fxp
שחזור סיסמה הרשמה
  • הודעות
  • אשכולות
  • רשומים
  • מחוברים כרגע
הרשמה לאתר
בקשה|

מתכון פיצוץ למטבוחה

  1. 05-04-2009 18:21 #1
    בן
    תאריך הצטרפות
    13-08-08
    שם פרטי
    גל
    הודעות
    2,759
    אני חייב דחוף מתכון למטבוחה טעימה.

  2. 05-04-2009 18:23 #2
    בן
    תאריך הצטרפות
    02-12-08
    שם פרטי
    Patto0
    הודעות
    6,326

  3. 05-04-2009 18:24 #3
    GoldGirl מנותק מפקחת קטגוריית מוזיקה בעבר ואהבת חיו של אסף בהווה ובעתיד.
    בת
    תאריך הצטרפות
    26-03-09
    שם פרטי
    אמילי DDDD=
    הודעות
    12,571
    http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=611364


    עריכה:חיפשתי מדריך לזה שביקש ובידיוק זה שמעלי הגיב...
    נערך לאחרונה על ידי GoldGirl, 05-04-2009 בשעה 18:26 סיבה: טעות לא ראיתי שמישהו כבר הגיב

  4. 05-04-2009 18:35 #4
    בן
    תאריך הצטרפות
    13-08-08
    שם פרטי
    גל
    הודעות
    2,759
    Mישהו ניסה אותם הם טובים באמת? שלא יהיה לי פדיחות בחג..

  5. 05-04-2009 18:40 #5
    בת
    תאריך הצטרפות
    24-09-08
    שם פרטי
    קרן
    הודעות
    1,412
    מטבוחה - סלט עגבניות מבושל

    המצרכים
    עגבניות אדומות בכמות שאתם רוצים לקבל כסלט
    1-2 פלפלים ירוקים חריפים
    שיני שום לפי הטעם
    מלח
    שמן
    פפריקה מתוקה


    אופן ההכנה
    שוטפים את העגבניות, חורצים בקליפתן שני חתכים אלכסוניים כמו איקס.
    הכי טעים זה עגבניות תמר המאורכות, אבל מאחר ואין להשיג תמיד - כל עגבניה אדומה ובשלה תצלח.
    שולקים את העגבניות במים רותחים לכמה דקות
    קולפים את הקליפה - היא מתקלפת בקלות בגלל החתך שעשינו בקליפה, ובגלל המים הרותחים
    קוצצים את בשר העגבניות הקלופות לריבועים גסים
    מכניסים את העגבניות הקצוצות לסיר, ומבשלים אותן, ככה לבד, בלי כלום
    אסור להתרחק מדי מהסיר, צריך להשגיח ולערבב כל הזמן, שלא יידבק וייחרך
    בהתחלה התבשיל מגיר הרבה נוזלים, אבל כשהם מתחילים להיעלם - העגבניות הופכות למין דייסה.
    כשאין יותר נוזלים, מוסיפים שום קצוץ דק או כתוש, רצועות דקות של פלפל חריף, ומלח.
    אם רוצים סלט ממש חריף, שמים גם את גרעיני הפלפל, כי בהם מתרכזת חריפות רבה.
    בוחשים טוב, עד שהפלפל מחליף את צבעו הירוק הכהה לצבע מבושל.
    כעבור כמה דקות, מוסיפים את השמן והפפריקה - שניהם בכמות נדיבה - ומערבבים כל הזמן.
    אמורה להתקבל תערובת מבריקה מהשמן, וצבועה באדום עמוק מהפפריקה.
    מכבים את האש, מקררים, מעבירים לצנצנת מעוקרת - שנשטפה לפני כן במים רותחים ויובשה.

    לוקחים סלט מהצנצנת תמיד אך ורק עם כף נקיה, שלא יתקלקל.
    קרדיט למתכונים.נט
    תהנה [:

  6. 05-04-2009 18:42 #6
    בן
    תאריך הצטרפות
    13-08-08
    שם פרטי
    גל
    הודעות
    2,759
    אני צריך לדעת מה הכי טוב כדי שאני לא יתפדח בחג...

  7. 05-04-2009 18:44 #7
    בן
    תאריך הצטרפות
    23-02-09
    הודעות
    3,106
    אני אישית מעדיף את המתכון של מתכונים.נט
    (זה שקרן הביאה).

    אבל בכ"א, אם אתה רוצה להיות ממש בטוח אז פשוט תקנה \:
    זה עולה כמה שקלים בודדים.

  8. 05-04-2009 18:58 #8
    בן
    תאריך הצטרפות
    24-07-07
    הודעות
    5,046
    לא אחי עדיף לו להכין יוצא הכי טעים
    אמא שלי כל שישי מכינה
    תלך על המתכון של מתכונים.נט
    בהצלחה

  9. 05-04-2009 19:01 #9
    בן
    תאריך הצטרפות
    13-08-08
    שם פרטי
    גל
    הודעות
    2,759
    זה לא עניין של כסף... ועוד 5 שקלים בכלל.
    אני רוצלה להכין בבית מכיוון שזה יותר טעים מהקנוי... תודה בכל מקרה.
    אפשר לנעול לקחתי מתכון כבר.

מקרא דרגות:  » יו"ר » מנכ"ל » מנהל ראשי » מפקח » מנהל פורום » צוות פרוייקטים » צוות סיקורים » משתמש כבוד » היכל התהילה » Champ » משקיען כבוד » Winner