![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
![]() |
|
צפייה ישירה| הפצצה של כל סרטי הקומדיה שיש ברשת מתעדכן.. :) חובה כניסה |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
תודה
|
|
|
||||
|
||||
|
תודה אחי עם יש לך תוסיף צאק ולארי
מחפש חתימה דברו איתי בפרטי מעכשיו! http://www.facebook.com/pages/qtgwry...?ref=mf&v=wall עמוד רשמי לקטגוריית ספורט!!~~!! |
|
|
||||
|
||||
|
תודה רבה אחי =].העלתי עוד 3 סרטים לאתר.
|
|
|
||||
|
||||
|
תודה אם אתה רוצה אני יכולה להביא לך את שאר אמריקן פאי
|
|
|
||||
|
||||
|
^^ שלחתי לך הודעה לפרטי..
תודה לכולם צפייה נעימה לאלה שרואים .. |
|
|
||||
|
||||
|
תודה רבה
![]() Y-T אייסי: 476818290 כשאתה מנסה למצוא את עצמך לפעמים אתה נתקל ב"אחר" שבך. ההאקר עושה את הכלים ולא הכלים עושים את ההאקר! הוא דוהר על הסוס ואומר: "אוי מסכן הסוס".
|
|
|
||||
|
||||
|
עוד תגובות?. :O
|
|
|
||||
|
||||
|
אחלה סרטים אחי תודה.
|
|
|
||||
|
||||
|
אין סיקורים .. אני אמור לנחש על מה הסרט ? תן לפחות סיקור בקצרה בלי תמונה סתם שנידע על מה מדובר מה עכשיו אני אלחץ על 30 סרטים בשביל לבחור 1 ? טיפה רצניות ..
מנהלים לדעתי צריך לעשות חוק לא לפרסם משהו בלי סיקור ולכל אלה שהולכים להגיב לי "תגיד תודה שנותנים לך משהו" אז שבו בלול ואל תגיבו כי אני לא נכנס לקרוא הערות של ילדים בני 12
|
|
|
||||
|
||||
|
^^ אחי תראה לפי ההיגיון הרוב בוחרים סרט לפי השם שלו וגם מה הבעיה להיכנס לא אהבתה תצא זה שנייה אחת ...
מה אתה מעדיף שיביאו סיקור על סרט אחד ואולי לא תאהב או שיביאו כמה ואולי תאהב?.. |
|
|
||||
|
||||
|
אחלה סרטים מאוד מצחיקים
|
|
|
||||
|
||||
|
יפה על ההשקעה .
ממומל להביא סיקורים וכולי אחרת לא ייכנסו וחבל . אנשים לא יתחילו לנחש על מה מדובר בסרט .
|
|
|
||||
|
||||
|
כוס אמא שלך אמן תמות אתם לא מבינים שכול פעם שאתם מעלים איש קטן זה עם דייללללללללללללללללללללללללללללל ינעל ראבק אתם מפגרים
|
|
|
||||
|
||||
|
^^ בהצלחה בבאן אח שלי ואני עושה לך טובה..
בקשר לזה הבנתי פעם הבאה זה יהיה עם סיקורים |
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|
|
מקרא דרגות:
|
||||||
| FXP | קפיצה מהירה (חזרה לצפייה ישירה) | פירגון | הצטרפות לאתר | 06:53 03-09-2010 | ||
|
תנאי שימוש זכויות יוצרים צוות הניהול חיפוש גוגל בדיקת אייפי העלאת תמונות גירסה קלה אודות צור קשר |
דיון עזרה וייעוץ פנאי ובידור מחשבים ואינטרנט תחביבים מוזיקה גרפיקה ואומנות לימודים והשכלה דף הבית |
תכנות ובניית אתרים מולטימדיה חומרה אוהדים בארץ ספורט ובריאות אוהדים בחו"ל וידאו וסרטים לוח בקרה |
סדרות ישראליות סדרות טלוויזיה משחקי פעולה משחקי תפקידים משחקי אסטרטגיה משחקים פורומי מערכת עזרה |
איחסון אתרים בניית אתרים יד שניה משכנתא לימודים אנרגיה סולארית פורקס גמילה מעישון |
הרשמה לאתר שכחת סיסמה |
|