הרבה ממליצים עליו .. ומעניין אותי מה ההבדל ביניהם.
אז .. תזרימו הבדלים![]()
|
|
|||||||||
|
Banned
הרבה ממליצים עליו .. ומעניין אותי מה ההבדל ביניהם.
אז .. תזרימו הבדלים![]()
FxP Magnificent
"ההוא דאתא לקמיה דרבן גמליאל ב"ר אמר ליה רבי בעלתי ולא מצאתי דם אמרה ליה רבי עדיין בתולה אני אמר להן הביאו לי שתי שפחות אחת בתולה ואחת בעולה הביאו לו והושיבן על פי חבית של יין בעולה ריחה נודף בתולה אין ריחה נודף אף זו הושיבה ולא היה ריחה נודף אמר לו לך זכה במקחך ונבדוק מעיקרא בגווה גמרא הוה שמיע ליה מעשה לא הוה חזי וסבר דלמא לא קים ליה בגווה דמלתא שפיר ולאו אורח ארעא לזלזולי בבנות ישראל"
(תלמוד בבלי, מסכת כתובות, דף י, עמוד ב)
Banned
FxP Above Average
מינט זו הפצה מבוססת אובונטו, שלוקחת את כל המאמץ שקנוניקל משקיעה, ומוסיפה כמה שטויות ויזואליות (תוספות לגנום 3), כמה רקעים, וקוראת לזה "מינט".
הם פשוט תפסו גל על העובדה שהיו כמה גרסאות אובונטו שבהן "קנוניקל" עבדו על יוניטי, והיו הרבה קוטרים על זה.
וזה מה שבאמת (ראו היסטוריה של השימוש ב-distrowatch) קידם את מינט.
אבל, עכשיו התקנת גנום 3 על אובונטו - קלי קלות.
המודל העיסקי שלהם בכמה מלים "שחק אותה קול, תשנה כמה הגדרות באובונטו, וקבל ג'ובות בצורת תרומות, ותמלוגי פרסום".
(למשל ידוע, כי הם שינו את הזיהויים של נגני מדיה שניגשים לחנויות מוזיקה, כדי שהרווחים ילכו לא לכיוון פרויקט גנום, אלא ל"מינט", בלי לציין זאת)
צוות העובדים של מינט מאוד מצומצם, עיקר המאמץ של פיתוח שיש שם - זה על בן אדם אחד ששמו - קלמנט או קלם.
מה שזה באמת אומר, שזו לא באמת "חברה" עם מנהלים, מפתחים, אנשי QA ומעצבים, אלא:
חבורה של כמה מנהלי מערכות + מעצבים מתחילים וקלמנט, האיש והאגדה.
לכן, אם הבחור הזה נדרס ע"י אוטובוס, מינט נגמר.ו
למה אני בכלל מזכיר כאן אוטובוסים?
כי ב-2009 קלמנט התבטא נגד ישראל, ולא בצורה חכמה, אלא סתם בתור יפה נפש, שאין לו מושג בכלל מה קורה פה.
למעשה הוא התבטא, ואז התחרט, האנטישמי בארון הקטן הזה.
ההודעה נשמרה כמובן במטמון של גוגל:http://abriefhistory.org/?p=774
ואם מנסים לגשת לעמוד של ההודעה המקורית, מקבלים 404.
אז, יותר מזה: אם ידרס קלמנט, אני לא אזיל דמעה.
ואתם, תמשיכו להוריד את מינט, ולקדם אותו, לעצב לו רקעים, מי יודע למי הבן אדם הזה תורם את הכסף שהוא מרוויח, אולי מהכסף שלו קונים בעזה כדוריות של המטענים.
![]()
נערך לאחרונה על ידי bilbobagginz, 24-04-2012 בשעה 10:10
יהי שלום, ותודה על הדגים ><> ><> ><>
Banned
FxP Professional
FxP Above Average
לא הייתי מרחיק לכת וחושב שכל צוות ההפצה - זבלים.
אני מדבר באופן נקודתי מאוד על מוביל הפרוייקט, ואני לא חושב שהוא עושה את זה מרוע לב.
זה יותר מחוסר מידע: הוא מעדיף להאמין שיש תסריט של הקורבן והתוקף פה. למרות שהתמונה קצת יותר מסובכת.
