fxp
שחזור סיסמה הרשמה
  • הודעות
  • אשכולות
  • רשומים
  • מחוברים כרגע
הרשמה לאתר
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תגיות: settimerex, אדמינים, משתנים, strcmp, stock

בדיקת בעלים

  1. 17-08-2013 00:43 #1
    בן
    תאריך הצטרפות
    16-05-13
    שם פרטי
    _DanieloSs_
    הודעות
    613
    אני בונה מערכת רכבים ושאני עושה את הטקסט צף אז שאני עושה פנוי לרכישה וכאלה אני קודם בדיקות והבדיקה היחידה שלא עובדת טוב היא זו
    [PHP]!strcmp(DOF2_GetString(vFile(i),"Owner"),"None",false))[PHP]
    עשיתי שהשרת עולה זה יכתוב שאין לרכב בעלים והוא מיוחד..
    והבדיקה אומרת שעם זה מה שכתוב בקובץ זה אמור לרשום רכב מיוחד פנוי לרכישה..
    אבל יש לי עוד בדיקה שאם הרכב הוא מיוחד ויש לי בעלים אז זה ככה רכב מיוחד בעלים: DANIEL מה שזה עושה לי זה כותב רכב מיוחד בעלים: NONE
    זה הבדיקה של פנוי לרכישה:
    קוד PHP:
    if(DOF2_GetInt(vFile(i),"CarAdmins") == && DOF2_GetInt(vFile(i),"SpecialCar") == && DOF2_GetInt(vFile(i),"RegularCar") == && !strcmp(DOF2_GetString(vFile(i),"Owner"),"None",false)) 
    וזה של רכב אם בעלים
    קוד PHP:
    if(!DOF2_GetInt(vFile(i),"CarAdmins") && DOF2_GetInt(vFile(i),"SpecialCar") == && !DOF2_GetInt(vFile(i),"RegularCar") && !strcmp(DOF2_GetString(vFile(i),"Owner"),"None",false)) 
    יש לי אותה בעייה ברכב רגיל.. תעזרו לי אם זה ואת הרגיל אני כבר יפתור לפי הקוד המתוקן..
    תודה לעוזרים



    Pawn Progremer -
    Professional

  2. 17-08-2013 01:17 #2
    בן
    תאריך הצטרפות
    16-05-13
    שם פרטי
    _DanieloSs_
    הודעות
    613
    ציטוט פורסם במקור על ידי Maxi_ צפה בהודעה
    .
    מקס אתה יכול לעזור לי?



    Pawn Progremer -
    Professional

  3. 17-08-2013 01:31 #3
    בן
    תאריך הצטרפות
    22-09-11
    הודעות
    2,846
    הראשון
    קוד PHP:
    if(DOF2_GetInt(vFile(i),"CarAdmins") == &&  DOF2_GetInt(vFile(i),"SpecialCar") == &&  DOF2_GetInt(vFile(i),"RegularCar") == &&  !strcmp(DOF2_GetString(vFile(i),"Owner"), "None"true)) 
    השני
    קוד PHP:
    if(!DOF2_GetInt(vFile(i),"CarAdmins") == && DOF2_GetInt(vFile(i),"SpecialCar") == && !DOF2_GetInt(vFile(i),"RegularCar") == && strcmp(DOF2_GetString(vFile(i),"Owner"), "None"true)) 


  4. 17-08-2013 01:35 #4
    בן
    תאריך הצטרפות
    16-05-13
    שם פרטי
    _DanieloSs_
    הודעות
    613
    ציטוט פורסם במקור על ידי Frenzy_ צפה בהודעה
    הראשון
    קוד PHP:
    if(DOF2_GetInt(vFile(i),"CarAdmins") == &&  DOF2_GetInt(vFile(i),"SpecialCar") == &&  DOF2_GetInt(vFile(i),"RegularCar") == &&  !strcmp(DOF2_GetString(vFile(i),"Owner"), "None"true)) 
    השני
    קוד PHP:
    if(!DOF2_GetInt(vFile(i),"CarAdmins") == && DOF2_GetInt(vFile(i),"SpecialCar") == && !DOF2_GetInt(vFile(i),"RegularCar") == && strcmp(DOF2_GetString(vFile(i),"Owner"), "None"true)) 
    בקיצור שינית רק false = true ?



