![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
![]() |
|
מפלצת E34.. |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
אני עדיין עם פה פעור
שימו לב שזה יפה שהוא לא שם עליה את כל השטויות (למרות שעל הוו גרירה הייתי מוותר חח) מפחיד.. למרות שלדעתי הוא קצת הגזים אבל פאק.. שימו לב לנתון המומנט זה פשוט לא יאומן יאללה תהנו, ד"א צליל מדהים של ה I6 http://videos.streetfire.net/video/B...-out_97808.htm |
|
|
||||
|
||||
|
ראיתי את החצי הדקה הראשונה,אני קצת ממהר.
חחח אתה לא היחיד שנשאר ככה: O_O |
|
|
||||
|
||||
|
בן חסון
|
|
|
||||
|
||||
|
סתם שטויות ... הקורולה 03 שלי יותר טובה
![]() צבועים מזדיינים, אחר כך אומרים שאנחנו זה הפועל "עלית" תל אביב
תסתכלו במראה, שרמוטות יעקב שחר הוא בדיוק כמו החלאה ממול, דון שימון מזרחי |
|
|
||||
|
||||
|
ברור !
"בן חסון". עדיין לא הבנתי את הקטע הזה P: |
|
|
||||
|
||||
|
כמו שכבר אמרתי לך - מדהימה.
![]() עזוב אריאל, יהיה לך קשה להבין את הבדיחות שלנו |
|
|
||||
|
||||
|
מדהימה! בהחלט זאב בעור כבש
SIDEWAYSSSS הבן צריך להחליף סט צמיגים כל פעם שהוא יוצא מהחנייה!
|
|
|
||||
|
||||
|
"מפלצת כביש"
![]() Fiat Group | AC Milan גזעי (H) מנהל פורומים: משחקיה & דיבורים & אתאיזם & מוטוריקה ורכב & הומור ובדיחות לשעבר.
|
|
|
||||
|
||||
|
WOW פאקינג WOW !!
0.0!! על מה אני חותם בידיוק?? ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
מפחידה 722 כוח סוס הנעה אחורית הייתי מת לדבר כזה
|
|
|
||||
|
||||
|
חחחחחחחחחחח
איך המערכת בדיקה קרסה! >< איזה מפלצת!! הייתי מפחד לנהוג על כזה דבר. בטח כל דגדוג של הדוושה מביא אותך ל100... P: |
|
|
||||
|
||||
|
האמת שזה מוגזם מדי, יש לה torque steer פשוט עצום, והיא עוד עם הנעה אחורית
|
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
חח, למרות שזה באמת יכול להיות קצת מוגזם... אם היו נותנים לי לנהוג עליה (ואם היה לי רישיון... P אני לא יודע אם הייתי מסכים...היא מרושעת מדי, ולא נראית סלחנית במיוחד... O_O |
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
יותר מידי טורק יגרום לך סחרור גלגלים ואי אחיזה והרכב סתם יפרפר במקום בלי אחיזה וזה סתם לא יתן לך כלום הכח העודף . בס"ד NISSAN GT-R MY DREAM CARתימני זה הכי אחי ![]() TWIN TURBO V6 3800CC-480 HP 6400RPM -0-100 3.5 SEC-TOP SPEED 320 KPH 6-SPEED DUAL CLUCH AUTOMATIC WITH MANUAL CONTROL ***** ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
אז כן אפשר להגיד 'לא' קטן לבונוס כוחות...
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|
|
מקרא דרגות:
|
||||||
| FXP | קפיצה מהירה (חזרה למדיה ותצפיות) | פירגון | הצטרפות לאתר | 14:35 09-02-2010 | ||
|
תנאי שימוש זכויות יוצרים צוות הניהול חיפוש גוגל בדיקת אייפי העלאת תמונות גירסה קלה אודות צור קשר |
דיון עזרה וייעוץ פנאי ובידור מחשבים ואינטרנט תחביבים מוזיקה גרפיקה ואומנות לימודים והשכלה דף הבית |
תכנות ובניית אתרים מולטימדיה חומרה אוהדים בארץ ספורט ובריאות אוהדים בחו"ל וידאו וסרטים לוח בקרה |
סדרות ישראליות סדרות טלוויזיה משחקי פעולה משחקי תפקידים משחקי אסטרטגיה משחקים פורומי מערכת עזרה |
איחסון אתרים בניית אתרים יד שניה משכנתא לימודים אנרגיה סולארית פורקס |
הרשמה לאתר שכחת סיסמה |
|