![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
![]() |
|
בקשה| צריך אתר של אותיות סיניות עם פירושים+כמה שאלות.. |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
אז ככה, אני מת לעשות קעקוע כבר הרבה זמן.. ולא יודע מה לעשות....
כעיקרון הרבה זמן הייתי סגור על בגב למעלה (מאחורי הכתף), על אות סינית (מכובד לקעקוע ראשון), עם משמעות.. כי דוגרי מה יכול לתת יותר משמעות מאשר מילה... חח הקטע זה שחברים שלי ביאסו אותי יענו... אז התחלתי לחפש כל מיני שטויות, שבתאלכס לא התחברתי לכלום... אז הבנתי שהכי טבו לעשות מה שרציתי מההתחלה... אז אני צריך אתר של אותיות סיניות ופירושים בדוקים!! חחח כי כבר שמעתי על אנשים שעשו כמה מילים ובסוף גילו שכתוב להם: פרח או מיוחם או שניצל או משו חחחח לא רוצה לקחת סיכון מהמילון של המכון... חשבתי על אמא או משפחה, כי דוגרי זה הדבר הכי חשוב בחיים... עכשיו יש לי כמה שאלות בקשר לקעקוע: 1. כמה עולה בערך אות בגודל בינוני נגיד של 10 ס"מ על 10 ס"מ (זה הגודל הסטנדרטי לא?)? וכמה זמן עשייה זה אמור להיות בערך? 2. שמעתי שיש דבר כזה קעקוע זמני של שנה או 3, ושעושים את זה אצל מאפרות שעושות איפור קבוע (הרצתי חיפוש באתר ובגוגל ובכל מקום כתוב משהו אחר)... שמה עושים? 3. במידה ונגיד עוד זמן מסויים ירד לי מהעיניין, לא תהיה בעיה נגיד למלאות מסביב לאות וליצור את הדמות שאני רוצה, נכון? 4. האלמה (המשחה של ההרדמה המקומית), יכולה באמת לגרום לעיוותים? לאיזה מין עיוותים? תודה מראש...
|
|
|
||||
|
||||
|
סורי אחי לא מצאתי
חיפשתי שעה -.-"
|
|
|
||||
|
||||
|
1. godl rgil za barh 3s"m al 3s"m..
za aola i think 150-300 za lo ykah arbe zman .. ![]() 2. arebe pirsrim aosim gam aipor kboa 3. tisal at apirser 4. al tasa aim ardama.. halk makip za the pain .. ![]() vtohl lirot azl amekaeka[pirser] glriot aim aotiot vpirotim |
|
|
||||
|
||||
|
תודה בכל מקרה אחי, יש מצב אפילו ליפני?
או, יש מישהו שיודע אם ככה כותבים אמא ביפנית: ![]() ציטוט:
![]() 1. תודה אחי, אבל 3 ס"מ על 3 ס"מ זה נראה מאוד מאוד קטן אני מחפש שיראו את זה, זה מאחורי הכתף, בגב למעלה... 2. אתה בטוח? כי קראתי בגוגל שרק קוסמטיקאיות עושות... 3. אוקיי, יש למישהו מושג? 4. תודה אחי.. לא הבנתי מה כתבת בחלק השני...
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
יש לך תמונה של אדם דתי מנשק ספר תורה ובתוכו רשום "הקב"ה אנחנו אוהבים אותך" ותה הולך לעשות קעקוע?
אין מילים. |
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
מה זה אומר שהוא לא מאמין? אלמוש.. |
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
ציטוט:
אבל זה משהו שהבטחתי לעצמי, ובגלל האמונה אני עושה קעקוע קטן בגב מאחורה (שלא יבלוט), ולא ביד או משו שיבלוט. מאותה סיבה, עשיתי עגיל באוזן למעלה, ולא בגבה, כי זה הרבה פחות בולט (וגם כן יש לי עגיל צמוד קטן שלא רואים).
|
|
|
||||
|
||||
|
יש למישהו אולי אתר עם אותיות יפניות\סיניות+פירוש?
יש למישהו מושג, אם ככה כותבים אמא בסינית\יפנית?:
נערך לאחרונה על ידי m5099m, 01-12-2008 בשעה 04:26 |
|
|
||||
|
||||
|
日本語担当
ככה ניראה כתב יפני |
|
|
||||
|
||||
|
תודה רבה אחי, אבל לצערי זה מופיע לי בתור כמה קוביות שיש בתוכם מספרים, איך מסדרים את זה?
|
|
|
||||
|
||||
|
אתה צריך להתקין תשפה..
ומה שאמרתי קודם שלא הבנת: תלך למקום שאתה עושה קעקוע ותראה אלבומים.. יש אותיות סיניות\יפניות עם פירושים.. אצלו לא תטעה |
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
ושמעתי מספיק סיפורים, שבן אדגם היה בטוח שכתוב לו על היד כבוד משפחה אהבה, אני יודע מה, ובסוף הוא גלה ע"י מישהו שיודע לקרוא סינית, שכתוב לו, מיוחם פרחים ושניצל... לא לוקח סיכון... אני בינתיים מצאתי איזה מקום.. יש מצב שמחר אני עושה..
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|
|
מקרא דרגות:
|
||||||
| FXP | קפיצה מהירה (חזרה לפירסינג וקעקועים) | פירגון | הצטרפות לאתר | 07:15 03-09-2010 | ||
|
תנאי שימוש זכויות יוצרים צוות הניהול חיפוש גוגל בדיקת אייפי העלאת תמונות גירסה קלה אודות צור קשר |
דיון עזרה וייעוץ פנאי ובידור מחשבים ואינטרנט תחביבים מוזיקה גרפיקה ואומנות לימודים והשכלה דף הבית |
תכנות ובניית אתרים מולטימדיה חומרה אוהדים בארץ ספורט ובריאות אוהדים בחו"ל וידאו וסרטים לוח בקרה |
סדרות ישראליות סדרות טלוויזיה משחקי פעולה משחקי תפקידים משחקי אסטרטגיה משחקים פורומי מערכת עזרה |
איחסון אתרים בניית אתרים יד שניה משכנתא לימודים אנרגיה סולארית פורקס גמילה מעישון |
הרשמה לאתר שכחת סיסמה |
|