![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
![]() |
|
באתי לפנק אותכם במלא פלאגים |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
תודה אחי
אין מצב לאיזה תמונה של כל פלאג אחי? |
|
|
||||
|
||||
|
אתה רוצה שהוא גם יצרוב לך את הפלאגים על דיסק וישלח לך אותם בדואר?
mixing תודה אחי יש לי הרוב, אחלה פלאגים.. |
|
|
||||
|
||||
|
אני דיי חדש בעניין של המוזיקה!!
אז מישהוא מוכן בבקשה להסביר לי מה זה פלאגים? |
|
|
||||
|
||||
|
תודה אח שלי ביינתים אני מוריד את זה
ציטוט:
|
|
|
||||
|
||||
|
אין על מה אחים שלי בכייף
|
|
|
||||
|
||||
|
אחי תספר לי קצת על מה שנאי הורדתי
|
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
אחי הורדתי את ה 35 MB אבל הפס וורד לא נכון.. אתה יכול להביא אותו שוב? לבדוק? |
|
|
||||
|
||||
|
אחי ה pro tools אני לא יודע עם זאת התוכנה או הפלאג
בכל מקרה אם זאת התוכנה למה הבאת אותה כי אי אפשר להפעלי אותו פרו טולס היא תוכנה שמגיעה עם חומרה לא קמו קיובייס שזה התקן יואסבי מעפן שאפשר לפרוץ פרו טולס מגיעה עם כרטיס קול מיוחד שרק איתו היא עובדת ואי אפשר לפרוץ אותו דרך אגב אחת התוכנות התוכנה הטבוה בעולם ליצירת מוזיקה |
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
כן אחי הPRO TOOLS זאת באמת אחת התוכנות מנוע חזק! סאונד מעולה. אני לא סגור על הקטע של כרטיס קול מיוחד.. יכול להיות איזה כרטיס או משהו כזה.. אבל עדיין לא ממש נראה לי כל ה MAUDIO הפשוטים מאפשרים עבודה עם PRO TOOLS אבל יכול להיות שאני טועה.. בלי קשר PRO TOOLS לא רואה את קיובייס ובטח שלא את פרוטי ממטר. |
|
|
||||
|
||||
|
Pentagon v1.3-OXDB
Triangle II z3ta+ v1.3-H2O z3ta+ v1.41-H2O z3ta+ v1.5.2-AMPLiFY Pro Sounds z3ta+ Max Collection-TALiO z3ta+ Soundbank-NoGRP sfz+ v1.0 Square I v1.2-PARADOX http://rapidshare.com/files/60314419/RGC.rar 35 Mb מה הססמא אחי??? |
|
|
||||
|
||||
|
תודה כפרה
|
|
|
||||
|
||||
|
אין על מה בכייף ו PRO TOOLS צריכה שיהיה יותר מ256 מגה זיכרון והיא תעבוד לכם אנשים כן תוכנה חזקה אבל היא והקיובייס אותו עיקרון עם מישהו צריך פה משהו שיידבר איתי אני יעזור בכייף
|
|
|
||||
|
||||
|
בנאדם שיודע לערוך סאונד יידע לעבוד עם כל תוכנה בטוח שלא ייצא אותו סאונד כמו בקיובייס וPRO TOOLS
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|
|
מקרא דרגות:
|
||||||
| FXP | קפיצה מהירה (חזרה ליוצרים מוזיקה) | פירגון | הצטרפות לאתר | 07:00 03-09-2010 | ||
|
תנאי שימוש זכויות יוצרים צוות הניהול חיפוש גוגל בדיקת אייפי העלאת תמונות גירסה קלה אודות צור קשר |
דיון עזרה וייעוץ פנאי ובידור מחשבים ואינטרנט תחביבים מוזיקה גרפיקה ואומנות לימודים והשכלה דף הבית |
תכנות ובניית אתרים מולטימדיה חומרה אוהדים בארץ ספורט ובריאות אוהדים בחו"ל וידאו וסרטים לוח בקרה |
סדרות ישראליות סדרות טלוויזיה משחקי פעולה משחקי תפקידים משחקי אסטרטגיה משחקים פורומי מערכת עזרה |
איחסון אתרים בניית אתרים יד שניה משכנתא לימודים אנרגיה סולארית פורקס גמילה מעישון |
הרשמה לאתר שכחת סיסמה |
|