.
.: ברוכים הבאים לאשכול הראשון שלי בפורום!
:.
Mirillis Action! v1.3.2
הגרסה האחרונה לתוכנת הצילום המעולה!
שם התוכנה: !Action.
גרסת התוכנה: 1.3.2.
מפתחת התוכנה: Mirillis.
שרת הורדה: F2H.
גודל הקובץ: 19MB.
פריצה: סריאל.
סיקור התוכנה:
.
באשכול הזה אני אביא לכם את אחת מתוכנות הצילום הטובות ביותר בעולם! מדובר בתוכנה בעלת ניסיון וותק בעל שם עולמי.
בעזרת התוכנה !Mirillis Action תוכלו לצלם בקלות וביעילות את המסך שלכם ו/או משחקים ותוכניות כתמונה או כוידאו מלא !
ייחוד התוכנה בא לידי ביטוי בעיצובה המרשים, בנוחות ובקלילות, במשקלה הקטן, באפשרויותיה הבלתי מוגבלות ובאיכות הצילום.
בעזרת התוכנה תוכלו לייצא את הצילומים שלכם ישירות לפייסבוק, ליוטיוב, למגוון רחב של מכשירים או סתם למחשב בשביל לשתף (;
בנוסף: צילום ב-HD! התוכנה תומכת בצילום HD רגיל (720p) או ב-FullHD (עם 1080p). בסופו של דבר, משקל הסרטון ייצא קטן משחשבתם!
.
דעה אישית:
.
ניסיתי כבר תוכנות. מ-Screen Recorder (התוכנה הכי פשוטה שיש), ל-Fraps ומשם ל-Sony Vegas. בדרך היו עוד כמה, אבל לא כמו זו.
אני אישית יכול להגיד שזו התוכנה הטובה ביותר שיצא לי להשתמש בה בתחום הזה. עד עכשיו לא מצאתי חסרונות, רק יתרונות.. וזה לא נגמר.
בכל פעם מגלים משהו חדש ועד כמה התוכנה הזאת עוצמתית. הצילום ב-HD ומשקל הקובץ הקטן שיוצא בסוף התוכנה = שילוב משמעותי.
שלא לדבר על קלילות, עיצוב, משקל נמוך ואמינות התוכנה. מבחינתי? הדירוג שאני נותן לתוכנה הוא לא פחות מאשר:
חמישה כוכבים שלמים.

.
מדריך התקנה:
.
מדריך ההתקנה הוא נורא פשוט. אך למי שמסתבך, הנה מדריך התקנה לתוכנה.
לאחר שהורדתם את הקובץ, תמצאו שם 3 קבצים. תכנסו לקובץ ההתקנה בשם "action_1_3_2_setup.exe" והמשיכו כך:
.
מדריך פריצה:
.
לאחר שהורדתם והתקנתם את התוכנה, יש לפרוץ אותה כדי לאפשר שימוש חופשי וביטול הגבלת הזמן.
יש להכנס לתוכנה שנראת כמו האייקון למטה ולהמשיך על פי התמונות: