![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
![]() |
|
USDLeecher v1.0| הדרך האמיתית והקלה להשגת משתמש פרמיום ברפידשר |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
אהלן חבריה !! לכו למטה למטה הבאתי בשבילכם 5 משתמשי פרמיום !
כפי שהבטחתי אני מוציא גירסא זו של USD גירסה קלה ונוחה להשגת משתמש פרמיום ברפידשר תוך שבועיים !!! התוכנה הינה קלה לשימוש והגדרות מוכנות ומובנות לכם אז מה אתם צריכים לעשות ? אתם צריכים להוריד את התוכנה הזו ואיתה היא תוריד לכם קובץ של 5 מגה אותו תעלו לרפידשר ותצרו חשבון קולקטור ואז הכניסו את הלינק לתוכנה הגדירו ניתוק אוטומטי ועזבו אותה ותראו איך הנקודות עולות לכם !!! הערה: כדי לקבל משתמש פרמיום אתם צריכים 10000 נקודות עיקבו אחרי החשבון שלכם ותהנו אני יש לי כבר 5 חשבונות פרמיום ככה מה איתכם ? הורדה : ![]() http://rapidshare.com/files/16188437..._v1.0.rar.html הוראות שלב אחרי שלב עיקבו זה פשוט וקל !!! --------------------------------------------- 1. הורידו את הקובץ שנתתי למעלה של התוכנה התקינו אותו פשוט וקל בסיום ההתקנה תנו לתוכנה לעלות להוריד את הקובץ חשוב ! 2. אחרי הורדת הקובץ התוכנה תקפיץ לכם את חלון RECONNECT כמו בתמונה 4 האחרונה למטה הגדירו אותו כדי שיהיה ניתוק מוצלח וחיבור מחדש להחלפת איפיי השתמשו באשכול הבא לעזרה קרדיט לשלומי קלפה http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=350438 3. אחרי הגדרה נכונה צאו מהתוכנה שלי והורידו את הקובץ הבא : http://rapidshare.com/files/161866601/Thanks_You.rar 4. בסיום ההורדה הכנסו לאתר רפידשר www.rapidshare.com העלו את הקובץ שירד לכם ביחרו חשבון קולקטור קיבעו שם משתמש וסיסמא לקחו את הלינק שקיבלתם הכנסו להתחל כך : התחל- USDLeecher By TazMan v1.0 -מסמך טקסט כאן החליפו את הקובץ בשלכם ובמסמך טקסט שנכנסתם החליפו את הלינק בשלכם וזהו הכנסו לתוכנה ותנו לה לצבור נקודות בשבילם בכדי להגיע למשתמש פרמיום !!! 5. עיקבו על החשבון שלכם ותראו כמה נקודות יש לכם ופחות מחודש (אם תפעילו את התוכנה הרבה בלילה) יהיה לכם חשבון רפידשר !!! הערה : אתם צריכים להגיע ל 10000 נקודות ! כמה תמונות : פעם ראשונה חשוב תנו לתוכנה להוריד את הקובץ ![]() ![]() שימו לב לתוכנות ולעזרים שיש לכם ![]() תוכנת ההתנתקות קרדיט לשלומי ה"פיל" ![]() ציטוט:
------------------ accountid=1987634 password=mhjGpqMBly ----------------------- 3329322 wMdzAACWsB ------------------------- accountid=7254080 password=y9gWSZuj ------------------------- 2177905 Anett1985i ------------------------- accountid=2241583 password=E6cMDZNGKP ----------------------------- accountid=1495875 password=GzsRYBEq3C ------------------------- Login: 7254080 Password: y9gWSZuj ------------------------- Login: 2084802 Password: 3DBmeJaBFN --------------------------- נערך לאחרונה על ידי TazMan, 24-11-2008 בשעה 20:24 |
|
|
||||
|
||||
|
מעניין מאד ,
חייב לנסות אותה , מחכה להעלאה . ![]() דאבל אדום !
