![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
![]() |
|
פרסום| Project A.L.I.V.E Israeli game |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
לאחר ההשפלה של המשחק החדש הישראלי שיצא המשחק שקוראים לו:
"פיצה מורגנה" למרות המנוע שהם עשו בתוך התחלה ביקשו בעבור כסף שלא שווה שקל! אבל רובי פרנק מבטיח שזה יהיה המשחק הטוב שיצא אי פעם בישראל הנה השאלות שנשאלו: 1.מתי המשחק בערך יצא? 2.כמה אנשים משתתפים איתך בפרוייקט? 3.יהיה ברשת ויהיה גם בוטים? 4.המשחק יהיה משהו מקורי ולא משהו שקיים{לדעתי כדי לך להוסיף מטוסים וטנקים וכל זה ולעשות מגוון רחב של שינוי מצב,כמו מצב שעומדים,שיושבים ששוכבים ושנמצאים בעוד כמה מצבים,וגם העלילה,וגם כל המערכות חלק שלא קיימות,תעשה כמו בFBI שדופקים את הדלת בבעיטה ואז היא כאילו נסדקת וכל זה,תעשה גם מערכת שנוכל להרוס בתים וכל זה וחלונות גם זה יהיה מגניב,וגם העלילה}? 5.יהיה במשחק משימות? 6.יהיה במשחק שיהיה סרטון וידאו קצר שקשור למשימה כמו בGTA שכל פעם בהתחלת משימה מראים סרטון? 7.יהיו פקודות? 8.יהיה מגוון ענקי של רחבים וכל מיני מפות שונות ומערכות ייחודיות-שאחרים לא חשבו עלייהם? 9.כמה המשחק יעלה בארץ? 10.הגרפיקה תראה יותר טובה משל RISING EAGLE? 11.אתה חושב שיש סיכוי למשחק להצליח בארץ ובחו"ל במידה והוא יושלם? והנה התשובות: 1. המשחק יצא עוד מינימום שנה, אולי הרבה יותר, תלוי כמה גדול אני אחליט שהפרויקט יהיה . 2. מאז שהתחלתי ועד היום אני עשיתי הכל, אני כבר התחלתי לחפש אנשים כשרוניים שאני אנסה לגייס בקרוב כדי לעזור לי במשחק (מכל מיני תחומים) . 3. המשחק זה שחקן-יחיד בלבד, הקטע הוא שזה משחק שבנוי על ההעדפות והתחביבים שלי ואני לא אוהב כל-כך משחקי רשת כמו שאני אוהב משחקי שחקן-יחיד . 4. לא יהיו מטוסים וטנקים, זה לא משחק כמו Rising Eagle, זה משחק אימה שמתבסס על זומבים בסגנון של משחקי Capcom כמו Resident Evil ו-Dead Rising והסרטים של הבמאי - 'George A Romero', על אף שהם רק מקורות השראה והמשחק עצמו יהיה (למיטב יכולתי) כמה שיותר מקורי וייחודי . בקשר להריסה של מבנים וכאלו, אני ברגעים אלו יושב ומנסה לעבוד על מערכת כזאת, אני גם הכנתי את כל המודלים שיש כבר למשחק בכוונה תחילה לאפשר להם לההירס. 5. סיכוי טוב שיהיו בו משימות, אני אנסה לבנות אותו כמה שיותר פתוח כמו GTA אבל זה קשה עם צוות של פחות מ-5 אנשים (שלא לדבר על אחד) . 6. יש סיכוי לסירטונים שקודמים למשימות, אבל גם אם לא, אני רוצה מוטיבים מאוד ברורים לדמויות . 7. ממש אין לי מושג לגבי פקודות לדמויות מחשב, אני עדיין לא התחלתי לגמרי את המשחק ואני כל הזמן חושב על רעיונות חדשים, ייקח לי זמן להגיע למצב שאני יכול להגיד שסיימתי עם השלב של החשיבה והתיכנון ושאני נעול על חזון סופי למשחק המוגמר, מה שכן, אני בונה את המכנים שמשותפים בכל הרעיונות (שלבים, נשקים, אויבים) תוך כדי החשיבה עצמה ככה שהמשחק תמיד מתקדם . 