fxp
שחזור סיסמה הרשמה
  • הודעות
  • אשכולות
  • רשומים
  • מחוברים כרגע
הרשמה לאתר הרשמה באמצעות facebook
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תגיות: מערכת הפעלה
שאלה|

כיצד ניתן לזהות מרחוק אם מחשב מסוים מריץ מערכת הפעלה

  1. 31-03-2013 12:02 #1
    בן
    תאריך הצטרפות
    03-03-12
    שם פרטי
    המניאק
    הודעות
    3,729
    כיצד ניתן לזהות מרחוק אם מחשב מסוים מריץ מערכת הפעלה
    השאלה היא כיצד ניתן לזהות מרחוק אם מחשב מסוים מריץ מערכת הפעלה LINUX או WINDOWS,תודה רבה על העזרה

    ו,מה עושה האופרטור ^= בC?

  2. 31-03-2013 12:16 #2
    בן
    תאריך הצטרפות
    10-11-09
    שם פרטי
    שלומי
    הודעות
    5,103
    1) אני חושב שזה התשובה השנייה אבל לא בטוח.
    2) http://msdn.microsoft.com/en-US/libr...(v=vs.80).aspx


  3. 31-03-2013 12:16 #3
    בן
    תאריך הצטרפות
    21-05-09
    שם פרטי
    דניאל
    הודעות
    2,651
    האופציה האחרונה.
    קוד:
    a ^= b
    a = a ^ b
    ^ (bitwise xor).

  4. 31-03-2013 12:22 #4
    בן
    תאריך הצטרפות
    21-05-09
    שם פרטי
    דניאל
    הודעות
    2,651
    ציטוט פורסם במקור על ידי sh1omi צפה בהודעה
    1) אני חושב שזה התשובה השנייה אבל לא בטוח.
    2) http://msdn.microsoft.com/en-US/libr...(v=vs.80).aspx
    אין קשר, פורט 80 הוא פורט שדרכו עוברות בקשות HTTP בלי קשר למערכת ההפעלה.

  5. 31-03-2013 12:28 #5
    בן
    תאריך הצטרפות
    03-03-12
    שם פרטי
    המניאק
    הודעות
    3,729
    תודה בכל מקרה חח מצאתי איזה גאון שענה לי על הכל תודה רבה

  6. 31-03-2013 12:43 #6
    בן
    תאריך הצטרפות
    05-03-13
    הודעות
    8
    ציטוט פורסם במקור על ידי coolbloon צפה בהודעה
    תודה בכל מקרה חח מצאתי איזה גאון שענה לי על הכל תודה רבה
    זה השאלון של מגשימים?
    אם כן, חלק מהעניין זה לענות בעצמך בעזרת גוגל ולא בעזרת גאון..
    קח בחשבון שהשלב הבא במיונים הוא יותר קשה ותצטרך להסתדר שם לבד.

  7. 31-03-2013 12:44 #7
    בן
    תאריך הצטרפות
    03-03-12
    שם פרטי
    המניאק
    הודעות
    3,729
    ציטוט פורסם במקור על ידי WelCoMe2DeT2 צפה בהודעה
    זה השאלון של מגשימים?
    אם כן, חלק מהעניין זה לענות בעצמך בעזרת גוגל ולא בעזרת גאון..
    קח בחשבון שהשלב הבא במיונים הוא יותר קשה ותצטרך להסתדר שם לבד.
    תאמין לי שיש לי המון ידע בתכנות,פשוט זה שאלות שאף אחד לא יודע ולמי יש זין לבדוק עכשיו בגוגל מזה כל הדברים האלה של הIP וכל הלא חשובים

  8. 31-03-2013 12:47 #8
    בן
    תאריך הצטרפות
    05-03-13
    הודעות
    8
    ציטוט פורסם במקור על ידי coolbloon צפה בהודעה
    תאמין לי שיש לי המון ידע בתכנות,פשוט זה שאלות שאף אחד לא יודע ולמי יש זין לבדוק עכשיו בגוגל מזה כל הדברים האלה של הIP וכל הלא חשובים
    אם זה לא היה חשוב, לא היו שואלים אותך את זה.. ידע בתכנות לא תמיד יספיק.

