fxp
שחזור סיסמה הרשמה
  • הודעות
  • אשכולות
  • רשומים
  • מחוברים כרגע
הרשמה לאתר
#C|

יצירת תוכנה

  1. 24-12-2009 20:20 #1
    בן
    תאריך הצטרפות
    15-02-09
    הודעות
    4,627
    שלום.
    אני רוצה ליצור תוכנה בשפת #C, תוכנה שנגיד אתה מכניס נתון מסויים, אתה מקבל נתון שונה, עם אפשרות ללחוץ נגיד על מלבנים של "אשר" וכאלו XD (אני חדש לגמרי)

    נגיד אתה מכניס למקום מסויים מספר: 1 ואז לוחץ "בדוק" אז הוא יכתוב לך במקום מסויים "אחד"..
    איך אני עושה זאת?
    V1rTu4L

    מתכנת בשפות:
    C#, C, Pawn

  2. 24-12-2009 20:57 #2
    בן
    תאריך הצטרפות
    14-01-07
    שם פרטי
    מקס
    הודעות
    29,752
    אתה רוצה שאתה תכניס לו ספרה והוא יכתוב לך אותה במילים?
    The reason people are failing is because they trade what they want the
    most for what they want at the momment

  3. 24-12-2009 21:30 #3
    בן
    תאריך הצטרפות
    17-01-07
    שם פרטי
    יורם הד
    הודעות
    4,871
    קוד:
     string num;
    num = Console.ReadLine();
    if (num == "1")
    {
    Console.Write("One");
    }
    if (num == "2")
    {
    Console.Write("Two");
    }


    הסבר

    string num;
    אנחנו קובעים משתנה (תא זיכרון) ששמו "num"

    איזה מידע num יכיל?
    num = Console.ReadLine();
    מה שהמשתמש יכניס

    if (num == "1")
    אם num יהיה שווה 1 (זאת אומרת שהמשתמש יכניס 1)

    במקרה כזה אז:
    Console.Write("One");
    תכתוב "one"

  4. 24-12-2009 21:32 #4
    בן
    תאריך הצטרפות
    15-02-09
    הודעות
    4,627
    יש אין סוף מספרים.. איך המערכת תדע בדיוק מה לכתוב?
    אין דרך לעשות משהו ?

    ואיך יוצרים תוכנה ז"א.. איך אני פותח אותהה ויש תאתר/ איקון שלה או משהו ..?

    עוד משהו.. הConstol Write איפה בעצם זה יכתוב את זה לבסוף?
    V1rTu4L

    מתכנת בשפות:
    C#, C, Pawn

  5. 24-12-2009 21:34 #5
    בן
    תאריך הצטרפות
    17-01-07
    שם פרטי
    יורם הד
    הודעות
    4,871
    ציטוט פורסם במקור על ידי _V1rTu4L_ צפה בהודעה
    יש אין סוף מספרים.. איך המערכת תדע בדיוק מה לכתוב?
    אין דרך לעשות משהו ?

    ואיך יוצרים תוכנה ז"א.. איך אני פותח אותהה ויש תאתר/ איקון שלה או משהו ..?
    ממ.. כמה זמן פנוי יש לך ביום? XD
    ממ אין לי מושג, אולי אם תגיד לי מה אתה מנסה לבנות אני יוכל לעזור?