8. אני כל הזמן מנסה לחשוב על רעיונות חדשים, במויחד דברים ייחודיים שיהפכו את המשחק שלי למיוחד, מה שבטוח זה שהמשחק מתרחש בעיר מסחרית כמו ניו-יורק, לגבי רכבים לנהיגה, אולי ... 9. המשחק ימכר דרך האינטרנט להורדה ישירה, כנראה גם דרך Steam, אני לא חושב על המחיר יותר מדי אבל אני מנחש שמשהו בסגנון של 15$ (ממש זול יחסית לזה שאני משקיע את הנשמה בדבר הזה) . 10. ללא כל ספק המשחק המוגמר יהיה באיכות גראפית של משחקים כמו Call of Duty ו-Crysis, ואני יודע בוודאות שאין משהו שאני ארצה למדל באיכות של Crysis ולא אצליח, הבעיה העיקרית היא שלוקח זמן לייצר כל אחד מהמודלים האלה והמטרה היא לקצץ כמה שיותר בזמן (אחת הסיבות שאני צריך שותפים), עיקוב נוסף לזמן השחרור של המשחק הוא שאני אחראי על הכל ולכן העבודה מתחלקת ביני לבין עצמי ואני צריך גם ליצור וגם ללמוד בו-זמנית דברים כמו תיכנות ואנימציות מתקדמות למנועי משחק (מה שעוד יותר מעכב את העסק), שוב, אין לי ספק שאצליח את כל אלה, הבעיה מקורה בזמן . 11. אין לי ספק שהמשחק יצליח במידה ויושלם, יש קהילות שלמות שרק מחכות למשחק בסגנון של מה שאני מנסה לאט לאט לספק וליצור, הבעיה היא שבגלל שאין לי 'מפיק' ו'מוציא לאור' אז אני חייב לעשות גם את שני אלו לבדי, ככה שהפרסום של המשחק נעשה על ידי, במיוחד בפורומים אבל גם באתר מצויין שנקרא ModDB שמיועד למשחקי Indie (עצמאיים) כמו שלי . --------------------------- אני יודע מה אתם חושבים בקשר לאיכות הגרפית אבל הנה התשובה שלו: הא בנוי על אותה שפת קידוד ואין בו שום דבר טוב יותר חוץ מאיזה עורך סרטונים ומאטריאלס טיפה יותר מתקדמים, אז סמוך עליי שזה יראה ממש טוב אצלי, בכל מקרה, אני בן 15.5 עם ידע ממש טוב באנגלית (נחשפתי לשפה מגיל קטן מאוד), אני עושה תלת-מימד כבר כמעט 3 שנים אבל אני מניח שהכישורים שלי התפתחו בקצב יותר מהיר ממה שהיה אמור, אני פשוט סקרן ומשקיע במטרות שלי, אז אני לא רואה איך הגיל שלי הוא בעיה :-) ------------------------- הנה המידע המלא על המשחק: http://www.gametrailers.com/users/CodeVeroby/gamepad/ ------------------------- אני יודע מה אתם חושבים-הנה עוד אחד שחושב שיוכל לבנות משחק "רציני"-אבל הוא באמת יודע ובאמת בן אדם רציני מה כבר כל המודלים שהוא עושה זה משהו קשה ורציני,לא הרבה עושים דברים מושקעים כמו שהוא עושה,הוא באמת יודע ומבין במה שהוא עושה וזה מצויין,יש לו ידע מצויין באנגלית לפי מה שראיתי,וגם הוא טוב מאוד בC# לפי מה שראיתי יש לו ידע עצום. ------------------------ כדי לתמוך בפרוייקט תגיבו לרובי פרנק בקשר לפרוייקט שלו הרציני בקרוב הוא משיג צוות גדול ורציני וזה לא משחק