![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
![]() |
|
שאלה| למה האינטרנט בps3 כל כך דפוק? |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
ערב טוב!
האינטרנט בps3 דפוק ברמות הוא בקושי זז (ושלא תבינו אותי לא נכון יש לי אינטרנט ברשת אלחוטית במהירות 8 מגה)הוא בקושי זז כשאני נכנס נגיד ליוטוב אין HD וגם יש פסים כאלה במקום מילים למה זה ככה? וגן לכם יש את זה ואם כן איך אתם מסתדרים אם זה? תודה לעוזרים
|
|
|
||||
|
||||
|
אין לי מושג מה יש לך,לי יש 012 ולי יש גם בעיות אבל לא כמו שלך.
ניחוש שלי או חרא ראוטר או שלא פתחת פורטים. ![]() The dream is collapsing מוכר את MW2 לPS3 באיזור אשדוד
|
|
|
||||
|
||||
|
יש מצב אתה מסביר לי איך לפתוח פורטים אחי? והסוג ראוטר שלי זה: DSL-2650U תודה לך אם אתה עוזר אחי!
|
|
|
||||
|
||||
|
עשית את זה פעם?
בכל מקרה,יש לך כאן אתר שמסביר איך להפוך את האינטרנט בPS3 להרבה יותר טוב: http://www.wiffy.ie/forums/gaming-pc...om-router.html יש שם הרבה דברים חוץ מפורטים,ככה שפשוט תקרא וכשתגיע למשהו שלא מובן לך תבקש ואני אסביר. ![]() The dream is collapsing מוכר את MW2 לPS3 באיזור אשדוד
|
|
|
||||
|
||||
|
אחי הכל באנגלית ואין לי כח לקרוא את כל זה יש לך משהו כזה אולי בעברית?
|
|
|
||||
|
||||
|
אין,לא עד כדי כך מפורט.
הינה הפורטים של הPS3: TCP port 80 TCP port 443 TCP port 5223 UDP port 3478-3479 UDP port 3658-3659 ![]() The dream is collapsing מוכר את MW2 לPS3 באיזור אשדוד
|
|
|
||||
|
||||
|
ב-UDP אני צריך לרשום את מה שאמרת נגיד 3478-3479 עושים את זה עם ה - או בנפרד רושמים כל אחד מהם?
|
|
|
||||
|
||||
|
עושים עם ה - .
בד"כ זה משמש לפורטים כמו 1-200,ואז זה נותן לכל המספרים ביניהם,זה חוסך זמן. ![]() The dream is collapsing מוכר את MW2 לPS3 באיזור אשדוד
|
|
|
||||
|
||||
|
זה לא נותן לי לרשום את זה ככה זה רושם לי שגיאה
|
|
|
||||
|
||||
|
אז תרשום בנפרד פורט 3478 ואחריו אחד חדש 3479.
בד"כ ראוטר לא אמור לעשות ככה,הרואטר שלך הוא בסיסי ולא ממש מתקדם,ככה שכניראה אין בו אפשרות כזאת. ![]() The dream is collapsing מוכר את MW2 לPS3 באיזור אשדוד
|
|
|
||||
|
||||
|
רשמתי את כל זה באתר של הראוטר שלי עכשיו אני צריך להסיף את זה גם בפיירוויל?
|
|
|
||||
|
||||
|
לא,אבל גם לא בטוח שהאינטרנט יעבוד הרבה יותר חלק,תבדוק עכשיו.
![]() The dream is collapsing מוכר את MW2 לPS3 באיזור אשדוד
|
|
|
||||
|
||||
|
אצלי אין בעיות עם האינטרנט וב YOUTUBE זה פשוט ג'יבריש כי אין עברית!
PlayStation 3 Slim 120Gb My games Call of Duty : Modern Warfare 2 Uncharted 2 : Among Thieves KillZone2 Infamous PSN : Itais1996 ![]() >איזה פצצה< |
|
|
||||
|
||||
|
אחי גם אם אין לאגים ושטויות עדיין הרשת של סוני דפוק...
|
|
|
||||
|
||||
|
אחי הקווים האלה זה רשום בגלל שהסוני 3 הוא לא תומך בעברית הקוים אמור להיות שם עברית.אז מכיוון שהוא לא קורא ולא תומך עברית אז הוא לא מראה ולפעמים מראה אבל בכתב חרטומים...פרסומות בעברית וספונסרים הוא יראה לך.לא צריך לפתוח שום פורטים כי לפי דעתי זה פשוט הנתב רשת של הסוני עצמו הוא לא ממש חזק לי יש 10 מגה וזה אותה בעיה.
מקווה שעזרתי אחי |
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|
|
מקרא דרגות:
|
||||||
| FXP | קפיצה מהירה (חזרה לPlayStation 3) | פירגון | הצטרפות לאתר | 06:51 03-09-2010 | ||
|
תנאי שימוש זכויות יוצרים צוות הניהול חיפוש גוגל בדיקת אייפי העלאת תמונות גירסה קלה אודות צור קשר |
דיון עזרה וייעוץ פנאי ובידור מחשבים ואינטרנט תחביבים מוזיקה גרפיקה ואומנות לימודים והשכלה דף הבית |
תכנות ובניית אתרים מולטימדיה חומרה אוהדים בארץ ספורט ובריאות אוהדים בחו"ל וידאו וסרטים לוח בקרה |
סדרות ישראליות סדרות טלוויזיה משחקי פעולה משחקי תפקידים משחקי אסטרטגיה משחקים פורומי מערכת עזרה |
איחסון אתרים בניית אתרים יד שניה משכנתא לימודים אנרגיה סולארית פורקס גמילה מעישון |
הרשמה לאתר שכחת סיסמה |
|