fxp
שחזור סיסמה הרשמה
  • הודעות
  • אשכולות
  • רשומים
  • מחוברים כרגע
הרשמה לאתר
מתכון|

ברקוקש- מומלץ!!!

  1. 23-07-2009 20:31 #1
    בן
    תאריך הצטרפות
    27-07-08
    הודעות
    3,273
    ברקוקש זה מאכל חלבי טעים נורא!!!
    מצרכים:
    סיר חלבי
    חבילת פתיתים
    חלב
    מים
    הכנה:
    דבר ראשון הוסיפו לסיר את הפתיתים
    אחר-כך הוסיפו מים עד לגובה הפתיתים אולי קצת יותר
    שימו בגז על חום גבוהה
    מתי שהמים נגמרים(הפתיתים סופחים את המים...)
    הוסיפו חלב בערך עד לגובה הפתיתים אחרי המים...
    המשיכו להרתיח כ-5 דקות
    להוסיף סוכר/מלח....(מי שאוהב יותר סוכר לשים סוכר ומי שאוהב יותר מלח לשים מלח..)
    להגיש
    בתאבון!






  2. 24-07-2009 12:49 #2
    בן
    תאריך הצטרפות
    24-07-09
    הודעות
    68
    תודה=]

  3. 24-07-2009 12:51 #3
    בן
    תאריך הצטרפות
    09-04-09
    שם פרטי
    Prati :D
    הודעות
    1,017
    אני לא הולך לנסות לא מתחבר תודה אבל
    מוכר 26 משחקים(למחשב)מטורפים במחיר טוב !
    הכל בבת אחת
    לפרטים צרו איתי קשר בפרטי.

  4. 24-07-2009 15:28 #4
    בן
    תאריך הצטרפות
    19-05-07
    שם פרטי
    מתןןツ
    הודעות
    1,981
    תודה רבה !
    נשמע ממש מעניין ^_^
    אולי אני אנסה, תוסיף קרדיט.

  5. 24-07-2009 15:29 #5
    בן
    תאריך הצטרפות
    16-05-08
    שם פרטי
    אוראל
    הודעות
    4,358
    ללאאאא מינורן, או איך שלא קוריאם לך!!!

    זה מאכל שאוכלים אותו במימונה, בעיקר מרוקאים, זה מאכל ממוצא מרוקאי,
    ולא משתמשים בחבילת פתיתים, אלא בסולת

    ושימים מלח וחמאה,

    ככה עושים את זה [ תוסיף למתכון הראשי , למטה עם קרדיט לי ]

    מצרכים:
    פינג'אן
    סולת
    חלב
    מים

    הכנה:
    דבר ראשון שימו חצי חבילת סולת בערך בתוך קערית עם רבע כוס מים, תתחילו לפורר עד שזה כמו קוסקוס ,אפילו יותר מפורר,
    ממש כמו חול עם טיפלה מיים.. [ הוסיפו עוד קצת מים, עם הכמות של הסולת יותר מידי גדולה.. ואתם לא מצליחים לפורר]
    שימו בתוך הפינגאן עם רבע [ בערך!!]חבילת חמאה , אחרי שהחמאה נמסה, לשים כמה כוסות חלב [ עד שזה ניראה כמו דייסה עם קצת יותר נוזלים..] להוסיף קצת מלח ולהרתיח

    שאתם מוציאים, להוציא לקעריות , להוסיף חצי כפית חמאה , וקצת מלח

    ולאכול

    אני כל הזמן רושם בערך, כי זה מתכון של סבתא שלי, ואצלם לא היו שמים בכמיות אלה לפי העין ..

    מקווה שנהנהתם

    ----------------------
    עריכה:
    ורושמים בורקוקוס !!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. 24-07-2009 15:34 #6
    בן
    תאריך הצטרפות
    27-07-08
    הודעות
    3,273
    אתה במתכון של המרקואים.... אחי שינה קצת את המתכון ובעפולה אין איפה לקנות ברקוקש... ל]עמים אבא שלי לנוסע ליקנות את בקריית שמונה אבל אם לא אז אנחנו מכינים עם פתיתים אבל כעיקרון זה אותו טעם אחי






  7. 24-07-2009 15:59 #7
    בן
    תאריך הצטרפות
    16-05-08
    שם פרטי
    אוראל
    הודעות
    4,358
    אתה חושב שזה אותו טעם,.

    טוב אני פותח לזה אשכול ניפרד..

  8. 25-07-2009 02:44 #8
    בן
    תאריך הצטרפות
    06-09-08
    הודעות
    1,938
    אחי מה ששמת פה זה סתם פתיתים עם חלב
    בורקוקש קצת יותר קשה להכין,סבתא שלי מכינה את זה במימונה וכאלה,זה עם סולת והכל

מקרא דרגות:  » יו"ר » מנכ"ל » מנהל ראשי » מפקח » מנהל פורום » צוות פרוייקטים » צוות סיקורים » משתמש כבוד » היכל התהילה » Champ » משקיען כבוד » Winner