  6. 24-12-2009 21:38 #6
    בן
    תאריך הצטרפות
    15-02-09
    הודעות
    4,627
    ציטוט פורסם במקור על ידי oraytb צפה בהודעה
    ממ.. כמה זמן פנוי יש לך ביום? XD
    ממ אין לי מושג, אולי אם תגיד לי מה אתה מנסה לבנות אני יוכל לעזור?
    קודם כל, אני רוצה תוכנה שיהיה אפשר להכניס לשם מחרוזות/ מספרים, ואז כשלוחצים "צור" זה יכתוב במקום שם למטה קוד
    קח לדוגמה את זה:
    http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=3142796
    V1rTu4L

    מתכנת בשפות:
    C#, C, Pawn

  7. 24-12-2009 21:42 #7
    תאריך הצטרפות
    31-05-07
    הודעות
    2,948
    בתוכנה שלי יצרתי פקדי טקסט וכפתור, כלוחצים על הכפתור מופעל טיימר של כמה שניות ואחרי הערך של התיבת טקסט הגדולה שווה לתבנית שהגדרתי מראש + הערכים של פקדי הטקסט.
    אני לא ממש זוכר את הקוד, מזמן לא נגעתי בFORM בC# אני משתמש בקונסול בלימודים.
    אבל תנסה אני בטוח שתצליח.

  8. 24-12-2009 21:49 #8
    בן
    תאריך הצטרפות
    15-02-09
    הודעות
    4,627
    ציטוט פורסם במקור על ידי acca צפה בהודעה
    בתוכנה שלי יצרתי פקדי טקסט וכפתור, כלוחצים על הכפתור מופעל טיימר של כמה שניות ואחרי הערך של התיבת טקסט הגדולה שווה לתבנית שהגדרתי מראש + הערכים של פקדי הטקסט.
    אני לא ממש זוכר את הקוד, מזמן לא נגעתי בFORM בC# אני משתמש בקונסול בלימודים.
    אבל תנסה אני בטוח שתצליח.
    ואיך אני עושה את זה?
    למעשה, לא כל כך הבנתי - פקדי טקסט, ואיך אתה מקבל לבסוף את הערך? זאת אומרת, איך אתה מציב את הערך במקום המתאים? ואיפה אתה כותב את הקוד? איך בעצם אתה יוצר את התוכנה עצמה, שיהיה כביכול משהו "לפתוח" ו'לגלוש'..
    V1rTu4L

    מתכנת בשפות:
    C#, C, Pawn

  9. 24-12-2009 21:52 #9
    תאריך הצטרפות
    31-05-07
    הודעות
    2,948
    textBox1.Text כש textBox1 זה השם של הפקד.

  10. 24-12-2009 22:06 #10
    בן
    תאריך הצטרפות
    15-02-09
    הודעות
    4,627
    ציטוט פורסם במקור על ידי acca צפה בהודעה
    textBox1.Text כש textBox1 זה השם של הפקד.
    אתה יכול להסביר לי איך אני כביכול, יוצר את התוכנה?
    מה לכתוב כדי שתוכנה תפתח, מה אני עושה עם זה? (אני לא מתכוון על תוכן התוכנה, אלא שפשוט התוכנה תהיה קיימת. לפתוח אותה ואז לעבוד עליה).

    תודה
    V1rTu4L

    מתכנת בשפות:
    C#, C, Pawn

  11. 24-12-2009 22:10 #11
    תאריך הצטרפות
    31-05-07
    הודעות
    2,948
    היא קיימת...
    תשמור את הפרוייקט ותלחץ F5 והתוכנית תרוץ

  12. 24-12-2009 22:13 #12
    בן
    תאריך הצטרפות
    15-02-09
    הודעות
    4,627
    ציטוט פורסם במקור על ידי acca צפה בהודעה
    היא קיימת...
    תשמור את הפרוייקט ותלחץ F5 והתוכנית תרוץ
    ואיך יש לי גישה אליה?
    כלומר, איך אני יפתח את התוכנה שאני יוכל לבדוק אם עובד והכל בסדר? ואיך אני יפתח את תוכנת / קובץ, העריכה ?
    V1rTu4L

    מתכנת בשפות:
    C#, C, Pawn

מקרא דרגות:  » יו"ר » מנכ"ל » מנהל ראשי » מפקח » מנהל פורום » צוות פרוייקטים » צוות סיקורים » משתמש כבוד » היכל התהילה » Champ » משקיען כבוד » Winner