![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
![]() |
|
בקשה| דריברים למחשב |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
איזה דריבר: כל הדרייברים שם הדרייבר (חברה): לא יודע דגם: לא יודע סוג ה-WINDOWS: וינדוס XP
אני צריך דרייברים למחשב נייד שלי, עכשיו אני עכשיו אני משתמש בויסטה ואני רוצה לעבורלxp אבל יש בעיה כשניסיתי להתקין תדרייברים זה לא עבד כי זה פועל רק על ויסטה. ניסיתי עם התוכנה של הדרייברים זה לא עזר , ניסיתי באתר של החברה ויש שם רק לויסטה ... עכשיו אנשים יש סיכוי שאתה עוזרים לי כי אני מיואש המחשב שלי בקושי סוחב עם ויסטה המחשב זה compaq a916nr זה מחשב נייד אם זה משנה... ![]() קרדיט לי^-שאולי|מעצב בינוני|לא מעצב בפרטי כרגע|לא לבקש בכלל| יְבָרֶכְךָ ה' וְיִשְׁמְרֶךָ: יָאֵר ה' פָּנָיו אֵלֶיךָ וִיחֻנֶּךָּ: יִשָּׂא ה' פָּנָיו אֵלֶיךָ וְיָשֵׂם לְךָ שָׁלוֹם: ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
יש כאן את כל הדריברים
רשום שיכול לעבוד ויכול לא Link לא היתי ממליץ להחליף ל XP תנסה להתקין VISTA משופר.. יש הרבה כאלו שאין בהם את כל השטויות שאף אחד במילא לא משתמש כך שהו יהיה הרבה יותר מהיר לא יודע שמות חוץ מ TINY VISTA שזה אולי הויסטה הכי מהיר שיש ^^ בדוק ![]() CPU: C2D E6750 @ 3200MHz Cooling : Thermaltake BigTyp 120 VX Memory: G.Skill PI Black 900Mhz 8GB (4x2GB) @ 800MHz 1:1 GPU: Palit 9600GT Sonic @ Stock MOBO: ASUS P5N-E SLI HDD: Western Digital 1000GB (500x2 Raid 0) HDD2 (External): Seagate 250GB + Seagate 1TB (DEAD) + Western Digital 1TB OS: Windows 7 Ultimate x64 Sound: Logitech X-530 5.1 + Creative PCI-E X-Fi Xtreme Audio Mouse: Logitech G9 Keyboard: Saitek Cyborg Head Phones: Sennheiser EH 150![]() |
|
|
||||
|
||||
|
אחי אני צריך משהו בדוק שעובד כי אני לא רוצה לפרמט עוד פעם תמחשב....
ראיתי תדבר הזה פעם שעברה ורק דריבר אחד עבד לי משם ![]() קרדיט לי^-שאולי|מעצב בינוני|לא מעצב בפרטי כרגע|לא לבקש בכלל| יְבָרֶכְךָ ה' וְיִשְׁמְרֶךָ: יָאֵר ה' פָּנָיו אֵלֶיךָ וִיחֻנֶּךָּ: יִשָּׂא ה' פָּנָיו אֵלֶיךָ וְיָשֵׂם לְךָ שָׁלוֹם: ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
אין דבר כזה בדוק אלה אם היה לי או למישהו את המחשב הזה והוא ניסה את הדריברים האלו.. האתר הרישמי לא מפרסם דריברים ל XP בגלל שהמחשב הזה בנוי לויסטה כך שאנשים משנים את הדריברים באצמם ומפרסמים וזה מה שההוא מהפורום השני עשה.. אין אחריות שיעבדו
![]() CPU: C2D E6750 @ 3200MHz Cooling : Thermaltake BigTyp 120 VX Memory: G.Skill PI Black 900Mhz 8GB (4x2GB) @ 800MHz 1:1 GPU: Palit 9600GT Sonic @ Stock MOBO: ASUS P5N-E SLI HDD: Western Digital 1000GB (500x2 Raid 0) HDD2 (External): Seagate 250GB + Seagate 1TB (DEAD) + Western Digital 1TB OS: Windows 7 Ultimate x64 Sound: Logitech X-530 5.1 + Creative PCI-E X-Fi Xtreme Audio Mouse: Logitech G9 Keyboard: Saitek Cyborg Head Phones: Sennheiser EH 150![]() |
|
|
||||
|
||||
|
אני אומר לך בוודאות שאני זוכר שהורדתי את זה מפה יש לי את זה אפילו על דיסק וזה לא עובד..
