![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
![]() |
|
הורדה| last xp v17 מומלץ+מדריך! |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
תוכנות כלולות + דרייברים.
1 ציטוט:
או שתפעילו עם דמון טולס או שתצרבו על burn image to disc. ![]() ביחרו בהתקנת התוכנות הכלולות. יש לכם הסבר: ![]() הערה: מי שאין ברשותו את הגירסה עדיין יכול להתקין את התוכנות הכלולות! הן יתקינו את עצמן לבד בכונן שבחרתם! יתקינו עם קראק סריאל הכל! יש לכם גם אפשרות לשינוי הגדרות שם. לאלה שרוצים לפרמט ולהתקין גם את הווינדווס עצמו: הווינדווס יוכל להתעדכן והכל כרגיל! כדי להתקין צירבו אותו על burn image to disc ומשם תעשו ריסט ואתם יודעים את ההמשך... ד"א: זה ווינדווס רגיל עם מלא גירסאות של סקינים של ויסטה. קרדיט לי על ההעלאה + המדריך! עזרתי לכם? בבקשה תורידו את קובץ התודה: http://rapidshare.com/files/10073903..._barlider_.txt תיהנו! תגובות! נערך לאחרונה על ידי ברלידר, 19-03-2008 בשעה 17:47 |
|
|
||||
|
||||
|
פיההההההההה איזה השקעה כפרה עלייך - מוריד !
יש איזה קובץ תודה ? אני במצברוח טוב ![]() אבל חבל שיש מלא תוכנות כלולות ... אני אבל יבדוק ויראה אם זה יותר חייתי מה ויסטה אינספיריט 2
|
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
מומלץ אחי! הוא גם מתקין תוכנות עם קראק והכל וגם אחרי פירמוט הוא מתקים עם דרייברים שמתאימים לכולם כדי שהאינטרנט והכל יעבדו כרגיל!!! תיהנה אחי! קובץ תודה? חח הנה שנייה אני מכין חח לא חשבתי על זה =0 עריכה: הנה קובץ תודה http://rapidshare.com/files/10073903..._barlider_.txt תודה אחי!עוד תגובות =] |
|
|
||||
|
||||
|
יפה אחי
אבל אני לא מוריד הרבה מידי לינקים טכנאי מחשבים במעבדת מחשבים במרכז בת"א מי שצריך עזרה msn muni743@live.com מחשב נייד Lenovo N100 3000 + Asus mini EEE + LG 1T EXPRESS DUAL My monster ![]() i7 920 3.2Ghz HD5870 1TB Black edition 1TB (green power 750W ספק כוח 3GB DDR3 1066Mhz with OC! mother board : Ud3R EX58
|
|
|
||||
|
||||
|
תודה רבה!
|
|
|
||||
|
||||
|
WTF איזו השקעה!
כמעט בטוח יעלה לנעוץ! כל הכבוד בר! |
|
|
||||
|
||||
|
תאמין לי שווה את זה!
בבקשה =] חחח תודה אחי!!!!!!!! |
|
|
||||
|
||||
|
תודה אחי תותח
|
|
|
||||
|
||||
|
תודה
|
|
|
||||
|
||||
|
תודה
יש לי אותו כבר מזמן לפני איזה 3 חודש הורדתי אותו (: וינדוס טוב ממליץ להוריד! אבל לא ממליץ להתקין הרבה תוכנות כי המחשב היה ממש איתי XD תתקינו רק מה שממש צריך כמו win rar ו potoshop ו כל זה ^^ |
|
|
||||
|
||||
|
^
חחח ברור שלא הכל... אבל יש מלא! והל עם קראק! שוווווווה! |
|
|
||||
|
||||
|
יופי של השקעה.
|
|
|
||||
|
||||
|
תודה
|
|
|
||||
|
||||
|
אכן ישן,
קבלו לינק אחד טורנט (3.92GB) http://thepiratebay.org/tor/4068520 לחצו על "הורד טורנט" ADMIRAL10 |
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|
|
מקרא דרגות:
|
||||||
| FXP | קפיצה מהירה (חזרה לתוכנות להורדה) | פירגון | הצטרפות לאתר | 06:53 03-09-2010 | ||
|
תנאי שימוש זכויות יוצרים צוות הניהול חיפוש גוגל בדיקת אייפי העלאת תמונות גירסה קלה אודות צור קשר |
דיון עזרה וייעוץ פנאי ובידור מחשבים ואינטרנט תחביבים מוזיקה גרפיקה ואומנות לימודים והשכלה דף הבית |
תכנות ובניית אתרים מולטימדיה חומרה אוהדים בארץ ספורט ובריאות אוהדים בחו"ל וידאו וסרטים לוח בקרה |
סדרות ישראליות סדרות טלוויזיה משחקי פעולה משחקי תפקידים משחקי אסטרטגיה משחקים פורומי מערכת עזרה |
איחסון אתרים בניית אתרים יד שניה משכנתא לימודים אנרגיה סולארית פורקס גמילה מעישון |
הרשמה לאתר שכחת סיסמה |
|