU User לכל בעיה\עזרה פנו אלי בפרטי ואשמח לעזור InLoVe__
|
|
|
||||
|
||||
|
שבוע אחי...
עוד תגובות ? ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ישמנמן..................
אחלה תוצאה אחלה גיפט ואחלה EXP.. Combat Arms EU User
__InLoVe <3 |
|
|
||||
|
||||
|
סוס אחי בהצלחה עם ה20% אחוז..
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|
|
מקרא דרגות:
|
||||||
| FXP | קפיצה מהירה (חזרה למדיה וקלאנים) | פירגון | הצטרפות לאתר | 06:51 03-09-2010 | ||
|
תנאי שימוש זכויות יוצרים צוות הניהול חיפוש גוגל בדיקת אייפי העלאת תמונות גירסה קלה אודות צור קשר |
דיון עזרה וייעוץ פנאי ובידור מחשבים ואינטרנט תחביבים מוזיקה גרפיקה ואומנות לימודים והשכלה דף הבית |
תכנות ובניית אתרים מולטימדיה חומרה אוהדים בארץ ספורט ובריאות אוהדים בחו"ל וידאו וסרטים לוח בקרה |
סדרות ישראליות סדרות טלוויזיה משחקי פעולה משחקי תפקידים משחקי אסטרטגיה משחקים פורומי מערכת עזרה |
איחסון אתרים בניית אתרים יד שניה משכנתא לימודים אנרגיה סולארית פורקס גמילה מעישון |
הרשמה לאתר שכחת סיסמה |
|