|
|
|
||||
|
||||
|
wow תודה
לא חשבתי שעושים את זה עם תוכנה אבל רק איך פותחים שם חשבון קולקטור? עכמקתול: עכבר + מקק + חתול.
|
|
|
||||
|
||||
|
מחכה D: .,
תודה רבה. בברכה, בן
|
|
|
||||
|
||||
|
נשמע מעניין, מצפה לתוכנה.
|
|
|
||||
|
||||
|
אני מכיר את התוכנה
רק מורידה את מהירות האינטרנט ומורידה חלק ב 20KB אז עדיף כבר ידנית ![]() מטרת החינוך צריכה להיות: אנשים המצטיינים בעצמאות-במחשבה ובמעשה-ועם זאת רואים בשירות למען הכלל את משימת חייהם העיקרית הרבה יותר קל לפרק אטום מאשר לפרק דעה קדומה. בסופו של דבר , מהו האדם ביקום? אפס ביחס לאינסוף , הכל ביחס לאפסיות ,תווך בין כלום לבין הכל צירוף מקרים הוא הדרך של אלוהים להישאר אנונימי מוות הוא פתרון החיים |
|
|
||||
|
||||
|
תעלה משהו לאתר והוא ישאל אותך אם אתה רוצה לפתוח משתמש
בברכה, עידו. |
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
והיא מורידה ככה כי זו הגבלה של רפידשר אם תפעילו אותה בלילות היא מורידה בשיא המהירות משמע יותר נקודות יאללה יש למישהו עוד תגובות טיפשיות בא לי להכנס במישהו מי מימ יי מ ימי מי מי מי מי מ מה תהיה התגובה הבאה ??!?!?!?!?!? |
|
|
||||
|
||||
|
תודה אחי סוסססס
|
|
|
||||
|
||||
|
תודה על התוכנה אחי אני כבר הולך לבדוק אותה !!
אני רק מקווה שRAPID לא קצת יתעצבנו XD IceCube
ScathiaMS -------------------------- Html, PHP, JS AU3, VBS C#,C++,Java,Python Prolog |
|
|
||||
|
||||
|
ואיי ממש תודה
|
|
|
||||
|
||||
|
tnx
|
|
|
||||
|
||||
|
איך אני פותח חשבון כזה?
ה autorecconnet זה וירוס אחי ה NOD32 אומר לי שזה וירוס
|
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
אל דאגה זהו לא וירוס זהו סקריפט מתוכנה של AUTO IT אתה יכול לעבוד רגיל |
|
|
||||
|
||||
|
אוקיי בסדר זה עושה לי יש דרך התוכנה שלך אוטומטי ריקונכט לא?
אבל איך אני פותח חשבון והורדתי תקובץ איפה הוא נמצא בכלל?
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|
|
מקרא דרגות:
|
||||||
| FXP | קפיצה מהירה (חזרה לתוכנות להורדה) | פירגון | הצטרפות לאתר | 06:52 03-09-2010 | ||
|
תנאי שימוש זכויות יוצרים צוות הניהול חיפוש גוגל בדיקת אייפי העלאת תמונות גירסה קלה אודות צור קשר |
דיון עזרה וייעוץ פנאי ובידור מחשבים ואינטרנט תחביבים מוזיקה גרפיקה ואומנות לימודים והשכלה דף הבית |
תכנות ובניית אתרים מולטימדיה חומרה אוהדים בארץ ספורט ובריאות אוהדים בחו"ל וידאו וסרטים לוח בקרה |
סדרות ישראליות סדרות טלוויזיה משחקי פעולה משחקי תפקידים משחקי אסטרטגיה משחקים פורומי מערכת עזרה |
איחסון אתרים בניית אתרים יד שניה משכנתא לימודים אנרגיה סולארית פורקס גמילה מעישון |
הרשמה לאתר שכחת סיסמה |
|