![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
![]() |
|
קרה לכם פעם בבצפר שמישהון הרביץ למורה? |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
פלפני שנה בערך בכיתה ח' באו אלינו איזה 2 עם מסכות שחורות כאלה רוסים כבדים רצו לדוקר איזה ילד שהרביץ לחברה שלהם ואז המור שלנו יצאה הוציאו עלייה אגרופן חח נראה לי היא כמעט חירבנה מפחד חח ככה היה איזה חצי שעה אימו עליו ברוסית עד שבא השומר ובקושי העיף תם:| מוזר באיזה קלות אנשים עם נשק נכנסים לבצפר=\
250 מליון יורו הוציאה העונה ריאל, כול שחקני הרכש דברו על טרבל. אז מה קיבלנו בסוף? יצאו עם הפסד 4-1 לאלקורון בגביע+עפו בשמינית מול ליון(שנה שישית ברציפות )+הפסד בשניי הקלאסיקוס=נאדה תארים. |
|
|
||||
|
||||
|
חחחחחחחחחחחחחחחח טוווב....מוזר.
I don't wanna run away baby you're the one I need tonight |No promises.| Baby, now I need to hold you tight I just wanna die in your arms ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
מוזררר
|
|
|
||||
|
||||
|
חחח קרה לי שחבר שלי רב מכות עם מישהו המורה באה אכלה 2 פצצות לפנים והאשימה אותו שהוא עשה את זה בכוונה חחחחחחחח איך נרגעתי חחחחחחחח הוא היה מושעה לכמה ימים חחחחחחחח כמה צחקתי עליו
אבל זה היה בכיתה ח' חחח היינו עושים שטויות בלי סוף |
|
|
||||
|
||||
|
תלמיד זרק על מורה כיסא
אבל לא בכיתה שלי עד מתי?????!?!?! |
|
|
||||
|
||||
|
כההה רקה בכיתה ה' או ו'..
איזה אחד בכיתה טיפולית התעצבן על מורה לספורט אז אתם רואים הוא זרק עליו כיסא!!חח ואחר כך תפוח..ואחר כך המנהלת באה והוא נתן לה איזה אגרוף ביד כזה..אין ילד מטומטם מהיסוד[חח אני מרגיש מרגול] אמסלם , מעלות , 17
|
|
|
||||
|
||||
|
מהההה???? לא נראה לי....
אולי כיסא פה כיסא של, לא יותר מזה.... ^_^ סתם סתם!! לא נראה לי...
|
|
|
||||
|
||||
|
לא קרה לי..
|
|
|
||||
|
||||
|
כהה כשהייתי ביסודי בכיתה ה' או ו' משו כזה אז איזה רוסי אחד עבריין מכיתה ד' הוציא על המחנכת שלו סכין וחתך אותה ביד....
כי היא עיצבנה אותו
![]() כי אני בוטן, ואתם לא P:
|
|
|
||||
|
||||
![]() http://www.haravpinto.com/tehilim.php תכנסו ותקראו תהילים.. http://www.toraland.co.il/ הרב רפאל רובין שליט"א, הרב משה בן משה שליט"א ועוד! |
|
|
||||
|
||||
|
שיואוו אחי אתה ממקיף ד? אשדוד! זה בידיוק מה שהיה אצלנו הם רצו להרביץ לברק נכון
ולילה הרוסייה קוראיםםם אנסטסיה היא וברק היו בכיתה שלי! ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
זרקתי על מורה כיסא פעם ואמרתי לה שאני יעשה לה בשיעורים טרור ( כיתה ז )
ואז כיתה ח אני ועוד כמה חברים הבאנו מכות למורה, הוא היה כזה סבבה וזרם איתנו ולא הלשין אז דפקתי לו תפלאפון ^_^ עכשיו י'א לא עושה שטויות :] www.MLPROductions.co.il חברת הגברה תאורה והפקת אירועים, מלחי אירועים - עכשיו החנות www.MLShop.co.il מכירת ציוד הגברה ותאורה אונ-לין - ציוד איכותי במחירים הזולים בארץ.
|
|
|
||||
|
||||
|
בכיתה ד' הבאתי למחנכת הזונה שלי אגרוף \= אבל אני ממש לא מתגאה בזה ><
אבל הייתה לזה סיבה.... הלכתי מכות עם מישהו (חגי- מודיעינים מכירים...) ואז היא תפסה אותי עם הצפוריים שלה והחזיקה חזק עוד שניה בבשר תוך כדי שהוא ממשיך להרביץ.... אז לא היה לי מה לעשות חוץ מלהביא לה אגרוף לכתף \=... והיא כמו מכוערת "עמית זה ממש כאב לי... מזה???"... אני זוכר את כל החרא הזה... הדבר הזה שינה לי כמה דברים בחיים... ועוד המורה המטומטמת הזאת היא עכשיו סגנית מנהלת של אח שלי -_- |
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
חחחחחחחחח ל ברק הג'ינג'י מכיתה ט? אם כן אז מגיעה ל הג'ינג'י הזה!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
חחחח שכנה שלי הרביצה למורה ש"התחצפה אליה"
![]() מורן- כי אצלינו הכח לשנות! ![]() |
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|
|
מקרא דרגות:
|
||||||
| FXP | קפיצה מהירה (חזרה לסקרים) | פירגון | הצטרפות לאתר | 06:43 03-09-2010 | ||
|
תנאי שימוש זכויות יוצרים צוות הניהול חיפוש גוגל בדיקת אייפי העלאת תמונות גירסה קלה אודות צור קשר |
דיון עזרה וייעוץ פנאי ובידור מחשבים ואינטרנט תחביבים מוזיקה גרפיקה ואומנות לימודים והשכלה דף הבית |
תכנות ובניית אתרים מולטימדיה חומרה אוהדים בארץ ספורט ובריאות אוהדים בחו"ל וידאו וסרטים לוח בקרה |
סדרות ישראליות סדרות טלוויזיה משחקי פעולה משחקי תפקידים משחקי אסטרטגיה משחקים פורומי מערכת עזרה |
איחסון אתרים בניית אתרים יד שניה משכנתא לימודים אנרגיה סולארית פורקס גמילה מעישון |
הרשמה לאתר שכחת סיסמה |
|