והמצחיק הוא שהמון ממשתתפי פורום זה - משתמשים בהפצה זו, ממליצים עליה, ולמעשה מקדמים אותה (ועוד גאים בזה)
שיהיה יום העצמאות שמח!!
FxP Above Average
האמת, לא, אני לא חושב שמגיע לו להידרס: יש לו ילד (אולי יותר), הרבה יותר טוב, שמישהו יהודי וישראלי ישנה את דעתו.
הרי הוא פשוט לא היה חשוף לשני הצדדים של הסיפור. חוסר מידע בסיסי.
FxP Professional
FxP Above Average
אני לא יודע מה אתה יודע על התבטאויות.
עובדה שרבים לא ידעו מה שכתבתי מקודם. ואולי אתה משתמש במינט.
זה עושה אותך נבלה או אדם רע ? לדעתי לא.
FxP Magnificent
אם הייתם "מתנזרים" מכל אחד שאמר משהו נגד ישראל,לא הייתם משתמשים בהרבה תוכנות...
הוא לא רוצה לקבל תרומות מישראלים,סבבה..
הפסד שלו,לא שלנו..
אנחנו משתמשים בתוכנה שלו,אבל הוא לא מוכן לקבל על זה כסף מאיתנו,זאת בעיה שלו.
וכמו שכבר אמרו,זה חוסר ידע על הקונפליקט.
גם כל הפעילי שלום,לא למדו היסטוריה בגרוש...
"ההוא דאתא לקמיה דרבן גמליאל ב"ר אמר ליה רבי בעלתי ולא מצאתי דם אמרה ליה רבי עדיין בתולה אני אמר להן הביאו לי שתי שפחות אחת בתולה ואחת בעולה הביאו לו והושיבן על פי חבית של יין בעולה ריחה נודף בתולה אין ריחה נודף אף זו הושיבה ולא היה ריחה נודף אמר לו לך זכה במקחך ונבדוק מעיקרא בגווה גמרא הוה שמיע ליה מעשה לא הוה חזי וסבר דלמא לא קים ליה בגווה דמלתא שפיר ולאו אורח ארעא לזלזולי בבנות ישראל"
(תלמוד בבלי, מסכת כתובות, דף י, עמוד ב)
FxP Idol
למה אובונטו?:fxp.co.il/showthread.php?t=9737611
הלינקיה ה"חדשה" שלנו:fxp.co.il/showthread.php?t=10302293
התקנת Ubuntu:לחץ על הסמל, Get ubuntu now > Ubuntu Desktop בחר 32/64 לפי מחשבך. יש מדריכי צריבה והתקנה בקישור הכתום
לפי Win/מאק/Ubuntu ולפי cd (צרבו במהירות הנמוכה) או usb (גרור הפס ------|----- ל512MB+ לקבצים זמניים, הכל נמחק-גבה! שיכיל רק ההתקנה). אתחל איתו ובמסך הסגול והסמלים למטה, Esc > עברית. בחר התנסות-למתחילים! או התקנה (בהתקנה לא לעדכן!).
שגיאות/שאלות? נשמח לעזור!
FxP Professional
נערך לאחרונה על ידי Protesqu, 24-04-2012 בשעה 12:07
Banned
+1
ברור! זה חוכמה של אלוהים!
חחחחח סתם בצחוק
אגב דויד אתה מאמין או לא? סתם מהתעניינות
פעילי שלום זה משועממים בחיים
כאילו גם אם זה נכון.. מה אכפת להם?
וזה סתם בולשיט כל השלום האלה ..
תראה מה הולך בסוריה הם מילה לא הוציאו
FxP Idol
למה אובונטו?:fxp.co.il/showthread.php?t=9737611
הלינקיה ה"חדשה" שלנו:fxp.co.il/showthread.php?t=10302293
התקנת Ubuntu:לחץ על הסמל, Get ubuntu now > Ubuntu Desktop בחר 32/64 לפי מחשבך. יש מדריכי צריבה והתקנה בקישור הכתום
לפי Win/מאק/Ubuntu ולפי cd (צרבו במהירות הנמוכה) או usb (גרור הפס ------|----- ל512MB+ לקבצים זמניים, הכל נמחק-גבה! שיכיל רק ההתקנה). אתחל איתו ובמסך הסגול והסמלים למטה, Esc > עברית. בחר התנסות-למתחילים! או התקנה (בהתקנה לא לעדכן!).
שגיאות/שאלות? נשמח לעזור!