fxp
שחזור סיסמה הרשמה
  • הודעות
  • אשכולות
  • רשומים
  • מחוברים כרגע
הרשמה לאתר
תגיות: ספגטי בולונז

בקשה |מתכון קציצות בשר +ספגטי בולונז טעים..

  1. 22-05-2008 19:46 #1
    בן
    תאריך הצטרפות
    08-10-07
    שם פרטי
    טדי
    הודעות
    632
    מתכון קציצות בשר +ספגטי בולונז טעים..עם רוטב תודה לעוזרים..

  2. 24-05-2008 10:49 #2
    בן
    תאריך הצטרפות
    08-10-07
    שם פרטי
    טדי
    הודעות
    632
    מה תודה רבה ? ביקשתי =\

  3. 24-05-2008 11:26 #3
    בת
    תאריך הצטרפות
    13-03-08
    הודעות
    36
    יש לי מתכון לרוטב בולנוז.. מתכון ממש טעים אני לא מוצאת אותו ...
    אם אני ימצא אני יביא

  4. 24-05-2008 11:58 #4
    בן
    תאריך הצטרפות
    08-10-07
    שם פרטי
    טדי
    הודעות
    632
    תודה רבה לך אבל בקשה תביאו מהר כי זה דחוף ..

  5. 24-05-2008 12:03 #5
    בן
    תאריך הצטרפות
    07-12-07
    הודעות
    338
    תודה אחי

  6. 24-05-2008 13:00 #6
    בן
    תאריך הצטרפות
    19-09-07
    הודעות
    2,966
    אתה יכול גם לחפש באינטרנט כל מיני מתכונים... או בספרי בישול

  7. 24-05-2008 16:46 #7
    בן
    תאריך הצטרפות
    08-10-07
    שם פרטי
    טדי
    הודעות
    632
    אבל אני סומך עליכם..

  8. 11-06-2008 18:33 #8
    בן
    תאריך הצטרפות
    11-06-08
    הודעות
    27
    הספיטי בולונז הכי טעים בעולם, מתכון של עינ שרוף
    פסטה בולונז של עינת שרוף
    החומרים:
    3 כפות שמן זית
    ½ ק"ג בשר טחון משובח
    1 בצל קצוץ
    2-4 שיני שום כתושות
    מלח, פלפל
    1 כף אורגנו טרי קצוץ או 1 כפית יבש מפורר
    לרוטב העגבניות:
    3 כפות שמן זית
    1 בצל בינוני קצוץ דק
    4 שיני שום פרוסות
    1 קופסא (800 גר') עגבניות קלופות כתושות
    1 קופסה קטנה (100 גר') רסק עגבניות
    מלח, פלפל
    1 כפית סוכר
    1/3 כוס מים

    הכנת רוטב העגבניות:
    1. במחבת, מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד שמתחיל להזהיב.
    2. מוסיפים את העגבניות הכתושות, מערבבים ומביאים לרתיחה.
    3. מניחים לאדות נוזלים תוך בעבוע עדין כ-5 דקות. בוחשים מידי פעם.
    4. דוחקים לצד המחבת את התבשיל ומוסיפים את רסק העגבניות אל החלק החשוף.
    5. מניחים לו לבעבע עד שהוא מתחיל להחרך.
    6. מערבבים עם הרוטב שבמחבת.
    7. מוסיפים מעט מים ומערבבים.
    8. מוסיפים את פרוסות השום, המלח, הפלפל והסוכר ומערבבים.
    9. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה.
    10. מבשלים כ- 10 דקות עד לקבלת הסמיכות הרצויה. בוחשים מידי פעם.
    הכנת רוטב הבולונז:
    1. במחבת, מחממים את שמן הזית ומאדים את הבצל עד שיזהיב.
    2. מוסיפים את הבשר ומערבבים בכף עץ, תוך כתישה, כדי לפורר אותו.
    3. כשהבשר משנה את צבעו, מוסיפים את השום, האורגנו, המלח והפלפל ומערבבים היטב. מוסיפים מרוטב העגבניות המוכן – כמות לפי בחירה - מערבבים, מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 15 דקות.
    4. מערבבים פעם פעמיים במהלך הבישול כדי למנוע חריכה.

  9. 11-06-2008 19:17 #9
    בן
    תאריך הצטרפות
    24-06-07
    שם פרטי
    עומר
    הודעות
    4,044
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kal-Al צפה בהודעה
    אתה יכול גם לחפש באינטרנט כל מיני מתכונים... או בספרי בישול
    ספאם
    ציטוט פורסם במקור על ידי kokoman258 צפה בהודעה
    תודה אחי
    ספאם
    ציטוט פורסם במקור על ידי _co0l_ צפה בהודעה
    יש לי מתכון לרוטב בולנוז.. מתכון ממש טעים אני לא מוצאת אותו ...
    אם אני ימצא אני יביא
    ספאם מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
    ---
    זה שמעליי הביא מתכון טוב, אני עכשיו מחפש עוד אחד יש לי

מקרא דרגות:  » יו"ר » מנכ"ל » מנהל ראשי » מפקח » מנהל פורום » צוות פרוייקטים » צוות סיקורים » משתמש כבוד » היכל התהילה » Champ » משקיען כבוד » Winner