![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
![]() |
|
עזרה| LG Scarlet וכבל |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
שלום לכולם
קניתי השבוע את ה-LG Scarlet. טלויזיה מדהימה. אבל אני לא יודע איזה חיבורים כדאי לי לקנות אלייה כרגע אני מחובר עם החיבור הכי מעפן שהוא RCA לRCA אני רוצה לחבר לממיר הוט מהטלויזיה (בממיר יש סקארט ו-RCA) בטלויזיה יש לי את כל החיבורים חוץ מSCART בממיר אין לי HDMI אבל בטלויזיה כן אני רוצה גם המלצה לחיבור של DVD עם מערכת קולנוע מובינת בתוכו (לDVD אין יציאות HDMI ו-SCART) תודה למי שיעזור
|
|
|
||||
|
||||
|
כך SCART TO SVIDEO +סאונד
http://exp.shopy.co.il/products/91660 SVIDEO שעדייף על ה COMPOSITE בחיבור ה RCA , יש גם אפשרות לקנות טרנסקודר,ולחבר בחיבור הקומפננט,אבל זה דורש השקעה נוספת ודגם וחברה של ה DVD ?קומפננט יש בו? " את מתווה לי את הדרך , לא כמעט ולא בערך , את השביל המנתב , את השכל אל הלב , את רואה צעד קדימה את אישה עם לב של אמא , לב אוהב! , לב דואג!, שצריך , ארי , שואג " . |
|
|
||||
|
||||
|
דווקא זה מה שרציתי לקנות
אבל הבנתי שזה שיפור של 15% בתמונה סך הכל, לא להיט מה זה הטרנקודר ומה הוא עושה? אתה לא חושב שכדאי לי לחבר בטלויזיה SCART ל- RCA? ה-DVD שיש לי בן כמה שנים והוא Panasonic SA-HT335 מחכה לתשובה ממך |
|
|
||||
|
||||
|
הכבל שהבאתי לך טוב יותר מי SCART ל- RCA,כיוון זה SVIDEO עדייף על ה COMPOSITE בחיבור ה RCA ,
טרנסקודר מסוגל להמיר RCA וSCART לחיבורי וידאו איכותיים יותר וה Panasonic SA-HT335 זו מערת משולבת?כי זה די ישן,אתה מוזמן לצלם את כל החיבורים של ולשים תמונה " את מתווה לי את הדרך , לא כמעט ולא בערך , את השביל המנתב , את השכל אל הלב , את רואה צעד קדימה את אישה עם לב של אמא , לב אוהב! , לב דואג!, שצריך , ארי , שואג " . |
|
|
||||
|
||||
|
אז אתה בעצם אומר לי שמקסימום תוספת באיכות שאני יכול לקבל כרגע היא 15%?
נשמע לי לא כל כך הגיוני. אני מצרף קישור לתמונה של החיבורים של הDVD (מצטער על האיכות של התמונה): http://lh5.ggpht.com/_0niV70Yp18E/Se...0/DSC00147.JPG |
|
|
||||
|
||||
|
מה לא הגיוני,אין לך SCART בטלויזה אין לך HDMI בממיר,וזה לא 15אחוז
בקשר ל Panasonic SA-HT335,כבל קומפננט משני הכיוונים ![]() " את מתווה לי את הדרך , לא כמעט ולא בערך , את השביל המנתב , את השכל אל הלב , את רואה צעד קדימה את אישה עם לב של אמא , לב אוהב! , לב דואג!, שצריך , ארי , שואג " . |
|
|
||||
|
||||
|
ולא עדיף לי כבל קומפוננט לLCD עצמו (מהממיר)? זה לא איכותי יותר?
ויש לי עוד שאלה - כרגע מחובר מהDVD ל-LCD עוד שני חיבורים רגילים של אדום ולבן כדי שאוכל לשמוע גם את הטלויזיה דרך המערכת, אבל משום מה יש דילאי של פחות משנייה בין הטלויזיה לממיר וזה גורם לצליל להישמע כאילו יש לו הד. יש לך מושג מה הגורם לבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? |
|
|
||||
|
||||
|
אבל רשמת '' (בממיר יש סקארט ו-RCA)''
אז יש לך קומפננט בממיר? לתיאור שלך,לדעתי כבלים איכותיים יותר יפתרו את הבעיה " את מתווה לי את הדרך , לא כמעט ולא בערך , את השביל המנתב , את השכל אל הלב , את רואה צעד קדימה את אישה עם לב של אמא , לב אוהב! , לב דואג!, שצריך , ארי , שואג " . |
|
|
||||
|
||||
|
אבל לפי מה שאני יודע יש כבל SCART לקומפוננט, לא?
כבלים איכותיים יותר הכוונה שלך זה לבעית הדילאי? |
|
|
||||
|
||||
|
סקראט לקומפננט רק אחרי טרנסקודר,עם אתה לא יוכול לשים עוד כסף טרנסקודר, על אז כך כך SCART TO SVIDEO +סאונד שהוצע למעלה
כבל איכותי יותר זה כבל עם מחברי זהב " את מתווה לי את הדרך , לא כמעט ולא בערך , את השביל המנתב , את השכל אל הלב , את רואה צעד קדימה את אישה עם לב של אמא , לב אוהב! , לב דואג!, שצריך , ארי , שואג " . |
|
|
||||
|
||||
|
אה אוקיי מה שאתה אומר לי עכשיו זה משהו אחר שיותר הגיוני
הכוונה שלך שאני אקנה כבר של סקארט לSVIDEO וכבל קומפוננט ולחבר אותם ביחד? כבלים איכותיים יותר יפתרו את בעיתת הדילאי במאה אחוז? תודה אחי, אני מעריך את העזרה שלך
|
|
|
||||
|
||||
|
SCART TO SVIDEO בא 2RCA לסאונד,תראה את התמונה בקישור למעלה
כבלים איכותיים יותר יפתרו את הבעיה " את מתווה לי את הדרך , לא כמעט ולא בערך , את השביל המנתב , את השכל אל הלב , את רואה צעד קדימה את אישה עם לב של אמא , לב אוהב! , לב דואג!, שצריך , ארי , שואג " . |
|
|
||||
|
||||
|
מה אתה אומר, אם אני אקנה את שני הכבלים האלה אני אפתור את הבעיה?
http://exp.shopy.co.il/products/110998 http://exp.shopy.co.il/products/91660 |
|
|
||||
|
||||
|
כן אלה טובים
למה אתה צריך את השני הוא נימצא בתוך הכבל הראשון " את מתווה לי את הדרך , לא כמעט ולא בערך , את השביל המנתב , את השכל אל הלב , את רואה צעד קדימה את אישה עם לב של אמא , לב אוהב! , לב דואג!, שצריך , ארי , שואג " . |
|
|
||||
|
||||
|
אנשים לא מבינים את ההבדל מסקארט לקומפוננט.
כניסות קומפוננט בטלוויזיות בארץ לא תומכות בטכנולוגיית RGB - שזה הסקארט. לכן בלי טרנסקודר - קופסה קטנה שנותנת תמיכה בRGB, לא תוכל לחבר בSCART TO COMPONENT. אבל לדעתי לשלם 500 ש"ח ממש לא שווה את האיכות שהוא נותן, כי זה לא שמיים וארץ הבדל. כאמור Scart To S-Video+RCA הכי טוב לך. השיפור מRCA לא עצום כמובן, אבל עדיף מקומפוזיט נחות. לגבי הבעיה של הדיליי שלך, זה תלוי במקור הערוץ + כמה קרוב אתה יושב, וכמובן בכבל. בהצלחה בקנייה, עוד משהו? |
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|