חברת הגיימינג Razer הוציאה עכבר גיימינג חדש, שמו Imperator, וכמו שמו "imperator" - "שליטה", "דיקטטורה", כנראה זה מה שתעשו לאוייביכם בזמן המשחק?
כדי לדעת עוד על העכבר החדש של חברת Razer קראו סיקור זה! - קריאה נעימה 
----------------------------------------------------------------

לא הרבה מכירים את העכבר החדש של Razer, Razer, השקיעה בעכבר הגיימינג הזה המון זמן ומחשבה, אבל, האם Razer השקיעה בו יותר מדי? כנראה שהתשובה היא כן, וכנראה שחברת Razer תרוויח פחות מהעכבר שלהם הMamba, לאחר יציאת העכבר הזה.
אני חושב שכדי שתדעו מההתחלה, Razer Imperator, זה לא סתם עכבר גיימינג, זה הערכת יד ימין שלך, בעזרת העכבר תגיע לביצועים שרק תוכל לחלום עליהם, עם עיצוב ארגונומי, כפתורי מאקרו שניתן בנוסף גם לקבוע את מקומם, 5600 DPI, ועוד.
כל מה שחסר לעכבר מלהיות העכבר האולטימטיבי לגיימינג, זה אלחוטייות, ואם היה, העכבר היה מדהים! הייתם יכולים להרגיש חופשיות עם העכבר בעודכם מפוצצים, הורגים ובין היתר גם נהרגים.
חברת Razer השקיעה יותר מדי בעכבר הזה ויש המון סיבות לכך ומהן זה חיישן הלייזר 3.5G שכרגע הוא עומד על קו הניצחון בתחום חיישני העכבר, לעכבר 5600 DPI, שזה מטורף וניתן למצוא את זה רק בעכברים אחדים בעולם כולו וזה NAGA, Mamba ועכשיו גם - Impreator. (לעכבר XAI יש רק 5000 DPI) לעכבר יש 1MS \ 1000Hz, וכיום המון עכברים הגיעו לרמת ה-1MS \ 1000Hz אבל לא כולם מושלמים בשאר הנתונים.
יש האומרים שהעכבר Imperator נוח יותר מהעכבר Mamba \ DeathAdder, וכנראה שהתשובה נכונה, לעכבר עיצוב ארגונומי נוח במיוחד שנותן תחושת משחק מקסימלית לזמן רב, כך שתוכלו לשחק שעות על גבי שעות.
לעכבר Imperator עיצוב יותר נוח מלעכברים Mamba \ DeathAdder מכמה סיבות, הנה אחת הסיבות הבולטות ביותר - כפתורי המאקרו, לכפתורים מנגנון הזזה ונעילה קדימה ואחורה, רחוק יותר וקרוב יותר, כך שתוכלו לקבוע את כפתורי המאקרו לפי גדול ידכם או של חבריכם, הפעולה לא ניתנת בעכברים אחרים כך שהפעולה נותנת תחושת משחק עילאית וגורמת לעכבר להיות מתאים לכל גדלי היד!
העכבר Imperator לעומת DeathAdder.
יתרונות:
מתאים לכל גדלי היד
5600 DPI
1MS \ 1000Hz
USB מצופה זהב
נוח מאוד
יפה מאוד
חסרונות:
נראה שלפי נתוני העכבר גם הפאד יעלה לא פחות
יקר לחלק מהאנשים
התבלטות קשה בינו לבין ה-XAI
מדיה:
כפתורי המאקרו עם מנגנון ההזזה.
ומה יש מתחת לעכבר?
Razer Imperator - יוקרתי מתמיד
לסיכום:
עכבר מעולה, נראה שחברת Razer חשבה המון על העכבר אבל לא על מחירו, נראה שהם רק רצו עכבר יותר טוב מ-XAI שימכר באותו מחיר (שיתחרו בשוק הציוד היקפי), מאוד נוח וכך גם אמר רוברט קראקוף, נשיא חברת "Razer" שהעכבר מיועד לשליטה ונוחות, וכך היה העכבר הנוח ביותר יצא לשוק לפני מספר ימים והספיק להגיע לישראל, וגם כאן הוא נמכר ללא הרף.
חוות דעת אישית וציון:
מאוד התרשמתי מהעכבר ומהביצועים שלו, אהבתי מאוד כמה שהשקיעו בעכבר הזה אבל השקיעו יותר מדי!
החלטתי לתת לו:
10\10
עכבר מעולה, הכי נוח בעולם, Razer השקיעה בו יותר מדי ומוכרת אותו יחסית בזול אז אנחנו הקונים נהנים מעכבר טוב ובזול

אז, מה דעתכם על הסיקור?
הסיקור הוא סיקור שני שכתבתי, הראשון נמחק בטעות.
מקווה שנהינתם לקרוא 
*קרדיט לי על הסיקור ותוכן האשכול! אם תעתיקו אותו ותשנו את שמי לשמכם דעו שזה עבירה על החוק, והפרת זכויות יוצרים!*
אישית אין לי את העכבר, וגם להרבה אין, כתבתי כדי להפנות את תשומת לבכם - הקונים, לעכבר המדהים הזה!
כמובן שהסיקור יתעדכן בלינקייה האישית שלי שקישורה נמצא בחתמתי!