![]() קרדיט לי^-שאולי|מעצב בינוני|לא מעצב בפרטי כרגע|לא לבקש בכלל| יְבָרֶכְךָ ה' וְיִשְׁמְרֶךָ: יָאֵר ה' פָּנָיו אֵלֶיךָ וִיחֻנֶּךָּ: יִשָּׂא ה' פָּנָיו אֵלֶיךָ וְיָשֵׂם לְךָ שָׁלוֹם: ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
לא יודע
חכה למישהו שיודע איך לעזור לך בהצלחה ![]() CPU: C2D E6750 @ 3200MHz Cooling : Thermaltake BigTyp 120 VX Memory: G.Skill PI Black 900Mhz 8GB (4x2GB) @ 800MHz 1:1 GPU: Palit 9600GT Sonic @ Stock MOBO: ASUS P5N-E SLI HDD: Western Digital 1000GB (500x2 Raid 0) HDD2 (External): Seagate 250GB + Seagate 1TB (DEAD) + Western Digital 1TB OS: Windows 7 Ultimate x64 Sound: Logitech X-530 5.1 + Creative PCI-E X-Fi Xtreme Audio Mouse: Logitech G9 Keyboard: Saitek Cyborg Head Phones: Sennheiser EH 150![]() |
|
|
||||
|
||||
|
סבבה לא אמרתי לך תודה אפילו
אז תודה ![]() קרדיט לי^-שאולי|מעצב בינוני|לא מעצב בפרטי כרגע|לא לבקש בכלל| יְבָרֶכְךָ ה' וְיִשְׁמְרֶךָ: יָאֵר ה' פָּנָיו אֵלֶיךָ וִיחֻנֶּךָּ: יִשָּׂא ה' פָּנָיו אֵלֶיךָ וְיָשֵׂם לְךָ שָׁלוֹם: ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
אני אוכל לעזור לך, אבל תצטרך לעבור ל XP קודם כל כדי שכשאני אביא לך דרייברים אתה תתקין ותגיד לי אם זה פועל.
|
|
|
||||
|
||||
|
טוב אחי תביא אין הרבה ברירה
![]() קרדיט לי^-שאולי|מעצב בינוני|לא מעצב בפרטי כרגע|לא לבקש בכלל| יְבָרֶכְךָ ה' וְיִשְׁמְרֶךָ: יָאֵר ה' פָּנָיו אֵלֶיךָ וִיחֻנֶּךָּ: יִשָּׂא ה' פָּנָיו אֵלֶיךָ וְיָשֵׂם לְךָ שָׁלוֹם: ![]() |
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|
|
מקרא דרגות:
|
||||||
| FXP | קפיצה מהירה (חזרה לבקשת דרייברים) | פירגון | הצטרפות לאתר | 10:52 09-02-2010 | ||
|
תנאי שימוש זכויות יוצרים צוות הניהול חיפוש גוגל בדיקת אייפי העלאת תמונות גירסה קלה אודות צור קשר |
דיון עזרה וייעוץ פנאי ובידור מחשבים ואינטרנט תחביבים מוזיקה גרפיקה ואומנות לימודים והשכלה דף הבית |
תכנות ובניית אתרים מולטימדיה חומרה אוהדים בארץ ספורט ובריאות אוהדים בחו"ל וידאו וסרטים לוח בקרה |
סדרות ישראליות סדרות טלוויזיה משחקי פעולה משחקי תפקידים משחקי אסטרטגיה משחקים פורומי מערכת עזרה |
איחסון אתרים בניית אתרים יד שניה משכנתא לימודים אנרגיה סולארית פורקס |
הרשמה לאתר שכחת סיסמה |
|