אני לא בטוח שזה מתאים לכאן אבל אתם מקירים אפליקציה לשינוי הקול ? נגיד אני מליט את עצמי ואז זה ויכול לשנות לי את הקול לקול של רובוט וכל מיני דברים מצחיקים... אם זה לא מתאים בבקשה לנעול.
|
|
|||||||||
|
FxP Competent
אני לא בטוח שזה מתאים לכאן אבל אתם מקירים אפליקציה לשינוי הקול ? נגיד אני מליט את עצמי ואז זה ויכול לשנות לי את הקול לקול של רובוט וכל מיני דברים מצחיקים... אם זה לא מתאים בבקשה לנעול.
FxP Veteran
FxP Competent
FxP Veteran
שמע יכול להיות מצאת באפולו תוכנה שנקראת voice transfer כי כרגע מצאתי באפולו והיא נראית סוסה...יש שינוי של בלון הליום ורובוט או מגהפון וכל מיני דברים אחרים..אתה פשוט לוחץ מדבר וזה משנה כנראה את הקול או מקליט ומשנה...קיצר נראה תוכנה טובה..לא מצאתי את הוויס צ'ינג'ר כי הוא כנראה באמת לא נפרץ אבל כן מצאתי תוכנה דומה..תגיד לי אם זה לא ה"תוכנה הגרועה"שהתכוונת אלייה.?
Fxp Beginner
יש מצב שיש כזאת תוכנה שמשנה תקול בזמן שיחה ?
FxP Veteran
FxP Competent
בזמן שיחה אתה יכול להוריד Sonic Vox ולמזער אותו עם backgrounder ולדעתי זה אמור לעבוד, אבל ישמעו אותך וחצי שניה אח"כ אותו דבר בקול אחר
FxP Competent
FxP Professional
Voice trans תוכנה ממש טובה
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=3173368
תהנה
במחקר שנערך בטכניון הגיעו למסקנה שישראלי ממוצע הולך 1440 ק"מ בשנה. במחקר אחר שנערך במכון למחקר רפואי ברמב"ם נמצא שהישראלי הממוצע צורך 86 ליטר בירה בשנה. הסיכום המעודד של הממצאים הללו הוא שהישראלי הממוצע עושה 16.74 ק"מ לליטר.
FxP Competent
תודה רבה מצאתי תוכנה טובה לנעול![]()