שלום לכולם היום אני רוצה להגיד לכל מי שחיפש מוד פארקור אמיתי אבל קיבל רק:עמידת ידיים.
אז בעיקרון השגתי מוד פארקור (ברוסית אבל שווה את המוד)שיודע לעשות הכל הליכה על ידיים,סלטות מכל הסוגים,קפיצה של אססאסין,טריקים למיניהם ואפילו המוד הפארקור של הליכה על הקיר וגם של ה סלטות+סקינים יחודיים של המוד (נראים כפארקוריסטים) אז בעיקרון הינה הלינק להורדה http://www.f2h.co.il/e8cduvrxrgqf שווה כניסה
מדריך:
1.לאחר שהתקנתם את המוד היכנסו למישחק סאמפ\GTA ולאחר מכן בחרו את הסקין אשר ברצונכם לשים. לאחר מכן לחצו על שני הכפתורים הבאים להפעלת מוד ה "סלטות(הרבה מהן)" הכפתורים הם : alt+u
בל לעזוב
2.לאחר מכן תוכלו להנות ממגוון של סלטות על ידי שימוש בכפתורים: 1-8 בכפתורים אשר בקצה העליון של המקלדת!
3.אחר כך תוכלו ללכת על הקיר על ידי השימוש בלחצנים : SPACE+W אם תעזבו את אחד מהם בזמן הטיפוס ה טיפוס ייעצר ותיפלו למטה בחזרה.
4.הליכה על הידיים::זה כבר סוג שונה של טריקים אשר יש במוד ביכדי להפעיל את ה מוד הזה לחצו על הכפתורים : ALT+F ולאחר מכן לחצו 7(ואתם יכולים לזוז בזמן שאתם על הידיים XD)
5. בכדי להבין את המקשים של כל המוד בלחיצת כפתור אחת
לחצו על הכפתורים : ALT+P
כפתורים אלה יראו לכם את שאר המקשים במוד
נ.ב :
למוד יש איזורים של פארקור אשר רק לבעלי המוד תהיה היכלת לראות אותם :
אני יודע רק איזור אחד מתוך 4 שהו לייד ה בית חולים של LS ויש עוד איזורים גם ב :LV, ויש גם מכון פארקור אשר תראו ב ALT+P לחצו על האופציה האחרונה ולאחר מכן על הראשונה
כאן סופו של המדריך שלי תודה