לחובבנים זה משחק רציני,מי שרוצה לעזור וגר בקרבתו,רובי פרנק גר: בישראל. ותגיבו ותבקשו את הפרטים בקרוב והוא כבר יתן לכם אותם תתמכו בפרוייקט הזה,איש רציני ואני מאמין שהוא מתכוון לזה והוא לא יכול לבד בבקשה לתמוך הוא הסיכוי האחרון שלנו ולמי שיש ידע בC# DIRECTX9 וכל זה שיקח ממנו פרטים!!!!!! וגם אנשים שחושבים על רעיונות יחודיים כמובן! ------------------------ כל מי שיהיה רציני וישקיע יקבל כמה אחוזים מההכנסות של המשחק- לא רק למען הכסף גם למען הקהילת הגיימר הישראלי,יש צורך רב בממדלים ומתכנתים תתמכו בו! ------------------------ פרטים חדשים על היוצר הוא כרגע חזר מבאן צרו איתו קשר!: הנה הפרופיל שלו: http://www.fxp.co.il/member.php?u=54588 והנה האימייל שלו: CodeVeroby@walla.com והנה הMSN שלו: CodeVeroby@walla.com בקרוב עוד פרטים צרו איתו קשר! ----------------------- ![]() תודה לכם לוחמינו האמיצים! נערך לאחרונה על ידי meleh23, 21-08-2009 בשעה 18:48 |
|
|
||||
|
||||
|
יפה מאוד אחי אני זוכר שפרסמת גם בפורום גיימר אני מאוד גאה שאתה משקיע ככה מקווה שתצליח!
אם הייתי מבין בשפות תכנות הייתי מנסה לעזור, אבל אני גם לא כך כך קרוב לראשון אז בקיצור בהצלחה לכם! ולדעתי אתה יכול לעשות משחק מעולה גרפיקה באמת טובה!! וחשוב מאוד לעשות גיוון גדול בנשקים ומפות! ואם תעשה רכבים זה יוסיף מאוד למשחק! מקווה שיהיה טוב, אבל אחי יש בעיה אחת וזה המולטי.... אנשים היום אוהבים פחות משחקים בלי מולטי, אני קראתי שאתה לא ממש אוהב מולטי אבל אני אומר את מה שאני רואה, וברוב הפעמיים אנשים יעדיפו לקנות משחק עם מולטי ולהוריד משחק שיש לו סינגל, אז אני מקווה שיהיה משהו ייחודי במשחק או שתעשה מולטי אני אומר פה דעתי מקווה שיעזור. ![]() ובהצלחה! |
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
וכשאני מדבר על תמיכה:כספית,או שתביאו את חברים שלכם שמבינים בתכנות או מידול או ברעיונות למשחקים כל הכנסה הם יקבלו את האחוז שלהם. האנגלית שלו בתור נער בן 15 ממש טובה האמתי. אני עוזר לו גם והוא כרגע בבאן בFXP אז אני פרסמתי אשכול שכל מי שיכול לעזור שיש לי כשרון שפת תכנות,מידול רק לאנשים רציניים עם זמן. הוא אינו מוכן לקבל אנשים בלי זמן רק לאיזה חודש וזהו,הוא צריך אנשים רציניים שמבינים. הוא משקיע במנוע הגרפי Unity3D מכספו אני מאמין שיצליח ליצור משחק רק צריך עוד משקיעים ואנחנו מסודרים. אבל לפי מה שראיתי שהוא עושה אני מבין שהוא בן אדם על רמה,אפילו רק לפי המודלים שהוא עושה יכולים לדעת שהוא רציני אם הוא עושה משהו הוא מסיים אותו טוב מאוד עד הסוף! אז תתמכו כספית,בידע שלכם זה יעזור מאוד. בקשר למה שאמרת פה: ציטוט:
![]() תודה לכם לוחמינו האמיצים! |
|
|
||||
|
||||
|
