![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
![]() |
|
פרסום| הנהגת הגרועה בעולם שוב ניגשת לתאוריה |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
סבתא בת 68 מדרום קוריאה נכשלה במבחן התאוריה 775 פעמים, אך לא מוותרת על החלום לקנות משאית ולפתוח עסק משלה
http://news.walla.co.il/?w=//1440192 מה שבאתי להגיד פה שלא צריך לוותר אף אחד.. גם אני רציתי לוותר אבל לקחתי את עצמי ואמרתי יאלה אני הולך בשביל לעבור בהצלחה לכולם והכי חשוב לא לוותר! ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
חחח
![]() קומיק רליף נחמד. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
חחח אני פירסמתי את זה בפורום דיבורים לפני חצי שנה...
ווא כמה תאוריות חח |
|
|
||||
|
||||
|
חחח מזל שזה לא אני חחחח
|
|
|
||||
|
||||
|
תשמע באיזשהו שלב כן צריך לוותר..
775 פעמים אומר שגם ען תעבוא בטעות בפעם ה-955 אתה תהיה אחד המסוכנים על הכביש.. ועוד על משאית + בת 68 שתיגש בגיל 80 וזהו XDD אישית מקווה שהיא לא תעבור עם כל הצער שבדבר והרחמים |
|
|
||||
|
||||
|
למה היא פשוט לא חורשת וזהו כל חמור עובר עד פעם 10 גגגגגגגגג
יכלה לקנות משאית כבר עם כל התאוריות האלה חח |
|
|
||||
|
||||
|
מתישהו כן צריך לוותר
|
|
|
||||
|
||||
|
חחחחחחח מרוב כול הטעויות שיש לה אני חושב שכבר הייתי לומד את החומר רק מזה 400 פעם
![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
אחי זה 33325 שקל לפי 43 .. לא יודע כמה זה עולה שם אבל זה ים כסף ..
שהייתה משלמת למישהו שיעביר אותה בקומבינה חחחחחחח ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
וואי נראה לי היא עשתה כבר מבחנים כפולים
אני אחריי 5 כבר ישבר לי הזין |
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
חחח תאמין לי עדיף לה יאללה תאוריה 775 פעמים המספר הזה לא נקלט לי בראש יאלהה זה לא הגיוני חחח
|
|
|
||||
|
||||
|
חחחחחחחחח זה מה שקורה כשהולכים לתיאוריה בלי ללמוד...
![]() יאללה נתניה! |
|
|
||||
|
||||
|
עם כל הכבוד לתגובות שלכם, תזכרו שאתם מדברים על אשה בת 68, והזיכרון שלה רופף במקרה הטוב, ובמקרה הגרוע גורם לה לעשות 700 פעמים תיאוריה (:.
כמות החומר יחסית היא אדירה, ונשים שמתקרבות לגיל הזה(גם גברים) שכחו שהם השאירו את השיניים התותבות במקרר, אז תיאוריה? וגם לא אמרו אם היא בכלל התחילה שיעורי נהיגה. (חח או שאולי בקוריאה צריכים רק תיאוריה). |
|
|
||||
|
||||
|
חח ניראלי עשו לה חבר מעדון כבר חח על כל 10 מבחנים אחד חינם
שהיו לי ב4 שנים אחרונות: LG KU990 חרא פלאפון לא ממליץ לאף אחד ליקנות החזרתי לסלקום אחרי שבוע של שימוש nokia-N95 8G sony-Ericsson K800I nokia 6230I nokia 1600 |
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
![]() יאללה נתניה! |
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|