אני משתמש ביוטורנט 1.8.3 וזה מוריד לי לאט למישהו יש מדריך איך להפוך את זה ליותר מהיר כי חיפשתי בלינקייה ולא מצאתי =[ תודה על העזרה =]
|
|
|||||||||
|
FxP Master
אני משתמש ביוטורנט 1.8.3 וזה מוריד לי לאט למישהו יש מדריך איך להפוך את זה ליותר מהיר כי חיפשתי בלינקייה ולא מצאתי =[ תודה על העזרה =]
?Hey. Don't ever let somebody tell you... You can't do something. Not even me. All right
You got a dream... You gotta protect it. People can't do somethin' themselves, they wanna tell you you can't do it.
If you want somethin', go get it. Period
Banned
א.המהירות לא קשורה רק בהגדרות,בשביל מהירות גבוהה צריך:
פורטים פתוחים,הרבה משתפים וקצת מורידים ומהירות אינטרנט סבירה.
ב.יש לך ראוטר?
ג.אתה יכול להגדיר כמו שיש בלינקייה [כמו ה1.7 זה בערך אותו דבר]
ד.אם תביא תמונה מהתוכנה [כשהיא מורידה] זה יעזור.
FxP Master
?Hey. Don't ever let somebody tell you... You can't do something. Not even me. All right
You got a dream... You gotta protect it. People can't do somethin' themselves, they wanna tell you you can't do it.
Banned
יש לך את זה
הורדה+מדריך-טורנט| הורדת והגדרת התוכנה µTorrent 1.7.7 שתורידו על 300 KB לשניה!
ואם יש לך ראוטר אתה צריך לפתוח פורטים..
בכול זאת כמו שאמרתי תמונה תעזור..
FxP Master
כן אני יודע אבל יש לי את הגרסה 1.8.3
הנה התמונה:http://www.siz.co.il/my.php?i=qtmghz2yyv4w.bmp
Banned
אוקיי,
א.בקשר להגדרות,תנסה להגדיר זה בערך אותו דבר.[אי הגדרתי עם 1.8.2 מהמדריך הזה]
ב.ההורדה איטית כי יש רק קצת משתפים.
בשביל מהירות גבוהה צריך הרבה משתפים וקצת מורידים.
FxP Above Average
תפתח פורט ליוטורנט בראוטר ,אחרת לא יעזור אם אפילו תגדיר את היוטורנט כמו שצריך האיטיות תשאר.
דרך אגב גרסה זאת לא מומלצת עדיין וקיימים בה באגים ממליץ לך על 1.8.2 אבל ראשית תתחיל מפתיחת פורט בראוטר שלך פורט מומלץ מספר 65000 את אותו פורט שתפתח תגדיר גם בתוכנת היוטורנט (אחרת לא שווה שפתחת פורט מסויים ואתה משתמש בפורט אחר שהוא בעצם סגור). אם אתה זקוק למדריך פתיחת פורטים רשום את שם הדגם המלא של הראוטר (בד"כ רשום על גב המכשיר).