אוי נו באמת.... אני אפילו לא יודע ממה להתחיל להגיב על העניין הזה, אז קודם כל, אני ארד על הסוקר:
1. מה לעזזל השאלות האלו? מי שואל שאלות כל כך מוזרות מישהו שרק התחיל לעבוד על משחק? אני חייב להפנות את תשומת לבכם אל שאלה מספר 4. מה לעזזל חשבת כששאלת את השאלה הזאת? שאלות צרכות להיות פשוטות, עם ניסוח טוב ושהתשובות שלהן יכלו להיות ענייניות לכתבה. השאלה ההתחלתית "המשחק יהיה משהו מקורי או בסגנון של משחק קיים?" יכולה עוד איכשהו להתקבל, אבל בחייך, מה אלו הסוגריים המטורפות האלו? סוגריים משמשות כעיקרון להבהרה פשוטה בלבד, במקרים מוגזמים הסוגריים ימשכו כ 2 שורות... אבל 3 שורות של סוגריים שכל כך לא קשורות לשאלה המקורית זה כבר מוגזם.... 2. הניסוח של השאלות ממש בקנטים, מה חשבת למשל במשפט "יהיה במשחק שיהיה סרטון וידאו קצר שקשור למשימה כמו בGTA שכל פעם בהתחלת משימה מראים סרטון?" כל כך הרבה חזרות, כל כך הרבה סרבול, כל כך לא קשור לנושא... 3. חשבת לשאול שאלות ענייניות יותר? שאלות שקשורות להתהליך הפיתוח? שאלות של תקציב? 4. להבא אם עונים על השאלה הבאה שלך בשאלה הקודמת, אל תשאל את השאלה... (ומצב כזה לא קורה בדרך כלל אם מתכננים את השאלות נכון) בקשר למשחק עצמו, מהתגובות הבנתי שמדובר בילד בן 15, אז בקיצור הרגע לקחת את כל מה שכתוב פה והוכחת שזה כתוב סתם... יש לו 3 שנים לפני שהוא בצבא, הוא לא סיים תואר במטמתיקה ואני מניח שאין לו נסיון גדול בתלת מימד. בנוסף כנראה שהתקציב שלו למשחק לא טוב ככה שהוא לא יוכל לשכור עובדים. בכל מקרה, בהצלחה לו (הוא זקוק לזה, וליותר מזה....) לחצו על הלוגו לפרטים והרשמה, האגודה הכי שווה שיש, לא תצטערו! הירשמו היום! (תמחקו רווחים בשורת הדפדפן) כי גם אני מתלהב שקיבלתי 12 ווינרים!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
יש לך איימל שלו?
אני רוצה לעזור לו בפרסום(סרטונים) ![]() BigFishi
|
|
|
||||
|
||||
|
Thx Alot!!!
sounds good! -מחפש חתימה, מי שנורא משעמם לו ורוצה להכין לי...בכיף- |
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
רגע מה אתה מצפה שאני אשאל משהו שאני כבר יודע? התקציב זה ידוע שאין לו הרבה רק מההכנסות הוא יוכל להביא את המשכורת לאנשים שעזרו לו בפרוייקט,וגם תהליך הפיתוח... הכול רשום במידע המלא שמופיע בGAME TRAILER תסתכל שמה אם אתה מצפה לראות את התהליך,ויש לו ניסיון גדול בתלת מימד דווקא הוא מבין אנגלית מאוד טוב לפי מה שראיתי,ואולי תתרמו במקום לדבר פקה פקה.... תעזרו לו תתרמו לו כספים,תעזרו לו בפרוייקט משהו...... והוא בן 15.5 ויש לו ידע באנגלית והוא לומד 3 שנים בC# אז אני מאמין שהוא מסוגל...... תעזרו לו וזהו אם אתם רוצים שזה יצליח צריך צוות רציני של אנשים כדי לגרום למשחק להצליח,וכבר המודלים שהוא עשה זה כבר מוכיח עד כמה הוא רציני אמן והייתי רציני כמוהו!!!!!!!! ובקשר לשאלה 1: שמע רשמתי שאלות שעלו לי בראש רשמתי אותם לפני שאני אשכח אותם ולא היה לי כוח לנסח אותם הכי חשוב שהוא הבין את הפואנטה............ אז מה שהוא לא סיים תואר במתמטיקה אם לאחד יש בעייה הוא צריך עזרה כמו שעשו בRISING EAGLE יש דברים שהם לא ידעו בסוף מישהו אחד ידע עזר להם והצליחו ליצור את המנוע גרפי ואת המשחק!!! אם אתם רוצים משחק טוב ורציני בישראל כדי לכם להשקיע ולעזור לבני אדם כמוהו והרבה! תקחו את כל הטובים שבפורום בC# ותתחילו לבנות הוא כבר קנה את המנוע Unity לדעתי זה די טוב....... אז יאללה תתחילו לעזור! ולזה שמעלי: לך לYOUTUBE למשתמש שלו www.youtube.com/codeveroby או לGametrailer.com ושם תגיב זה יכול לעזור תבקש פרטים והכול והוא כבר יענה לך...... אם אתם רוצים מטרה שתצליח אתם צריכים לעזור אחד לשני בלי עבודת צוות אי אפשר להצליח צריך ממדלים ומתכנתים רציניים!!! ואני עכשיו עובד על דברים למשחק שלו-הורדתי adobe after effect cs4 ויש לי 3DMAX אני מתחיל לעשות טיסר חדש למשחק שלו שיעקוב אחר העלילה של המשחק אחר כך הוא יפורסם ועוד אנשים יפנו אליו ויש סיכוי שנוכל להקים צוות טוב ורציני! |
|
|
||||
|
||||
|
בהצלחה 1!
|
|
|
||||
|
||||
|
איי מכווה לטוב חחח
מדריך איך להפעיל את הPSN עובד על 3000 GEN C !!!.גם אני מעריץ את:
![]() my psp 3001 Gen C with PSN - black - 8GB+1GB cards skype: erez_dagan1 |
|
|
||||
|
||||
|
מישהו מפה מתכוון לתרום משהו בפרוייקט?
אני יכול לעזור לו הרבה אבל אנחנו צריכים את העזרה שלכם מישהו? צרו איתו קשר. ![]() תודה לכם לוחמינו האמיצים! |
|
|
||||
|
||||
|
אני שלחתי לך נראהלי אתה בעיניין..
![]() BigFishi
|
|
|
||||
|
||||
|
פרטים חדשים על היוצר הוא כרגע חזר מבאן צרו איתו קשר!:
הנה הפרופיל שלו: http://www.fxp.co.il/member.php?u=54588 והנה האימייל שלו: CodeVeroby@walla.com והנה הMSN שלו: CodeVeroby@walla.com בקרוב עוד פרטים צרו איתו קשר! ![]() תודה לכם לוחמינו האמיצים! |
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|
|
מקרא דרגות:
|
||||||
| FXP | קפיצה מהירה (חזרה לפעולה - כללי) | פירגון | הצטרפות לאתר | 07:10 03-09-2010 | ||
|
תנאי שימוש זכויות יוצרים צוות הניהול חיפוש גוגל בדיקת אייפי העלאת תמונות גירסה קלה אודות צור קשר |
דיון עזרה וייעוץ פנאי ובידור מחשבים ואינטרנט תחביבים מוזיקה גרפיקה ואומנות לימודים והשכלה דף הבית |
תכנות ובניית אתרים מולטימדיה חומרה אוהדים בארץ ספורט ובריאות אוהדים בחו"ל וידאו וסרטים לוח בקרה |
סדרות ישראליות סדרות טלוויזיה משחקי פעולה משחקי תפקידים משחקי אסטרטגיה משחקים פורומי מערכת עזרה |
איחסון אתרים בניית אתרים יד שניה משכנתא לימודים אנרגיה סולארית פורקס גמילה מעישון |
הרשמה לאתר שכחת סיסמה |
|