fxp
שחזור סיסמה הרשמה
  • הודעות
  • אשכולות
  • רשומים
  • מחוברים כרגע
הרשמה לאתר

מתכון | בשר - שקדי עגל עם ניוקי ורטטוי

  1. 11-12-2008 16:05 #1
    בן
    תאריך הצטרפות
    19-11-08
    שם פרטי
    עידן
    הודעות
    1,183
    וממאגר המתכונים באדיבות עכבר הכפר :
    שקדי עגל עם ניוקי ורטטוי

    אחרי שראיתי את התמונה הזאת .. הייתי חייב לפרסם (:
    מתכון | בשר - שקדי עגל עם ניוקי ורטטוי
    יאי איזה מגרה

    מצרכים :

    לניוקי:
    חצי ק"ג ניוקי
    פסטו
    חצי כוס פנקו מעורב עם פרורי לחם
    מעט חמאה לטיגון.

    לרטטוי:
    בצל אחד חתוך לקוביות
    2 קישואים חתוכים לקוביות
    חציל חתוך לקוביות
    פלפל אחד מכל צבע חתוך לקוביות
    טימין קצוץ
    2-3 שיני שום.

    לשקדים:
    700-800 גר' שקדי עגל נקיים וחתוכים לקוביות.

    אופן ההכנה :

    הכנת הניוקי:
    מטגנים את הניוקי על מחבת טפלון תוך כדי ערבוב, במעט חמאה, פסטו ובפרורי לחם, עד שמתקבלים מעיין תפו"א אדמה קטנטנים עטופים במעטה פריך.

    הכנת הרטטוי:
    מטגנים את הירקות לפי הסדר: בצל, קישוא, חציל, פלפל, מערבבים את כולם, מתבלים בטימין, שום, מלח, ופלפל.

    הכנת השקדים:
    חותכים את השקדים למנות, מניחים במים קרים עם מעט חומץ, מביאים לרתיחה, ומוציאים. משחימים את השקדים במחבת (ניתן גם לקמח אותם מעט), מוסיפים מעט ציר עוף ויין לבן ומבשלים כ-5 דקות.

    טיפים שלי להגשה
    בקערת הגשה מסדרים את שלושת המרכיבים, את הניוקי, הרטטוי והשקדים אחד על השני.


    בתאבון !

  2. 11-12-2008 16:06 #2
    בן
    תאריך הצטרפות
    07-10-08
    הודעות
    5,716
    נוסף לדו"ח השבועי, תודה!

  3. 11-12-2008 16:11 #3
    בן
    תאריך הצטרפות
    13-10-07
    שם פרטי
    אילן
    הודעות
    6,584
    מגרהההה התמונהה
    תודהה

  4. 12-12-2008 18:48 #4
    בן
    תאריך הצטרפות
    27-08-08
    שם פרטי
    תומר
    הודעות
    7,919
    תבשיל רטטוי משופר...
    תודה

  5. 12-12-2008 20:17 #5
    בן
    תאריך הצטרפות
    02-12-08
    שם פרטי
    Patto0
    הודעות
    6,326
    תודה D:

    נשמע גורמה

מקרא דרגות:  » יו"ר » מנכ"ל » מנהל ראשי » מפקח » מנהל פורום » צוות פרוייקטים » צוות סיקורים » משתמש כבוד » היכל התהילה » Champ » משקיען כבוד » Winner