    Pawn Progremer -
    Professional

  5. 17-08-2013 01:35 #5
    בן
    תאריך הצטרפות
    22-09-11
    הודעות
    2,846
    בשני גם היה חסר לך השוואות, וכן לפעמים זה גורם הבעיה.


  6. 17-08-2013 01:43 #6
    בן
    תאריך הצטרפות
    16-05-13
    שם פרטי
    _DanieloSs_
    הודעות
    613
    ציטוט פורסם במקור על ידי Frenzy_ צפה בהודעה
    בשני גם היה חסר לך השוואות, וכן לפעמים זה גורם הבעיה.
    מה שהבאת לי לא עובד.. שמתי את זה
    קוד PHP:
    if(DOF2_GetInt(vFile(i),"CarAdmins") == && DOF2_GetInt(vFile(i),"SpecialCar") == &&  DOF2_GetInt(vFile(i),"RegularCar") == &&  !strcmp(DOF2_GetString(vFile(i),"Owner"), "None"true)) 
    ושהשרת עולה פתחתי קובץ ועשיתי את התנאים שכתובים פה..
    קוד PHP:
        for(new i,MAX_VEHICLESpi++)
    {
            if(!
    DOF2_FileExists(vFile(i)))DOF2_CreateFile(vFile(i));
            
    SetTimerEx("PayTax",100000,true,"i",i);
            
    DOF2_SetInt(vFile(i),"CarAdmins",0);
            
    DOF2_SetInt(vFile(i),"SpecialCar",1);
            
    DOF2_SetInt(vFile(i),"RegularCar",0);
            
    DOF2_SetInt(vFile(i),"Tax",30);
            
    DOF2_SetInt(vFile(i),"Price",5000000);
              
    DOF2_SetString(vFile(i),"Owner","None");

    כל השאר זה המס אל תתייחס



    Pawn Progremer -
    Professional

  7. 17-08-2013 01:44 #7
    בן
    תאריך הצטרפות
    22-09-11
    הודעות
    2,846
    אז ה vFile מטומטם


  8. 17-08-2013 02:06 #8
    בן
    תאריך הצטרפות
    16-05-13
    שם פרטי
    _DanieloSs_
    הודעות
    613
    ציטוט פורסם במקור על ידי Frenzy_ צפה בהודעה
    אז ה vFile מטומטם
    קוד PHP:
    stock vFile(vehicleid)
    {
      new 
    v[128];
      
    format(v,sizeof(v),"CarSystem/Cars/RegCarID%d.ini",vehicleid);
      return 
    v;

    יש פה משהו לא טוב ?



    Pawn Progremer -
    Professional

  9. 17-08-2013 04:53 #9
    בן
    תאריך הצטרפות
    30-12-11
    שם פרטי
    Afik
    הודעות
    1,771
    תעשה בדיקה, Owner וגם Owned, זה הכי פשוט והכי יעיל, והמלצה שלי תתחיל להשתמש במשתנים בוליאנים (זה מסדר המון - לפחות לי).
    כשחקן קונה - Owned = true;
    Owner = שם השחקן.
    כשחקן מוכר להפך, ושם השחקן תהפוך ל"None" לדוגמא.
    בבדיקה תעשה שאם Owned הוא חיובי, אז תוציא את השם מהString בקובץ (שהוא יהיה Owner).. פשוט מאוד..
    Pawn Scripting#

