![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
![]() |
|
|עזרה| בניית אתר ב-PHP,MySQL |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
אני רוצה לעשות ב-PHP משהו עם MySQL. (משהו עם אתר לפלאפון)
למשל: יש חמישה נושאים, החמישה נושאים יוצגו באתר... (יוצגו אחד אחרי השני, כמו בכל פורום).... אני רוצה לעשות שזה יציג את הנושאים אחד ילד השני... (את זה אני יודע).... אני רוצה לדעת איך עושים, שאם יש חמישה נושאים בשורה (בטבלה)הוא יתחיל עמודה חדשה... דוגמא: http://gallery.mobile9.com/c/themes/6236 *לכו לדף האחרון בקיצור, הם מציגים את ערכות הנושא אחד ליד השני, וברגע שיש 5 בשורה הוא עושה מוסיף טבלה למעלה ושיש עוד פעם 5 בשורה הוא מוסיף עוד טבלה, ככה כל הזמן... אני צריך עזרה בזה... אם לא הבנתם תגידו.... תודה מראש לכל העוזרים !!!
![]() יש לכם אייפון? אייפוד טאץ'? רוצים להכין ערכת נושא בקלות גם אם אין לכם מושג איך?
תלחצו כאן ותורידו את iTheme |
|
|
||||
|
||||
|
אתה מתכוון לטור.
אתה בעיקרון צריך לעשות LIMIT ל-5 ואז לעשות שאחרי 5 זה יעשה את השאילתא שוב עם LIMIT ל-5. יש בפורום איפושהו מדריך לחילוק פורום לדפים, זה על אותו עיקרון. Time to go.. תמי יודעת זה לא ישנה, מה שהיה זה מה שיהיה כשהשתיקה תהפוך טובה יותר ממילים, תמי יודעת, יהיה אפשר לחזור |
|
|
||||
|
||||
|
אני חשבתי על לולאה בתוך לולאה אחד של שורות ואחד טורים
עריכה: מזל"ט הודעה 500 שלך
רותי זוהר או מוות
|
|
|
||||
|
||||
|
קישור מתנה:
http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=172 Time to go.. תמי יודעת זה לא ישנה, מה שהיה זה מה שיהיה כשהשתיקה תהפוך טובה יותר ממילים, תמי יודעת, יהיה אפשר לחזור |
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|
|
מקרא דרגות:
|
||||||
| FXP | קפיצה מהירה (חזרה לשפות צד שרת) | פירגון | הצטרפות לאתר | 23:49 04-09-2010 | ||
|
תנאי שימוש זכויות יוצרים צוות הניהול חיפוש גוגל בדיקת אייפי העלאת תמונות גירסה קלה אודות צור קשר |
דיון עזרה וייעוץ פנאי ובידור מחשבים ואינטרנט תחביבים מוזיקה גרפיקה ואומנות לימודים והשכלה דף הבית |
תכנות ובניית אתרים מולטימדיה חומרה אוהדים בארץ ספורט ובריאות אוהדים בחו"ל וידאו וסרטים לוח בקרה |
סדרות ישראליות סדרות טלוויזיה משחקי פעולה משחקי תפקידים משחקי אסטרטגיה משחקים פורומי מערכת עזרה |
איחסון אתרים בניית אתרים יד שניה משכנתא לימודים אנרגיה סולארית פורקס גמילה מעישון |
הרשמה לאתר שכחת סיסמה |
|