![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
| צפה בתוצאות הסקר: להשאיר את המערכת Recaptcha (הקוד) שרוצים לעשות תמונה ? | |||
| כן |
|
82 | 61.65% |
| לא |
|
16 | 12.03% |
| מזה ?!?!?! |
|
35 | 26.32% |
| מצביעים: 133. לא ניתן להצביע לסקר זה | |||
![]() |
|
פרסום| מערכת חתימות |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
הנה דוגמא :
מדריך הכנה :
עיצוב מספר 1 : עיצוב מספר 2 : עיצוב מספר 3 : עיצוב מספר 4 (קדיט לSwollow) : עיצוב מספר 5 (קרדיט לAngelOfDeath) : עיצוב מספר 6 (קרדיט לTerminatorT800) : עיצוב מספר 7 (קרדיט לadmind) : עיצוב מספר 8 (קרדיט לAngelOfDeath) : עיצוב מספר 9 (קרדיט לAngelOfDeath) : עיצוב מספר 10 (קרדיט לSwollow) : עיצוב מספר 11 (קרדיט לKoSKoK) : עיצוב מספר 12 (קרדיט לAngelOfDeath) : ** לבנתיים התמונות לא תומכות בעברית ** כדי לפרסם תמונה שאני יוסיף לאתר יש למלות לפי הטופס הבא (תמונה שמכילה יותר מ6 תמונות אני לא יוסיף) : ציטוט:
תהנו !!!!!! קרדיט מלא לי ווינרים : 1 צ'אמפ : 0 אזהרות : 0 ![]() נערך לאחרונה על ידי SockeT, 16-07-2009 בשעה 17:16 סיבה: הוספת עיצוב |
|
|
||||
|
||||
|
כל הכבוד איזה השקעה ! תותח!
לנעוץ נראה לי.
|
|
|
||||
|
||||
|
תודה אני ישים בחתימה שלי!
עריכה: זה מתעדכן? |
|
|
||||
|
||||
|
כל הכבוד, נדבר בה"פ אני יעשה עם אתה לא מתנגד עיצוב אחר.
![]() Rammstein עונה 6 פרק 16 אח איזה סידרה .. ירח ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
לא, אבל בקרוב מערכת מתעדכנת
ווינרים : 1 צ'אמפ : 0 אזהרות : 0 ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
אחי שיחקת אותה באמת תודהה !!!
|
|
|
||||
|
||||
|
בבקשה, בקרוב אפשרות בחירה של עיצובים שונים.
ווינרים : 1 צ'אמפ : 0 אזהרות : 0 ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
יש לי גם כמה הצעות לגרסא הבאה של החתימה:
- ניקוד זהב (כמות זהב) - כמות מדענים - גודל עיר - כמות ערים - משאבים שבהם הערים נמצאות אשמח אם תקבל את הרעיונות. |
|
|
||||
|
||||
|
דיברנו בקשר לעיצובים סבבה אני יכין, נועץ לשבוע+-
![]() Rammstein עונה 6 פרק 16 אח איזה סידרה .. ירח ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
סוס אחי כל הכבוד ! תודה
|
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
כי התמונה כבר יותר מדי גדולה ווינרים : 1 צ'אמפ : 0 אזהרות : 0 ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
פיי יפה אחי כל הכבוד על ההשקעה
|
|
|
||||
|
||||
|
בקשר לשם משתמש תוריד כי יש אנשים שיש להם סקריפט לא חוקי מוצאים עירים לפי שם משתמש
![]() דרגת מעצב: מתחיל סוגי עיצוב: לוגואים,אמריקאיות,ישראליות,ועוד תוכנה: Photoshop CS5
|
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
בקיצור אני רשמת וממליץ לכולם לרשום שם משתמש של הפורום לא של המשחק עצמו כי אז יכולים לדעת עליכם הרבה דברים.. (דעה שלי) ולעניין:איך אני מעדכן את החתימה? |
|
|
||||
|
||||
|
תודה יא מלך שיחקתה אותה!!
גם לי נשבר הלב כשה ראיתי את ליון כובשים את ה 1-1 כל מי שגם אותו הגול ביאס שיעתיק את החתימה!
![]() |
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|
|
מקרא דרגות:
|
||||||
| FXP | קפיצה מהירה (חזרה לIkariam) | פירגון | הצטרפות לאתר | 06:44 03-09-2010 | ||
|
תנאי שימוש זכויות יוצרים צוות הניהול חיפוש גוגל בדיקת אייפי העלאת תמונות גירסה קלה אודות צור קשר |
דיון עזרה וייעוץ פנאי ובידור מחשבים ואינטרנט תחביבים מוזיקה גרפיקה ואומנות לימודים והשכלה דף הבית |
תכנות ובניית אתרים מולטימדיה חומרה אוהדים בארץ ספורט ובריאות אוהדים בחו"ל וידאו וסרטים לוח בקרה |
סדרות ישראליות סדרות טלוויזיה משחקי פעולה משחקי תפקידים משחקי אסטרטגיה משחקים פורומי מערכת עזרה |
איחסון אתרים בניית אתרים יד שניה משכנתא לימודים אנרגיה סולארית פורקס גמילה מעישון |
הרשמה לאתר שכחת סיסמה |
|