  10. 18-08-2013 01:05 #10
    בן
    תאריך הצטרפות
    16-05-13
    שם פרטי
    _DanieloSs_
    הודעות
    613
    ציטוט פורסם במקור על ידי AfikAtashga צפה בהודעה
    תעשה בדיקה, Owner וגם Owned, זה הכי פשוט והכי יעיל, והמלצה שלי תתחיל להשתמש במשתנים בוליאנים (זה מסדר המון - לפחות לי).
    כשחקן קונה - Owned = true;
    Owner = שם השחקן.
    כשחקן מוכר להפך, ושם השחקן תהפוך ל"None" לדוגמא.
    בבדיקה תעשה שאם Owned הוא חיובי, אז תוציא את השם מהString בקובץ (שהוא יהיה Owner).. פשוט מאוד..
    חשבתי על זה כבר..פשוט לא רציתי לעשות כל כך הרבה משתנים בקובץ אז עשיתי דרך קצרה..
    אני ינסה..



    Pawn Progremer -
    Professional

  11. 18-08-2013 01:30 #11
    בן
    תאריך הצטרפות
    30-12-11
    שם פרטי
    Afik
    הודעות
    1,771
    ציטוט פורסם במקור על ידי _sMiRnoFF_ צפה בהודעה
    חשבתי על זה כבר..פשוט לא רציתי לעשות כל כך הרבה משתנים בקובץ אז עשיתי דרך קצרה..
    אני ינסה..
    אתה יכול להשתמש בpVAr, ובנוסף אתה מעדיף לעשות כל פעם שאיבה והכנסה? זה הרבה יותר גרוע.
    Pawn Scripting#

  12. 18-08-2013 01:52 #12
    בן
    תאריך הצטרפות
    16-05-13
    שם פרטי
    _DanieloSs_
    הודעות
    613
    ציטוט פורסם במקור על ידי AfikAtashga צפה בהודעה
    אתה יכול להשתמש בpVAr, ובנוסף אתה מעדיף לעשות כל פעם שאיבה והכנסה? זה הרבה יותר גרוע.
    אני משתמש רגיל אחי.. DOF2..



    Pawn Progremer -
    Professional

  13. 18-08-2013 02:37 #13
    בן
    תאריך הצטרפות
    30-12-11
    שם פרטי
    Afik
    הודעות
    1,771
    ציטוט פורסם במקור על ידי _sMiRnoFF_ צפה בהודעה
    אני משתמש רגיל אחי.. DOF2..
    בטח אתה עושה נגיד בText3D:
    קוד:
    if(DOF2_GetBool(vfile(vehicleid), "Buyable") == 1)
    נכון? אתה עושה ככה?
    Pawn Scripting#

  14. 18-08-2013 03:13 #14
    בן
    תאריך הצטרפות
    16-05-13
    שם פרטי
    _DanieloSs_
    הודעות
    613
    ציטוט פורסם במקור על ידי AfikAtashga צפה בהודעה
    בטח אתה עושה נגיד בText3D:
    קוד:
    if(DOF2_GetBool(vfile(vehicleid), "Buyable") == 1)
    נכון? אתה עושה ככה?
    no//יש רכב מיוחד יש רכב רגיל יש ציבורי אדמינים ופנוי לרכישה שזה Owner == None



    Pawn Progremer -
    Professional

  15. 18-08-2013 03:20 #15
    בן
    תאריך הצטרפות
    30-12-11
    שם פרטי
    Afik
    הודעות
    1,771
    ציטוט פורסם במקור על ידי _sMiRnoFF_ צפה בהודעה
    no//יש רכב מיוחד יש רכב רגיל יש ציבורי אדמינים ופנוי לרכישה שזה Owner == None
    זה לא משנה, זה מה שהתכוונתי, בנייה לקוייה.
    עדיף בהרבה להשתמש בENUMים, ולסדר את הקוד ככה, ושמירה / הוצאה של נתונים אך ורק בעליית המוד והוצאת המוד.
    Pawn Scripting#

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מקרא דרגות:  » יו"ר » מנכ"ל » מנהל ראשי » מפקח » מנהל פורום » צוות פרוייקטים » צוות סיקורים » משתמש כבוד » היכל התהילה » Champ » משקיען כבוד » Winner