fxp
שחזור סיסמה הרשמה
  • הודעות
  • אשכולות
  • רשומים
  • מחוברים כרגע
הרשמה לאתר
תגיות: ערב
בקשה|

צריך מתכון לארוחת ערב קלה וטעימה!

  1. 03-07-2012 20:00 #1
    בן
    תאריך הצטרפות
    27-06-12
    שם פרטי
    'Damn
    הודעות
    34
    שלום

    אני והמשפחה שלי רעבים עכשיו. בנינו? לכולנו נמאס מאותן ארוחות ערב משעממות חח, אז החלטנו ללכת על משהו חדש
    אני כל הזמן אומר לאמא שלי שאני רוצה משהו חדש, אחר, והיא כל הזמן אומרת שאני רק אתן לה מתכון והיא תכין. אז בשביל זה באתי D:

    אני צריך שתביאו לי מתכון לארוחת ערב קלה (לא בהכרח), אבל שתהיה טעימה, גדולה, משביעה, שלא תקח שעות של הכנה (אפשר עד שעה).
    אין לי בעיה שהיא תכלול גבינה, ביצים, ירקות, שימורים או כל דבר שרק עולה לראש!

    אני חייב לאכול סוף סוף משהו חדש וטעים
    עזרה בבקשה? :]

  2. 03-07-2012 20:37 #2
    בת
    תאריך הצטרפות
    26-01-10
    שם פרטי
    עדי
    הודעות
    17,070
    תערוך בבקשה לפי התופס שיש בחוקים. (:

    Li1acH
    You Are My Babe

  3. 03-07-2012 20:46 #3
    בן
    תאריך הצטרפות
    27-06-12
    שם פרטי
    'Damn
    הודעות
    34
    ציטוט פורסם במקור על ידי shalom1996 צפה בהודעה
    תערוך בבקשה לפי התופס שיש בחוקים. (:
    אוףףף עד שהגיבו, כבר חשבתי שהביאו לי מתכון
    עכשיו ראיתי מה צריך לפי החוקים, ושמתי פה כמעט הכל.. בשרי/חלבי, זמן הכנה וכו'.
    כל השאר לא חשוב לי, הכל יתקבל בברכה :]

  4. 03-07-2012 21:10 #4
    בת
    תאריך הצטרפות
    26-01-10
    שם פרטי
    עדי
    הודעות
    17,070
    טוב, יש פסטה עם גבינה, ממש טעים:

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

    להכנת הפסטה:
    מרתיחים סיר עם 2 וחצי ליטר מים


    כשהמים רותחים מומלץ מאוד להוסיף 2.5 כפות מלח ושלוש כפות שמן זית ולהביא לרתיחה שוב.


    מכניסים את הפסטה, מבשלים עד שהיא מוכנה ומסננים.




    בסיר שבו בישלנו את הפסטהממיסים 4 כפות חמאה (60 גר') ומוסיפים לו את הקמח.
    מבשלים יחד על אש שינונית עד שמתקבלת עיסה חלקה ומבעבעת.


    מוסיפים את החרדל המלח והפלפל ומערבבים שוב.
    מוסיפים את החלב והשמנת בזהירות ובהגרדה.


    מוסיפים את הגבינה הצהובה ומערבבים עד שכולה נמסהמ
    מוסיפים את הפסטה, מערבבים פעם נוספת ומעבירים לתבנית משומנת.








    מפזרים מעל את פירורי הלחם והחמאה המעורבבים.
    מכניסים לתנור -25 דקות עד להזהבה יפה.



    קרדיט על המתכון לאתר about.com
    תרגום לעברית: זאביק (
    zoovon)
    תמונות והכנה: זאביק (zoovon)



    יש תפוחי אדמה מוקרמים:

    המצרכים
    5 תפוחי אדמה
    1 מיכל שמנת מתוקה עמידה
    מלח
    פלפל שחור
    אגוז מוסקט
    2 שיני שום כתושות

    אופן ההכנה
    קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות לא עבות
    מסדרים אותן יפה בתבנית פיירקס
    מערבבים בשייקר ( אני משתמש בזה של טאפרוור, אבל אפשר גם סתם בצנצנת עם מכסה)
    את השמנת, השום הכתוש, מלח ופלפל ואגוז מוסקט. מנענעים חזק.
    הכמויות - לפי הטעם: לא הרבה מלח, זה לא מאכל שדורש הרבה מליחות. מעט פלפל, ובערך רבע כפית אגוז מוסקט טחון. אפשר קצת יותר אם רוצים טעם דומיננטי יותר שלו.

    את הבלילה המשוקשקת יוצקים מעל לתפוחי האדמה כך שהיא תכסה אותם.
    מכניסים לתנור בחום גבוה - 200 מעלות - למשך כרבע שעה עד 20 רגע, וכשרואים שהנוזלים בתבנית מבעבעים, מנמיכים את חום התנור ל - 150.
    אני אוהבת את תפוחי האדמה האלה בבישול איטי של בערך שעתיים.
    מי שממהר לאכול, יכול להנמיך ל - 170-180 מעלות, ולקצר את משך האפיה לחצי מהזמן.

    תפוחי האדמה מוקרמים בשמנת העוטפת אותם, ומקבלים מעטה חום יפה, והטעם.... גן עדן..
    אם נשאר משהו בתבנית, מאפסנים במקרר, ולמחרת אוכלים אפילו קר. זה גם טעים קר!

    קרדיט למתכונים נט

    אם אתה צריך עוד תבקש. (;


    Li1acH
    You Are My Babe

  5. 04-07-2012 00:03 #5
    בן
    תאריך הצטרפות
    15-04-11
    הודעות
    7,701
    ^^ נשמע מעולה !


    THANK YOU FRANK LAMPARD
    FUCK THE MANGEMENT

  6. 04-07-2012 00:40 #6
    בן
    תאריך הצטרפות
    25-02-08
    שם פרטי
    זאביק
    הודעות
    14,381
    זה עדין אקטואלי?
    כי אם כן אני יכול לתת לך כמה מתכונים נוספים

  7. 04-07-2012 01:59 #7
    בן
    תאריך הצטרפות
    27-06-12
    שם פרטי
    'Damn
    הודעות
    34
    ציטוט פורסם במקור על ידי zoovon צפה בהודעה
    זה עדין אקטואלי?
    כי אם כן אני יכול לתת לך כמה מתכונים נוספים
    אני אשמח!

מקרא דרגות:  » יו"ר » מנכ"ל » מנהל ראשי » מפקח » מנהל פורום » צוות פרוייקטים » צוות סיקורים » משתמש כבוד » היכל התהילה » Champ » משקיען כבוד » Winner