![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
![]() |
|
קניתי HD5770 ויש לי בעיה עם הדרייבר |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
קניתי את הכרטיס HD5770 של ספיר הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר וכאשר ניסיתי להתקין עלתה ההודעה של להתקין או להסיר, לחצתי להתקין וההתקנה אפילו לא התחילה לפעול.
מה לעשות ניסיתי להתקין גם מהדיסק ועדיין ישנה אותה הבעיה. יכול להיות שזה קשור לזה שלפני זה היה לי כרטיס מסך של NVIDIA עם דרייבר של NVIDIA (שאגב מחקתי כבר) מכבי חיפה אימפריה
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
מישהו..? זה ירד דף.
מכבי חיפה אימפריה
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
לא זה בעייה נפוצה גם לי יש את הבעייה הזאת ואין לי מושג איך לפתור אותה.
תנסה את האשכול הזה: http://www.driverheaven.net/mobility...d-working.html אני לא בטוח שהוא יעזור כי לא ניסיתי את זה עדיין ועדיין יש לי את הבעייה.. הגעתי ל 1XXX הודעות
|
|
|
||||
|
||||
|
מה אתה לא מצליח גם את הCATALYST?
ותודה על העזרה מכבי חיפה אימפריה
![]() |
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|
|
מקרא דרגות:
|
||||||
| FXP | קפיצה מהירה (חזרה לתמיכה טכנית) | פירגון | הצטרפות לאתר | 06:52 03-09-2010 | ||
|
תנאי שימוש זכויות יוצרים צוות הניהול חיפוש גוגל בדיקת אייפי העלאת תמונות גירסה קלה אודות צור קשר |
דיון עזרה וייעוץ פנאי ובידור מחשבים ואינטרנט תחביבים מוזיקה גרפיקה ואומנות לימודים והשכלה דף הבית |
תכנות ובניית אתרים מולטימדיה חומרה אוהדים בארץ ספורט ובריאות אוהדים בחו"ל וידאו וסרטים לוח בקרה |
סדרות ישראליות סדרות טלוויזיה משחקי פעולה משחקי תפקידים משחקי אסטרטגיה משחקים פורומי מערכת עזרה |
איחסון אתרים בניית אתרים יד שניה משכנתא לימודים אנרגיה סולארית פורקס גמילה מעישון |
הרשמה לאתר שכחת סיסמה |
|