  9. 08-04-2013 10:25 #9
    בן
    תאריך הצטרפות
    08-04-13
    שם פרטי
    חן
    הודעות
    20
    נו אז מה התשובה לשאלה?

  10. 08-04-2013 16:46 #10
    בן
    תאריך הצטרפות
    03-03-12
    שם פרטי
    המניאק
    הודעות
    3,729
    ציטוט פורסם במקור על ידי אוו צפה בהודעה
    נו אז מה התשובה לשאלה?
    לא זוכר חחחחחחחח אבל לא נורא עברתי

  11. 08-04-2013 17:02 #11
    בן
    תאריך הצטרפות
    19-08-11
    הודעות
    1,398
    :|

    ( :

  12. 08-04-2013 19:39 #12
    תאריך הצטרפות
    17-09-04
    הודעות
    112
    ציטוט פורסם במקור על ידי אוו צפה בהודעה
    נו אז מה התשובה לשאלה?
    אני חושב שהתשובה זה ע"פ לעשות פינג למחשב ולראות מה ה-ttl כי בלינוקס הוא 64 ובווינדוס הוא 128.
    ואם הערך שיחזור הוא נמוך מ-64 זה לינוקס וגבוה זה ווינדוס.
    אני יודע שאפשר לשנות את הערך הזה בלינוקס אבל אני חושב שלזה כיוונו
    נערך לאחרונה על ידי nir_fein, 08-04-2013 בשעה 19:40

  13. 08-04-2013 19:48 #13
    ori1991 מנותק מנהל פורום בניית אתרים כללי לשעבר
    בן
    תאריך הצטרפות
    04-01-07
    שם פרטי
    אורי ツ
    הודעות
    6,147
    עקרונית לא ניתן להבחין איזו מערכת הפעלה, בפועל הפורט 3389 יכול להיות פתוח ב2 מערכות ההפעלה, פורט 80 כמו שנאמר זה פורט לבקשות HTTP
    אין תשובה לפינג המחשב כנראה לא ברשת.
    לכן אין כל דרך להבחין באיזו מערכת הפעלה מדובר, במידה ובאמת יש שוני ב TTL כמו שנאמר מעלי אז זה רק ידע בפרט הזה היה משכנע למרות שישנה אפשרות לשנות את ה TTL ואז היכולת הזו אבדה.

    לכן התשובה היא שלא ממש ניתן להבחין באיזו מערכת הפעלה מדובר
    בברכה,
    אורי לוי
    MacBook Pro with Retina
    2.5GHz quad-core Intel Core i7
    16GB - 512GB SSD

    מתכנת בשפות הבאות:
    HTML/xHTML, CSS, PHP, SQL, C\C++, JAVA, C#, ASM
    המקום האמיתי למתכנת

  14. 08-04-2013 20:05 #14
    בן
    תאריך הצטרפות
    05-11-06
    שם פרטי
    נחשו...
    הודעות
    6,349
    3389 זה הפורט של RDP זה הפרוטוקול שמאפשר לך לממש Remote Desktop והוא נתמך בWindows
    לאפליקציה ספציפית קוראים mstsc.exe במחשב שלך.
    זאת התשובה.
    נערך לאחרונה על ידי Dor, 08-04-2013 בשעה 20:06
    T TC TCP TCP/IP


  15. 08-04-2013 20:13 #15
    בן
    תאריך הצטרפות
    16-09-12
    שם פרטי
    בולבולון
    הודעות
    2,906
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dor צפה בהודעה
    3389 זה הפורט של RDP זה הפרוטוקול שמאפשר לך לממש Remote Desktop והוא נתמך בWindows
    לאפליקציה ספציפית קוראים mstsc.exe במחשב שלך.
    זאת התשובה.
    ואם אתה פותח את הפורט הנ"ל בלינוקס? מה הקשר מה שאמרת ..

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מקרא דרגות:  » יו"ר » מנכ"ל » מנהל ראשי » מפקח » מנהל פורום » צוות פרוייקטים » צוות סיקורים » משתמש כבוד » היכל התהילה » Champ » משקיען כבוד » Winner