משחק העינוי 1
אולי יש פה רק 4 דרכים להתעלל באיש, אבל זה עדיין מהנה. למטה בצד יש לכם 4 ריבועים. בכל ריבוע יש דרך אחרת להתעלל. חלק מהדברים אתם תצטרכו להפעיל למעלה בצד. אתם כבר תראו את זה.
שחקו עכשיו
משחק העינוי 2
בסוף, כשנמאס מהקורבן שלנו, תמיד יש קורבן אחר
יש לכם איש תלוי, יש לכם רובים, מסור ובכלל, כל מה שאדם ממוצע צריך כדי להתעלל באנשים חסרי ישע, אז למה אתם מחכים?
כל הדברים שאתם זקוקים להם נמצאים בצד.
שחקו עכשיו
פגעו בדובי
זה כל כך מהנה, ופה אתם לא צריכים להסתכן בעונש בגלל שהתעללתם בבובות של אחותכם הקטנה.
יש לכם 9 מקומות שונים, על ידי לחיצה במקלדת מ1 עד 9 תוכל לשנות את המקום ברגע.
שחקו עכשיו
interactive buddy
תגידו שלום לחבר הקטן שלכם, הוא אוהב לשחק, הוא אוהב להנות, וגם אתם, אבל הוא כנראה לא הבין למה התכוונתם כשאמרתם לו שאתם רוצים "לשחק", אבל כבר מאוחר מידיי.
התעללו בו, יש הרבה דרכים, והם למעלה בסרגל הכלים במשחק. וזה מאוד פשוט, אתם מתעללים-מקבלים כסף-קונים עוד דברים להתעללות. המשחק אפילו נשמר מעצמו, כך שכשתכנסו אליו שוב, הוא יהיה בדיוק כפי שהיה לעפני שעזבתם אותו.
שחקו עכשיו
תחטיפו לנסראללה
נכון שאתם שונאים את נסראללה? טוב זאת שאלה רטורית, הריי ברור שאתם שונאים אותו, כולם שונאים אותו.
אז במשחק הזה תוכלו להחטיף לו כהוגן
שחקו עכשיו
נערת הגומי
נכון שתמיד רציתם להיות נערת גומי, בנים? אני יודעת שכן, ולא יעזור לכם שתגידו לא.
טוב אז בשביל זה המציאו את המשחק הזה, כדי שתוכלו להתעלל ["להתעלל"]בדבר שהכי רציתם איי פעם.
ואם לא תכנסו למשחק בגלל שתמיד רציתם להיות נערת גומי, אתם תיכנסו כי היא בבגד ים.
ככה או ככה, אתם תכנסו.
שחקו עכשיו
התעללו בשלד
אחרי כל משחקי ההתעללות האלה, אתם כנראה מצפים לעוד משחק מהנה של התעללות, אתם יכולים להמשיך לצפות.
זה משחק כלכך משעמם וחסר פואנטה שיגרום לכם לתהות למה לעזעזל המציאו אותו בכלל, ואחרי התהייה הזו, אתם תרצו להתעלל בי, שגרמתי לכם להיכנס אליו בכלל.
ובכל זאת, אני יודעת שתיכנסו אליו אם תרצו או לא.
שחקו עכשיו

אולי אני יעשה שוב אחרכך