![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
![]() |
|
פרסום| הרחבה 8 מ"מ + בונוס בפנים! |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
תחדש אחי =]
ותעשה טוב טפל בטרנגוס |
|
|
||||
|
||||
|
פצצה אחי אני גם אולי יעשה הרחבה בזמן הקרוב אני מת על זה^^ אבל לא 12 8 ניראה לי יהיה סבבה
ואחי תטפל בטארגוס שלך ואם אתם חושבים שכל הפירסינגים זה כואב חח אז יש לי להגיד לכם דבר אחד בהשוואה משהו שעשיתי (הוא לא קשור לפירסינגים) כל פירס ופירס לא משנה איפה לא משתווה לכאב של זה בעולם
|
|
|
||||
|
||||
|
תתחדש
|
|
|
||||
|
||||
|
אהבתי מאוד את התכשיט בהרחבה.. אבל אם אתה מרחיב עד 12, לא חבל להשקיע בתכשיט באמצע? X:
תתחדש D: ?Lookin' at cha right in the eye and wonder, how can a girl like you be sad ![]() קרדיט ענק לKeep Moving Foward ^^
|
|
|
||||
|
||||
|
יצא יפה רצח אחי,הבועה בטראגוס מבאסת אבל בקטנה,לאיזה כיתה אתה עולה?
|
|
|
||||
|
||||
|
יצא מזה יפה
תחדש ^ |
|
|
||||
|
||||
|
הוו, אור*ם*
תתחדש יחציל ים שלי .וככככככן, זה כווווווואבO_O. |
|
|
||||
|
||||
|
תתחדש D:
אללה 12 מ''מ !!! גם לי יש בשתי האוזניים 12
|
|
|
||||
|
||||
|
אהבתי את ההרחבה אור D:
למה היה להיטטטט ^^ |
|
|
||||
|
||||
|
תחדש ^^"
Do you know I’m faking ?when I’m lying next to you ?Do you know that I am blind to everything you ever do Must be something on your mind something lost for me to find ?Do you know I’m faking
|
|
|
||||
|
||||
|
תודה
![]() תודה ![]() וכי היינו כל החברה באילת קרחנות עזוב אסור לדבר על חלק מהדברים פה כי יש קטינים ![]() תודה ![]() תודה י'בננת חולות שלי ![]() וכן זה כאב רצח XD תודה ![]() ציטוט:
אני עולה ליא' ציטוט:
![]() ציטוט:
![]() ומה כאב לך יותר מפירסינג? לדוגמא אני נשרפתי בכל רגל ימין, פשוט עליתי בלהבות וזה כאב לי פחות מהספטום ברגע שזה קרה, אחרי זה זה כאב הרבה יותר חחח נעשה תודוה ![]() ציטוט:
![]() נטפל בטרגוס תודה אחי תודה טל תודה נטפל ![]() נמ.. תודה (?) Or Schneider.
|
|
|
||||
|
||||
|
תתחדש גבר יצא פצצה!
וואי איך באלי 12:,) |
|
|
||||
|
||||
|
נייס תתחדש D:
כה באמת הרחבה לא נראת כואבת אבל היא כואבת אחו שילינג XD |
|
|
||||
|
||||
|
אייי בועות זה רשע ><
תתחדש על ה8 D: |
|
|
||||
|
||||
|
אחי יש לך בועות בגודל של החיים שלך XD
תחטא את זה או שתוריד אותם |
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|
|
מקרא דרגות:
|
||||||
| FXP | קפיצה מהירה (חזרה לפירסינג וקעקועים) | פירגון | הצטרפות לאתר | 06:51 03-09-2010 | ||
|
תנאי שימוש זכויות יוצרים צוות הניהול חיפוש גוגל בדיקת אייפי העלאת תמונות גירסה קלה אודות צור קשר |
דיון עזרה וייעוץ פנאי ובידור מחשבים ואינטרנט תחביבים מוזיקה גרפיקה ואומנות לימודים והשכלה דף הבית |
תכנות ובניית אתרים מולטימדיה חומרה אוהדים בארץ ספורט ובריאות אוהדים בחו"ל וידאו וסרטים לוח בקרה |
סדרות ישראליות סדרות טלוויזיה משחקי פעולה משחקי תפקידים משחקי אסטרטגיה משחקים פורומי מערכת עזרה |
איחסון אתרים בניית אתרים יד שניה משכנתא לימודים אנרגיה סולארית פורקס גמילה מעישון |
הרשמה לאתר שכחת סיסמה |
|