fxp
שחזור סיסמה הרשמה
  • הודעות
  • אשכולות
  • רשומים
  • מחוברים כרגע
הרשמה לאתר

מתכון|סוכריה על מקל P-:

  1. 11-04-2009 20:27 #1
    בת
    תאריך הצטרפות
    10-04-09
    שם פרטי
    אאסתר 3>
    הודעות
    1,840
    זה לא ספאם, זה סוכריה על מקל 3>
    מצרכים :

    • 1 כוס סוכר
    • 8-10 מקלות ארטיק
    • מחבת טפלון קטנה
    אופן ההכנה :

    • משמנים במרגרינה קטע של השיש במטבח ומסדרים עליו, בעיגול, מקלות ארטיק (אפשר להשיג בחנויות יצירה.
    • שמים סוכר במחבת טפלון ומבשלים בזהירות על להבה בינונית. מערבבים עם כף עץ כל הזמן עד שהסוכר נמס והופך לקרמל.
    • יוצקים קצת קרמל על כל מקל בקצהו וממתינים שיתקרר/יתקשה קצת. זה קורה מהר מאוד.
    • מנתקים בעדינות את המקלות מהשיש והופכים אותם. שופכים קצת קרמל על הצד השני של הסוכרייה. מחכים שיתקרר ומחלקים למי שהתנהג יפה.
    • אפשר לגוון עם עשבי תיבול שמכניסים לסיר אחרי שהסוכר נמס, כמו נענע, מרווה, גרניום לימוני, לימונית
    מתכון|סוכריה על מקל P-:
    קרדיט ל-Ynet
    בתאבון!

  2. 11-04-2009 20:31 #2
    בן
    תאריך הצטרפות
    02-09-08
    שם פרטי
    נו נחש...
    הודעות
    1,098
    קל ופשוט.זה קרמל מוקשה
    ובכל זאת מתכון טוב תודה


    ראיתם? גם אני משתמש יקר!

    אבל עוד לא הבנתי למה הסרתם לי את החתימה?





    נשבע לכם אני עשיתי..

  3. 11-04-2009 20:34 #3
    בת
    תאריך הצטרפות
    14-08-08
    שם פרטי
    יובל ツ
    הודעות
    2,227
    נשמע טוב מאוד למרות שלא בריא!
    נראלי אכין, התמונה הזו קשורה למתכון? =]

  4. 11-04-2009 20:34 #4
    בת
    תאריך הצטרפות
    10-04-09
    שם פרטי
    אאסתר 3>
    הודעות
    1,840
    ציטוט פורסם במקור על ידי Spaghetti צפה בהודעה
    נשמע טוב מאוד למרות שלא בריא!
    נראלי אכין, התמונה הזו קשורה למתכון? =]
    כן, התמונה הזו היא התוצאה.

  5. 11-04-2009 20:54 #5
    בן
    תאריך הצטרפות
    16-04-08
    שם פרטי
    אור
    הודעות
    1,594
    זה כשר לפסח?
    ואפשר לשים את המקלות בתבנית?
    תודה על המתכון נשמע נחמד מאוד

  6. 11-04-2009 20:56 #6
    GoldGirl מנותק מפקחת קטגוריית מוזיקה בעבר ואהבת חיו של אסף בהווה ובעתיד.
    בת
    תאריך הצטרפות
    26-03-09
    שם פרטי
    אמילי DDDD=
    הודעות
    12,463
    עכשיו אני לא יגיד "תודה רבה יכין בהיזדמנות"
    אלה אני אומרת עכשיו שאני מכינה את זה לא מחר ולא מחרתיים
    היוםםם
    תודה רבה
    17.03.10 - 17.07.11

    פריצה של אביעד : אמילי יתותחית, אני מאד מאד התגעגע אליך .
    בהצלחה בהמשך תותחית, מת עליך :3> 3> 3>

  7. 11-04-2009 23:40 #7
    בן
    תאריך הצטרפות
    08-02-09
    שם פרטי
    טל
    הודעות
    2,530
    חחח זה טעים בטוח! =]
    תודה.

מקרא דרגות:  » יו"ר » מנכ"ל » מנהל ראשי » מפקח » מנהל פורום » צוות פרוייקטים » צוות סיקורים » משתמש כבוד » היכל התהילה » Champ » משקיען כבוד » Winner