fxp
שחזור סיסמה הרשמה
  • הודעות
  • אשכולות
  • רשומים
  • מחוברים כרגע
הרשמה לאתר
תגיות: קרין גורן
מתכון|

עוגת זברה- סודות מתוקים, קרין גורן [=

  1. 15-10-2009 16:06 #1
    בת
    תאריך הצטרפות
    28-08-09
    הודעות
    2,506
    חומריםלעוגה:
    2 מיכלים שמנת מתוקה
    1/2 כוס חלב
    1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
    1/2 כוס סוכר
    1 קופסא גבינה לבנה 5% שומן (250 גרם)
    20 ביסקוויטים פתי בר שוקולד (קצת יותר מחצי חבילה)להרטבת הבסקוויטים:
    1 כוס חלבלקישוט:
    2 שורות של קוביות שוקולד חלב (טבלה, לא להפריד לקוביות)
    אופן ההכנה מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר, במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם. מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.
    מוזגים את התערובת לתבנית המשומנת ומיישרים בעזרת לקקן. משאירים 2-3 כפות של קרם בצד (למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים).
    טובלים ביסקוויט בחלב לזמן קצר (סופרים עד 3 ומוציאים).
    מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם, עד הוא נוגע בתחתית התבנית.
    ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים. מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד, לכיסוי מלא של הביסקוויטים.
    מקפיאים את העוגה למשך הלילה. הופכים על מגש ומסירים את התבנית. מגררים שוקולד בפומפייה מעל העוגה. חותכים פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה. מפשירים שעה במקרר ומגישים קר.תוצאה: עוגת זברה- סודות מתוקים, קרין גורן [=

  2. 15-10-2009 16:12 #2
    בן
    תאריך הצטרפות
    31-01-08
    שם פרטי
    Emil
    הודעות
    6,579

מקרא דרגות:  » יו"ר » מנכ"ל » מנהל ראשי » מפקח » מנהל פורום » צוות פרוייקטים » צוות סיקורים » משתמש כבוד » היכל התהילה » Champ » משקיען כבוד » Winner